Iasule, mandra cetate (55)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina922 spune:

Tortul ala, "Pescar", e facut de mana omului???
Arata fantastic!
Nu mai zic de celelalte torturi care le-am vazut acolo, ca-s pofticioasa si mi se face rau. Oricum, eu n-am vazut asa ceva pana acum, felicitari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Adriana...suuuper torul...m-am si distrat stiind ca sotul tau e pescar...chiar inainte de a deschide ma gandeam...ce ar putea fi? O surpriza pe masura intr-adevar....cand o sa deschid eu locul acela de joaca mult visat si gradinita....o sa fac torturile speciale la tine. Sunt sigura ca pana atunci iti faci si tu laboratorul....
Stefania...e cumplit de cald in Iasi, acum la ora 13.
Pupici si zbor placut.
Carmen pe unde mai esti? Danna, ai venit de la mare, cum a fost?
O saptamana frumoasa si racoroasa...
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

quote:
acu, serios vorbind, daca ti-ai deschide resto sau macar o cofetarie, cred ca ar sta lumea la coada si s-ar face programari cu saptamini inainte.

Adi nu te-ai gandit serios la asta? ca eu una promit sa fiu client fidel. (tot m-am plans ca nu am in iasi un loc unde sa mananc ceva dulce buuun)Of! Ce nimerit ar fi un loc'shor unde sa savurez o felie de tort, o tarta, o praji de casa...Hai, mai gandeste-te! ca m-am saturat numai de Ecler si de Tuffli (singurele care imi plac din ceea ce exista pe piata acum. A! Si baclava, ca e duuulce.) In rest...peste tot: Boema, Craiman, bla...bla.. Pline de creme - aceeasi la toate.

Oana 36+ Victor-Constantin si Stefan-Vladimir 4ani+

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

quote:
Originally posted by GabrielaG
....cand o sa deschid eu locul acela de joaca mult visat si gradinita....o sa fac torturile speciale la tine. Sunt sigura ca pana atunci iti faci si tu laboratorul....

si toate astea se vor intampla cand? ca sa stiu sa ma inscriu din timp!

Adriana, felicitari si minivacanta placuta!

Mergi la inceput

Herra...incercand sa fiu optimista, probabil al doilea copil al tau va prinde vremea...sau cine stie daca primesc mostenirea de la Unchiul Sam, deschid mai repede....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Gabi, unchiul Sam, matusha Tamara, fie cine-o fi...dar eu zic sa te mai gabdesti. (si cam stiu ce spun) Mai bine te asociezi cu Adi la o cofetarie, ca ieri am fost la Tuffli si aveau aia o vanzare!!!Nu mai spun ca distribuie si la alte cofetarii. Pe cand o gradi acum e goala, tr sa supravietuiasca - adica sa-si plateasca educatoarele si personalul, cu bani f putini, e drept - din ce a adunat peste an (nu f mult, chiar daca taxele par mari pentru parinti)

Oana 36+ Victor-Constantin si Stefan-Vladimir 4ani+

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

adi, felicitari pt tort!! e o frumusete! chiar ca ai avea succes cu o cofetarie, numai ca-ti tb rabdare la greu sa faci non-stop.

Cristina
-----------------------------------------------
http://www.sos-satelecopiilor.ro/

Mergi la inceput

Da Oana...uitasem de matusa Tamara....ma duc maine la banca...poate mi-a donat si mie o suta mii de dolari...uau....
Pupici,
GAbriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Adi,ca de obicei am ramas fara cuvinte,dar macar un simplu "bravo,felicitari" mai sunt in satre sa spun!

Gabriela,multa bafta in realizarea visului tau.

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

Buna seara, am revenit, dupa o saptamana de alergatura: Iasi-Mangalia-Bucuresti-Gura Humorului-Iasi. Ma intreb daca nu am stat mai mult in tren decat pe unde-am fost...

Gabi, d-na de care am vorbit la pranz a renuntat la costum.

Felicitari tuturor sarbatoritilor si multumim si noi mult de tot pentru urarile pentru Ruxi. Am sarbatorit cu nasa ei in Bucuresti, la un Mc'Donald.

In rest, nimic nou, sunt cam turtita si fara chef.

Adi, misto tortul! Distractie placuta pe unde mergeti!

Mergi la inceput