Iasule, mandra cetate (55)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Adi daca se pune de-o intalneala sapt. viitoare vin. Si savuram cu toatele din dulceata. daca nu...ramane pentru dupa ce nasc.
Da eu tot as vrea sa faci o cofetarie. (si sa servesti si dulceata de casa, asa, ca pe vremuri, cu apa rece. Dulceata de nuci, de cirese amare...

Acum ca a venit Dana - bine ai revenit, Dana! - poate ne vedem la ea, ca spuneati ca e umbra. (Spre rusinea mea eu nu am fost niciodata)

Oana 36+ Victor-Constantin si Stefan-Vladimir 4ani+

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siminoc spune:

quote:
Originally posted by kriss79

salut!
fetelor stiti cat mai e onorariul la preot pt. cununie? cel platit de nasi..e vb de Bis. Nicolae Domnesc, de langa Casa Dosoftei..
multumesc!

Burtik
Cristina 23+ cu Alessia Stefana

Cristina, variaza destul de mult de la biserica la alta si de la un an la altul. O verisoara de-a mea s-a casatorit acolo, in 2001. Deci informatia nu e de actualitate, daca as intreba-o.
Parerea mea este sa mergi acolo la biserica si sa discuti cu persoana care vinde lumanari.

Simona, mamica de Miruna

A M R 6 ZILE (teoretic!)

poze cu burtica si fara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siminoc spune:

Buna fetelor! N-am mai scris de mult ca n-am avut nimic de spus! Am citit tot, da' sa nu-mi puneti intrebari ca n-am retinut mare lucru!

quote:
Originally posted by ghinetz

Adi daca se pune de-o intalneala sapt. viitoare vin. Si savuram cu toatele din dulceata. daca nu...ramane pentru dupa ce nasc.
Da eu tot as vrea sa faci o cofetarie. (si sa servesti si dulceata de casa, asa, ca pe vremuri, cu apa rece. Dulceata de nuci, de cirese amare...

Acum ca a venit Dana - bine ai revenit, Dana! - poate ne vedem la ea, ca spuneati ca e umbra. (Spre rusinea mea eu nu am fost niciodata)

Dulciuri, intalniri! Fetelor ma puneti pe jar! Vreau si io! Imi dati si mie dulceata? Si ma primiti si la intalnire? Cu toate ca saptamana viitoare nu pot veni, decat cu gandul! Cred si sper sa am intalnire cu bebelina. Acu' sa vedem ce iesire prefera. Deocamdata impinge cu capul in stomacu' lu' mami si cu picioarele joaca pe vezica!

Am si io o intrebare pentru cele care ati nascut prin cezariana, va rog sa ma ajutati!
Ce fel de burtiera ati folosit dupa, de unde ati cumparat-o si cam cat a costat? (de fapt e un calup de intrebari )

Simona, mamica de Miruna

A M R 6 ZILE (teoretic!)

poze cu burtica si fara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina922 spune:

Eu am folosit o burtiera cumparata de sotul meu de la toneta, fara multi bani. (chiar nu mai stiu cat a fost). Foarte practici mi-au fost, de asemenea, si chilotii cu burtiera, cumparati cu o marime mai mica decat port de obicei, si care-mi tineau foarte bine burta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Neatza!

Ne-am intors si noi din concediu, a fost super, din pacate prea scurt. Avem poze cu ratusca familiei aici.
Carmen, mai multe informatii despre hotel si drum am postat aici

Am si eu o rugaminte. Cautam (pentru nepotelul meu care in septembrie va avea 10 luni) o bona din zona Tatarasi. Daca stiti pe cineva interesat dati un semn, va rog! Gabi, tu te mai ocupi cu asa ceva?

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

quote:
Originally posted by kriss79

salut!
fetelor stiti cat mai e onorariul la preot pt. cununie? cel platit de nasi..e vb de Bis. Nicolae Domnesc, de langa Casa Dosoftei..
multumesc!

Burtik
Cristina 23+ cu Alessia Stefana

Anul trecut preotul + corul = 5 mil.
Dar daca intrebi la tipa care vinde lumanari iti spune ea cam cat se da. Si evident tu poti pune + sau -.

Liliana
http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alipiticot spune:

Andreea cat au costat biletele?de la ce agentie?

http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Andrea, bine ati revenit. F frumoase pozele. Mi-ati facut pofta. Stefania seamana f mult cu tine.

Azi tr sa ies in oras sa merg sa vb cu medicul. Nu am nici un chef! E asa cald. Aseara am zis ca va ploua, dar...ne-a amagit doar. Am chef sa ma plimb prin ploaie. Nu mai suport caldura. Vreau la munte! Sus-sus, in Rodnei, langa un izvor. Cu afinii infloriti, cu pasarele...Cu cortul si nelipsita chitara. Cu prietenii. Cu supele alea din punga - care acolo erau delicioase. Cu pesmeti.Cu un gat - hai doua - de tuica de casa....

Gata. Destul delir pe ziua de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Paula, noi am fost prin Giramondo (au sediul langa Casa Carti), in perioada 23-30 iunie, 7 nopti, 2 adulti si un copil, all inclusiv la Griffid Arabella la Nisipuri de aur ne-a costat 750 euro. Si daca vroiam nu mai trebuia sa cheltuim nimic pe bautura si mancare acolo (de fapt, nici nu am cheltuit, ne-am mai luat cite o inghetata si cite o cutie de suc de portocale 100%), ne-am luat sandale, eu o rochie, prostii pentru Stefi.

Pentru mamicile interesate, am dormit o noapte in Eforie Nord, gasiti cazare fara probleme, cel mai sigur va duceti si alegeti la fata locului, oricum am si doua numere de telefon de acolo:
- d-l Timi - 0722.167.945 (l-am luat de aici, de pe DC);
- d-l Mitrut - 0724.723.738 - este un domn care iti gaseste cazare (cunoaste mai multe gazde in Eforie si iti gaseste ceva dupa gustul tau), noi i-am dat lui 10 lei pentru ajutor

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

quote:
Originally posted by ghinetz
Am chef sa ma plimb prin ploaie. Nu mai suport caldura. Vreau la munte! Sus-sus, in Rodnei, langa un izvor. Cu afinii infloriti, cu pasarele...Cu cortul si nelipsita chitara. Cu prietenii. Cu supele alea din punga - care acolo erau delicioase. Cu pesmeti.Cu un gat - hai doua - de tuica de casa....

mmm, si eu vreau! ne luam si copii, sau ne intoarcem in timp?

Mergi la inceput