Iasule, mandra cetate (55)
Raspunsuri - Pagina 11

lgireada spune:
Oana (ghinetz) am fost eu anul trecut la recital la o nunta. Si nu prea mi-a placut. La felul 2 si felul 3 au adus de fapt acelasi lucru, aranjat altfel in farfurie. Nu eram beata, daca asta e prima intrebare . M-a deranjat (relativ) si faptul ca erau 3 nunti in acelasi timp -una parter, una etaj si una terasa. Daca te gandesti pt cumatrie, ori iti supraveghezi chelnerii ca sa iasa totul bine, ori schimba locatia.
P.S. ca sa va zic ce mai fac eu: plec din nou in Finlanda sapt viitoare. Ieri am terminat cu licenta, deci ma numesc injiner
Liliana
http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums

carmenp spune:
la multi ani, Ruxandra!! sa cresti sanatoasa si norocoasa ca de frumoasa esti! dana, felicitari!
bun venit fetelor noi si nastere usoara simona!
am reusit sa completez listuta, daca este cineva pe care-am omis, scuze, sa zica
cu blueair am zburat si eu, sunt mai ieftini, de exemplu italia dus intors 4 persoane 400 euroi, este o cursa cu plecare la 13 din bucuresti si care face o oprire de 15 min in timisoara (parca). aa, biletele mi le-am luat de prin februarie. mincare au la bord, contra cost evident, parca era 4 euro sanwishu`.

alic spune:
quote:
Originally posted by ghinetz
Am umblat putin prin targ sa cautam un local pentru botez/cumatrie. Va fi in septembrie si vor fi cam 40-50 persoane. Puteti sa-mi recomandati ceva? Stiti voi...frumos, select si nu f scump.Chiar...stie cineva cam cat e meniul pentru o cumatrie? Adica 900 000 e scump? Ca nu ma pricep. (Aici intra 3 feluri - nu stiu exact ce - doua cafele, un suc si o apa - iar, nu stiu daca la 1/2 l sau 1l)
Oana35+
Victor-Constantin si
Stefan-Vladimir 4ani+
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
Oana, mie imi place restaurantul "Moare de Foc"; am niste prieteni care au facut cumatria acolo, dar nu stiu daca nu cumva capacitatea localului e mai mare de 50 de locuri; ma interesez la amicii mei de costul meniului si revin
ALICe

mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Darria
Mihaela: saltelute ortopedice(se poate folosi si la patutul din panza) erau la mag. de la supercopou. Acum nu stiu ce mai au dar aduceau si pe comanda, dupa dimensiunea dorita.
Am fost ieri dupa amiaza cand am iesit de la serviciu,dar nu au dimensiunea care-mi trebuie si nu fac la comanda decat dupa tiparele lor.

Miha

ghinetz spune:
Alice, multumesc mult.
Azi e o zi racoroasa si frumoasa! Ce bine!!!
La mine nu curge apa, si mi-au ramas de aseara niste vase de spalat, asa ca am timp de forum. Si am si scuza ca-s lenesa.
Oana 35+
Victor-Constantin si
Stefan-Vladimir 4ani+
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

mariussimiuc spune:
LA MULTI ANI RUXI!! Sa cresti mare,frumoasa si sanatoasa!
Miha si Robert

adi69 spune:
LA multi ani Maria Ruxandra!SA cresti mare sa fii sanatoasa si norocoasa!
Oana,eu am fost de doua ori la Recital,o data am mancat,si chiar mi-a placut ce am mancat(peste),apoi am mers doar ptr desert si nu a fost grozav.
Du-te tu si mananca acolo ca sa-ti formezi o parere.
Uite Lili a spus ca nu i-a placut.
Liliana,felicitari..d-na injinera!
Miki,ai intrat in posesia fetei de masa? Felicitari,eu n-am castigat niciodata la concursuri,loto,etc...
Ce-o mai face Loredana?

aime spune:
Ruxi si vacanta placuta
Oana (ghinetz) desi a trecut ceva timp de la botezul lui Vlad pot sa-ti spun ca noi alesesem 3 locatii, ptr o petrecere mica, de cca 40 persoane si un menu de cca. 700.000 (aici intra si bautura si prajturile si tortul, fructe, servetele, aranjamente in sala cum am vrut noi, muzica..asta in ian 2005). Locatiile erau Cornelius in Tudor, Pizza Cool in Alexandru langa biserica noua si inca ceva care nu-mi amintesc cum se cheama in spatele Complexului Stejar in Tatarasi. Am ramas la Pizza Cool (acum au mai marit si modernizat) si ne-a placut cum a iesit. e o afacere de familie si sunt amabili, au facut cam tot ce le-am cerut, ne-au primit cu bautura si dulciurile noastre, am facut un menu destul de divers...lumea a fost multumita si noi la fel. La Cornelius am renuntat ptr ca fiind un local cautat ptr nunti aveam loc doar duminica (acolo au impus de la ei taria si sucurile), iar la cel din Tatarasi am renuntat numai ptr ca ne era cam peste mana.Un loc fain de cumatrii micute il gasesti pe Sararie pe langa vulcanizare, noi am umblat atunci de prin octombrie ptr ianuarie. Si-am mai fost la Pinochio in Bucium langa ANL-uri, fainut dar extrem de scump (adica trebuia platita sala, chelnerii separat, dulciurile facute la ei la niste preturi exorbitante, f deosebite ce-i drept)...si daca gasesc carnetelul de atunci iti mai spun.
aime si Vladimir

aime spune:
quote:
Originally posted by lgireada
Ieri am terminat cu licenta, deci ma numesc injiner
Felicitari

aime si