Cum aveti burtica in functie de sexul copilului

Cum aveti burtica in functie de sexul copilului | Autor: tigresa

Link direct la acest mesaj

Mie mi s-a parut "strange" la inceput, dar cu timpul m-am convins ca exista un sambure de adevar in faptul ca burtica in timpul sarcinii difera daca bb. e fata sau baiat.
Se spune ca daca ai baiat, burta e mai tuguiata, si te ingrasi putin, pe cand daca e fata, burta e rotunda si pui mai multe kg. pe tine.
Eu am verificat la mine si se potriveste, am un bebe-boy, care are acum 30 de saptamani in burtica si pana acum am luat doar vreo 7-8 kg in greutate.Cateodata ma gandesc ca am luat chiar prea putin..
Si povestea asta am verificat-o si la alte persoane.Chiar zicea cineva ca la fata a luat vreo 30kg, in timpul sarcinii, iar la baiat abia daca i se cunostea burta la 7 luni.
Sunt curioasa daca intr-adevar acest lucru se potriveste la mai multa lume, sau ce am vazut eu pana acum au fost doar simple coincidente.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Eu am luat 15 kg (mai am trei saptamani pana nasc) dar nu m-am umflat deloc, asa ca nu stiu unde s-au pus kg. Si am o burta super tuguiata. Si e fetita . Conform cu 4 ecografii facute de trei medici diferiti. Asa ca... eu una cred ca e numai superstitie. Parerea mea este ca depinde daca ai bazinul lat sau ingust. Daca e lat burta se lateste si ea, daca e ingust n-are unde si devine tuguiata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina74 spune:

Desi cred ca e o prostie asta cu forma burticii in functie de sexul bebelusului, totusi s-a confirmat: burtica mea cu un baietel inauntru era tuguiata, iar eu am luat doar 9 kg pe parcursul sarcinii. Sa ai grija bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Eu nu cred in chestia asta si sa-ti spun de ce: eu am ramas insarcinata in acelasi timp cu o prietena. Ea a pus 27 kg. si avea burta tuguiata, iar eu am pus 10-11 kg si aveam burta rotunda. Ea tot ma batea la cap ca ea va face baiat si eu fata. Am facut amandoua fetite. Ea anul trecut a ramas din nou insarcinata. De data asta a pus cam 10 kg si avea burta la fel de tuguiata si tot fata a facut. Asa ca nu prea cred!!!!!!!

Multa sanatate!

Ralu-mamica Ioanei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

hihi, tzuguiatelor !!!! SI eu o am tot tzuguiata si din eco se pare ca e bajetzel. Dar pina nu-i vad io mutritza in bratzele mele, nu ma pronuntz ce e!
Si pina una alta stiti voi parerea mea: nici nu conteaza sexul lui bb, important e sa fie sanatos!!!!!!!

danat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anny spune:

Chiar daca nu cred in chestii din astea, si eu am o burta tzuguiata si tare draguta. N-am luat multe kile (dar mai am 2 luni la dispozitie ) si toata lumea spune ca arat foarte bine si ca sunt mamica "tipica" de baietzel (de altfel, este baietzel )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

uite si aici niste pareri:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=10182

Cristina, mamica cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigresa spune:

A...bineinteles ca nu conteaza sexul copilului, oricum daca e sa ma iau dupa ceva, ma iau dupa ecografie (in care am f. mare incredere), si nu dupa povesti...
Dar pe mine m-a surprins ca am verificat asta la mai multe persoane, si vroiam sa vad daca se poate trasa asa o regula...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

da, da, am inteles tigroaiko, da stii si tu, exceptiile confirma regula!

danat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dori spune:

Eu am o fata si un baiat si la ambele sarcini am avut burta la fel, iar la a doua sarcina (cu baiatul) am luat ceva mai mult in greutate - probabil pentru ca am fost mai putin stresata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Nici eu nu cred care vreo legatura forma burticii cu sexul copilului... A mea e tuguiata si e baiat, intr-adevar, insa m-am ingrasat suficient de mult incat sa semene a sarcina de fetita.

Mergi la inceput