Casnicute sexy(126)
Raspunsuri - Pagina 15

georgi75 spune:
Heloooou gagici.
Alinutza la 9? Noi stam pana pe la 11 in fata blocului .Juma' de bloc coboara jos la beri si bancuri cu pitici, cu catei...tot tacamul.E
Io am smotruit pana acum.Tati a intrat la bucatarie sa faca un gratar si dupa amiaza mergem la un gratar in aer liber.E cald la noi...
Danelutza spune cum stai cu lapticul?Mai e?Sper ca nu-s probleme.
O duminica minunata va doresc si eu.
Va pupacesc de nu va vedeti

Liana30 spune:
io gatii..facui ardei copti si ficatei..poftiti..sa aveti poftaaa
va puppp ca azi stau cu grasu..dehhh ..daca vrea omu
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica

mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by georgi75
Miha ce cauti cu tigarea in gura?Sau esti hoooot
Mi-am luat o tigare (virtuala) ca m-am plictisit de asteptat.

As vrea sa spun ca sunt hoooot,dar p-aia ai sa zici ca ma laud.

Miha

monica-elizabet spune:
neatza si de la mine,
moama io-s ceapcie de cap ruxi a adormit ieri pe la ora 16 si nu s-a mai trezit din somnul asta(care cica trebuia sa fie de dupa amiaza) decat la ora 2,30 noapteasi atunci sa vezi fitze si tarantele pana a adormit din nou...vreo 2 ore s-a frecusit si intr-un final a adormit din nou pana la 9,30 de dimineatza
azi chiar nus tiu ce facem dar nici in casa nu am chef sa stau poate iesim prin parcul de distractii...
Liana n-am reusit sa vad bunatatea de care ziceai...poate mai tarziu...da-mi inchipui ca-i buna rau
va pup pe toate, Duminica placuta
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Danelutza spune:
quote:
Originally posted by georgi75
Danelutza spune cum stai cu lapticul?Mai e?Sper ca nu-s probleme.
Va pupacesc de nu va vedeti
[/navy][/font=Comic Sans MS]
Nu mai am laptic, am scapat, l-am scos o data iar dupa aia n-am mai indraznit si vad ca nu ma mai dor sinii.
Dar pe mine de ce nu mai pupat, ca m-am uitat in oglinda si ma vad

Danelutza spune:
Liano ti-am zis ca n-am voie, baga peste si ciuperci la greu, ca din alea pot papa.
Felicitari prietenei tale pentru bebelus si sa te aud si pe tine cit de curind, ca a prins si creste.
Monica eu nu o las sa doarma mai mult de doua ore la prinz, chiar daca ieri s-a trezit la 6 dimineata si a dormit doar vreo ora si ceva in masina, asta pe la 6 aseara, astazi tot doua ore o las sa doarma, ca altfel imi da concert de noaptea. Ia chiar sa ma duc s-o trezesc ca sint aproape doua ore.

monica-elizabet spune:
eu am incercat sa o trezesc vreo ora fara succes, am masat-o, am gadilat-o, i-am pus desene da' parca mai cu spor dormea...avea un somn in ea de nu se trezea nici cu politia
....e bine daca tu reusesti sa o trezesti
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Danelutza spune:
astazi i-am scos suzeta din gurita si i-am bagat o capsuna si cum nu rezista la asa ceva, a mai cerut si i-am spus ca-i dau in bucatarie si ca o mai asteapta si o bombonica de cioco. La asta chiar s-a ridicat in picioare si s-a infiintat sa-i dau bomboana

Danelutza spune:

Danelutza spune:
Liana pentru tine http://family.webshots.com/photo/2381777680080132939GTNuwW
http://family.webshots.com/photo/2287410550080132939BjwIgz
http://family.webshots.com/photo/2929638910080132939jeUQEh