Casnicute sexy(126)
Raspunsuri - Pagina 19

mikiriki spune:
Liana nu ies afara ca mi-e frig
bey la ora asta faci tu viermi pe gratar?
pofta buna
Miki

Liana30 spune:
ahaa..ia o gura sa te incalzesti
pai ce sa fac daca fusei lepra azi..fac acu..noi ooricum mancam ca liliecii...georgii stie!!stie!!
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica

georgi75 spune:
Daaaa...ma mir ca n-ati iesit in oras la ora asta.Vezi ca maine seara vreau sa-mi trimiti si mie niste nuzica pe mess.Ma servesti?
Va
Fug la nani ca ma doare capul.
Noapte buna

Liana30 spune:
ete ca nu iesiramte oftici?
ok..dai un buzz si a ta sunt
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica

monica-elizabet spune:
Liano si mie-mi plac "viermii" eu ii insir pe frigaruie si fac un sos de lamaie, sare si unt si le pun in cap...abia astept sa fac din nou acum ca-mi facusi
fetelor dar apropo de viermi am ratat sa mananc in thailanda treceau niste vanzatori ambulanti cu tot felul de bunatati cica...viermi, gandaci, care de care mai crocanti si mai aurii...ati incercat vreuna cum sunt? cred ca as manca si eu da sa nu stiu
noi fetele am fost pe jos la plimbare in seara asta si baietii puturosi au stat acasa
maine sunt cu amandoi acasa ca la alex la gradi e consiliu...o fi acelasi consiliu de la georgi de la scoala
Danelutza si nu-i zisesi nimik fetei? ah pe mine ma mananca degetele uneori dar nu vreau sa supar lumea
va pup pe toate, sa aveti somnic usor
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

alexa si mami spune:
e servita.
danelutzo, bravo tie pt gradina! este o adevarata comoara.
mihaaa, te asteptam cu pozele burtica
doina, ce faci? iar nu merge netul? zi-ne de dana.
georgi, bafta la invatat!
azi au anuntat punctul culminant al caniculei sa vedem cum trecem si de asta.
toate, plec la scirbici.

doinabita spune:
Buna sexoaselor!Ieri nu am reusit decat sa citesc ce ati scris, caci mergea netul ca...cand scriam si sa trimit, se restarta ...am vorbit cu cei de la care am net si mi-au zis ca de la caldura nu merge...poftim explicatie...
Dana a luat 10 al romana la oral, azi are pauza si maine engleza oral.Avem emotii duble si pentru ea si pentru noi.E o caldura afara de iti vine s nu faci nimc.Nu stiu ce sa faca sa mancam...nu am nici chef caci sunt in zilele alea nasoale de ieri, bine ca imi trece pana plec!Din ce am de cumparat mai am cateva maruntisuri , maine dimineata mai pe racoare le cumpar.La voi cum este?la noi in sud azi vor fi 40 grade la umbra!!!De azi intr-o saptamana vom fi la ora asta la Londra.Mama ce emotii avem!!!Va pupppppppppppppppppppp!
Redati-mi viata!

Liana30 spune:
la noapte plec in Austria,,o alat supriza a lui grasu
cica hai sa incercam din nou..sa vedem daca putem trece
ca stiti patania de anu trecut cand ne
am intors inapoi..uraaaaaaaaaaa
v'am pupat...asta ca sa stiti..nu stiu daca mai pot intra pana diseara...ma duc sa fac bagajele...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica

Bimilit spune:
salutare!!!!!!!!!
Doina felicitari pt DANA si bafta la restul examenelor.
Liano, te fofilezi ai? si muzioca cine io da deseara lui georgi?
miha, ce ascunzi in burtik?
va tzuc si mai vin.......
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...