http://ww.smashits.com/music/instrumental/songs/6085/bliss-music-for-reiki-and-healing-therapy.html
Sper sa va placa. Eu cred mult in puterea terapeutica a muzicii, a artei in general.
Draga Batool67 , te rog sa-mi eksplici pe pasi mici(si babesti) cum pot asculta melodiile respective. Ma intereseaza f. mult subiectul , am facut liceul de muzica , -asa ca am informatii cat de cat pertinente- , dar , ca artistii , deh , , nu prea ma pricep la calculatoare ***Daca nu te-am ofensat prin ignoranta mea (ireparabila, zic eu), te rog sa imi dai mai multe detalii , si o sa-ti raman datoare pe viata!. Cu drag , magnolia.
Magnolia, dai click pe link, apoi iar click pe select all, apoi play...
Alia, puiul Alexis si argintul-viu Vladut
Cat de proasta trebuie ca sunt , incat nici dupa indicatiile Aliei -tot nu reusesc sa intru?Va rog , o alta solutie, va dau si mail-ul , daca vreti , numai sa aud si eu muzica Reiki...Va pup si va multumesc din toata inima.Cu drag , magnolia.
magnolia,eu am dat click pe song,s-a deschis o fereastra si a inceput melodia...asa ca incearca,si nu te desconsidera atat,nu putem fii buni,in toate!pupici!
mihaela
Sper sa nu va suparati pe mine , dar eu... tot nu reusesc!Mie nu mi se deschide fereastra decat o secunda si se inchide singura . Am incercat in toate felurile posibile. Ma poate ajuta cineva , sa le copieze eventual si sa mi le trimita pe PM? Sau va dau si adresa , ca nu e un secret national...PLIIIIIZ!
Daca folosesti un firewall, vezi sa ai acces pe site-ul respectiv, sa nu fie restrictionat cumva.
Daca viteza e prea mica, iar e posibil sa nu poti asculta...
Intr-adevar, foarte frumos si relaxant!
Kya
---------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!