Iasule, mandra cetate (55)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns herra spune:

Darria, ma bucur ca e in regula!

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Darria iti inteleg frustrarea. Dar pana la urma e bine ca e fetita bine. Uite vezi, de asta - in Romania si nu doar - e bine sa ceri parerea a mai multi doctori.

Oana 37+ Victor-Constantin si Stefan-Vladimir 4ani+

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

pt. ca pitica doarme bantui pe net, printre altele

Cristina si Oana:
Da, a fost si greseala mea ca nu am intrebat pediatra ce cardiolog imi recomanda, ca-i cunoaste mai bine. Apoi am vb. cu med. de fam. Da' pana nu ma lovesc cu capul de tavan nu ma invat minte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siminoc spune:

Seara buna fetelor!
Tot in formula doi in unu suntem!

quote:
Originally posted by amironeanu

Neatza!

Ne-am intors si noi din concediu, a fost super, din pacate prea scurt. Avem poze cu ratusca familiei aici.
Carmen, mai multe informatii despre hotel si drum am postat aici

Am si eu o rugaminte. Cautam (pentru nepotelul meu care in septembrie va avea 10 luni) o bona din zona Tatarasi. Daca stiti pe cineva interesat dati un semn, va rog! Gabi, tu te mai ocupi cu asa ceva?

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Sa va fie de bine vacanta!
Foarte faine pozicile!

Simona, mamica de Miruna

A M R 4 ZILE (teoretic!)

poze cu burtica si fara

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by GabrielaG

Sunt singura, copiii sunt la tara si sotul la capitala si ascult Taxi...sunt superbi, nu i-am mai ascultat demult. Si aveti dreptate...ma simt ca in studentie. Ia dati boxele la maxim si ascultati aici:
http://www.trilulilu.ro/Piticu21/ab05205181c3f6
e superba...
Andrea bine ai revenit si sa-ti fie de bine concediul.
Adi, drum bun si distractie placuta.
Oana...acus te intalnesti cu RECLAMA ILEGALA, Siminoc, nastere usoara sia steptam sa ne povestesti...
Pupici si o seara placuta. Vreau si eu ploaie....
Gabriela

Foarte fain cantecelul!
Merci de urare! Mai dureaza un pic pana la intalneala cu bebelina!
Va fi cezariana, pt ca bebelina sta cu picioarele pe vezica lu' mami si cu capusorul sub stomac (cand mai topaie sa-i dea niste arsuri de neuitat!). Mai seara mergem la control, din nou, si eventual stabilim detaliile cu gine!
Cu siguranta va voi povesti, da' nu stiu cat de repede!

Simona, mamica de Miruna

A M R 4 ZILE (teoretic!)

poze cu burtica si fara

Mergi la inceput

Adriana, sanatate multa tatalui tau!

Simona, mamica de Miruna

A M R 4 ZILE (teoretic!)

poze cu burtica si fara

Mergi la inceput

Carmen, sanatate multa lui Alex!

Simona, mamica de Miruna

A M R 4 ZILE (teoretic!)

poze cu burtica si fara

Mergi la inceput

Darria, din pacate apar destul de des astfel de situatii!
Acum important este ca ca fetita e bine!

Eu am intalnit o persoana multumita de dr amintit si mi l-a recomandat pt sotul meu. Consulta si adulti!
Sotul meu n-a fost multumit deloc. Avea tot timpul senzatia ca-l cheama la consultatii doar ca sa incaseze taxa. L-a schimbat dupa vreo juma de an!

Simona, mamica de Miruna

A M R 4 ZILE (teoretic!)

poze cu burtica si fara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by ghinetz

Darria iti inteleg frustrarea. Dar pana la urma e bine ca e fetita bine. Uite vezi, de asta - in Romania si nu doar - e bine sa ceri parerea a mai multi doctori.
cini si aripi"[/b]

Oana,pana la urma nici nu stim cum e mai bine...Ce ne facem daca mergem la 3 doctori si toti au cate o parere? Ufff...tare-i greu cand e vorba de sanatatea puiutilor nostri...

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

nu m-ati uitat de tot, asa-i?
am venit sa va ofer o cafeluta, in viteza, ca-s prinsa de treburi care de care mai importante
am vazut ca avem fete noi... va salut si eu!
Si bolnaviori pe aici.... De la mine cate un pentru fiecare, sa treaca...
Adi, sper sa fie in regula cu tatal tau. Imi pare tare rau sa aud asa vesti proaste. :(
Lili...felicitari si astept sa imi spui ce directie iei de acum... Esti deja in Finlanda??? Ca eu am ramas un pic in urma cu stirileSalutari si pentru Andrei de la mine!
Celor care plecati in concedii va doresc sa aveti vreme buna si multa, multa distractie!Imi vine si mie randul acusi!Abia astept!!!!!!
Mi-e dor de toata lumea si de vremurile trecute, sa stiti! Si ma gandesc mult la cum era acum un an-un an si ceva, pe aici... S-au schimbat destul de multe intre timp.... Opriti-ma, ca dau in melancolie si nu-i a bine
Ce vreti sa va mai zic??? Ca eu aveam mai multe de spus, da' am uitat... Batranetea asta.... hmmm....

A.... mi-e dor de Vladut si astept pozici proaspete!!!!!!!!!
Daca imi mai amintesc ce voiam sa mai zic, revin...
Sa aveti un week-end minunat!!!!! Pupici pentru toata lumea!

"Atunci cand primavara vine,/ Mi-e dor de toamna aurie/ Si-asa traiesc mereu cu dorul,/ Un dor nascut de nostalgie./ Si draga-mi este viata/ Si-accept sa ma mai nasc o data,/ Sa zbor prin timp, din vara-n vara,/ Cu inima curata..."

Mergi la inceput