Iasule, mandra cetate (55)
Raspunsuri - Pagina 30

ralnied1 spune:
Buna dimineata!
V-am pregatit o cafeluta mica...
Stiu ca e cam amiaza, dar... ups... acum m-am trezit (am scuza: 2 nopti la rand am muncit in disperare)...
Aveti grija de voi!
Oana, tinem pumnii sa fie bine!

herra spune:
Oana si Simona - va tin pumnii pentru maine!!!
ma voi gandi la voi, sa fie totul bine!
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

mariussimiuc spune:
Wauuu....Oana...ce fericire ...Hai ca noi facem galerie!
Aveti idee daca in Iasi exista o reprezentanta Indesit?
Miha si Robert

buli spune:
fetele, Oana, Simona, tinem pumnii sa nasteti usor si fara probleme, s-aveti bebei sanatosi si mincaciosi
Carmen, bine ca n-are nik copilu ... restul sint detalii. ai sa le uiti indata.

lgireada spune:
Doamne ajuta la mamicile cu bebelusi in burtica.
Liliana
http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums

hristina spune:
Dragele mele,
eu sunt fata despre care va povestise Oana ca am nevoie de o carte din biblioteca ieseana!
Credem noi ca o gasim in cea de Litere!
Exista printre voi cineva in masura sa ma ajute?
Rog mult de tot un raspuns pentru ca am nevoie de ea sa definitivam referatul de doctorat al sotului, iar sustinerea este pe 26 iulie!
Cu mii de multumiri anticipate,
Kasiana
Kasi si Victoria

eryteea spune:
Un calda salut de la mine .
Am din nou nevoie de ajutorul vostru .Poate cineva sa-mi recomande un oftamolog bun si de incredere ,cu cabinet particular ,in Iasi ptr ca trebuie sa se opereze mama mea de cataracta .Daca puteti sa-mi dati si nr tel. va ramin datoare .
Numai bine si multumesc.
Ingrid amore di mama

l_carmen2003 spune:
quote:
Originally posted by buli
fetele, Oana, Simona, tinem pumnii sa nasteti usor si fara probleme, s-aveti bebei sanatosi si mincaciosi
Carmen, bine ca n-are nik copilu ... restul sint detalii. ai sa le uiti indata.
Stiu ca asa e in principiu, dar... ia ganditi-va ca faceam infarct la citirea primului rand de analize,sau mai rau accident cerebral... sau ca era un pensionar care se multumea cu un singur rand de analize si intra pe tratament... sau mai stiu eu cine si se petrecea o nenorocire...
Ma gandesc ca in 2005 am pierdut o sarcina din cauza unei infectii urinare inexistente tratata cu norfloxaccin...

kriss79 spune:
quote:
Originally posted by eryteea
Un calda salut de la mine .
Am din nou nevoie de ajutorul vostru .Poate cineva sa-mi recomande un oftamolog bun si de incredere ,cu cabinet particular ,in Iasi ptr ca trebuie sa se opereze mama mea de cataracta .Daca puteti sa-mi dati si nr tel. va ramin datoare .
Numai bine si multumesc.
Ingrid amore di mama
Pt.operatie cataracta eu ii recomand pe cei 2:
Dr. GALAN SMARANDITA
SANOPTIC
IASI,STR.I.CREANGA NR.19,BL.U2, Tel.:0232-279910
CLINICA OFTALMOLOGICA OFTAPROF- Dr. Chiselita Dorin
STEJAR. NR.54,
Iasi,
Telefon: 0232 250 423
Multa sanatate mamei tale!
Burtik
Cristina 25+

herra spune:
da, Carmen, ai dreptate; si pe mine ma revolta situatiile de genul asta - pur si simplu se joaca cu vietile oamenilor.
(mie de exemplu, dupa stresul cu boala lui Vlad din februarie, nici acum nu mi s-a oprit caderea parului, ba chiar mi-a aparut si o chestie, cu alte cuvinte am bube in cap la propriu; pot sa stiu acum ce-o sa mi se traga de atunci...??)
ar merita macar o adresa cat se poate de oficiala - eventual din partea avocatului tau, daca ai unul.
anexezi frumos toate seturile de analize...