Iasule, mandra cetate (55)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Gabi,i-ai luat deja motul Timeei?HAi sa-ti traiasca motata.. ..din parfum,bani si pieptene se poate trai foaarte bine!

Simona ,mersi,mi-am adus aminte ca am baut odata un ceai la Arte cafe..mai demult..or fi tot astia? Tot prin zona respectiva dar n-am vazut terasa.

Am o intrebare.Unde pot merge la gratar cu aprox 20 de oameni?Stiu ca se poate merge la Ciric(nu ne place),laReleu la casute(nu ne place),anul trecut am fost la "numaistiucumsecheama" iesi din oras pe la CUG,faci undeva imediat la dreapta si este rest cu terasa si casute...dar nu mai vrem tot acolo..
MAi stiti undeva ?

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun buna dimineata!
Eu sant atat de obosita..ca nu pot dormi, sigur stiti despre ce vorbesc..
Ma dor ochii dar daca i-ati vedea cat sant de maaari..hihi..
Oare sa ma duc sa-mi fac cafea si sa-mi vad de treaba..sau sa bag capul in perna si sa incerc sa dorm ?

Mergi la inceput

Tot eu.Mi-e foameee!!!
Azi(ieri) am mancat doar o bucatica de urda cu rosii..mama lor de kg nu vor sa plece de pe capul(a se citi fundul)meu..
Ia sa-mi mai pun un pahar de apa cu lamaie...
Hai noroc!

Mergi la inceput

Noapte buna!
Ma duc sa ma bag in pat ..poate adorm..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Adrianaaaa! dormi cumva?

vaz ca ai avut ceva activitate asta noapte
hai ca fac cinste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

bun venit iesencelor noi
Acvi sa-ti traiasca cocheta,mey,las sa fie sanatoasa si...parfumata
Despre noi...ne procopsiram cu o alergie,ori l-a piscat ceva,ori c-a manca ca spartu' capsuni (desi nu e priam data)...am vb cu dr si-am primit Claritine si mixtura mentolata,ca le si scarpina pana la sange...cica ii zice alergie de vara sau de vacanta
Adi,dace-ai avut,mama,de nu aveai somn...eu am unul de 100 de pesoane is restanta rau, de cand cu casa asta...da s-o termina vreodata si ne vom hodini si noi .Voi ce faceti, cand va mutati?

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

quote:
Originally posted by siminoc
Simona+38 mamica de Miruna

A M R 14 ZILE (teoretic!)

bine ati venit in grupul nostru, Simona si Miruna!

eu cand am vazut "AMR 14 zile" deja m-am emotionat!

nastere usoara!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

Carmen, sanatate lui Alex si voua, ca vad ca trece de la unul la altul...

si pentru cine e interesat, apa e deja calda la Mamaia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Adi, da ce ai patit mamica?
Si eu cu o seara inainte bantuiam pe net...ca bausem cafea toata ziua cu musafirii.
So, ati vazut anuntul inimioarei 76? Lectii de engleza, 3 ore pe zi, pt o saptamana 50 ron. Copii intre 5 si 12 ani. Eu deja am sunat pt Octavian, sper ca de saptamana viitoiare de cand ii aduc sa ii mai diversific activitatea. Anuntul e sus la mica publicitate.

Acum va rog mult sa-mi raspundeti la un minisondaj: daca ati avea nevoie de colac pt plaja, salteluta, etc...eu stiu galetusa pt nisip? Le-ati lua de la mare(ca sa nu va incarcati cu surplus la bagaje?) Sau ati merge pe principiul le iau din Iasi, ca-s mai ieftine? Ma gandeam sa mai adaug ceva la ceea ce vand, caci e cam slabut acum cu vanzarile pt carnaval si chiria tb sa o platesc. Sau din cate ati vazut prin oras, se gasesc de cumparat? Cand eram noi mici mergeam la librarie....acum de unde le cumparam?
Multumesc,
GAbriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by herra
si pentru cine e interesat, apa e deja calda la Mamaia!

Vreau in concediu!!!!

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput