Cine s-a castorit dupa un blind-date????

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilach spune:

Vad ca sinteti citeva care v-ati casatorit ca si mine...si eu care credeam ca sint singura.

Eu eram dupa o prietenie destul de lunga de 5 ani si m-am despartit ...el cam tot asa [aproape casatorie].

Deci doua suflete distruse. Mama lui si cu o matusa de-a mea lucrau impreuna si de fapt ele au pus tara la cale. M-am lasat destul de greu convinsa sa merg la prima intilnire...dar imediat dupa, am stiut ca asta este omul pe care il doresc. Nici nu stiu cum a trecut timpul prima data, atit de multe am povestit.

Dupa o luna ne-am intilnit a doua oara [trebuie sa precizez ca el lucra in alt oras si nu avea posibilitatea de a veni prea des la parinti-acasa],m-a prezentat parintilor si ne-am hotarit sa ne casatorim.

Dupa trei saptamini eram casatoriti.
Au trecut de atunci 16 ani si o luna...iubirea noastra creste de la un an la altul cu toate greutatile vietii.

"Un sfirsit e un inceput..."

ella& laura,andrei,andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Me too....

Niste prieteni mi-au spus acum trei ani ca au un prieten care ar fi f. potrivit cu mine, si chiar mi-au spus" iti vom face cunostinta cu vitorul sot". Initial nici nu am vrut sa aud, cu greu m-am dus, si... asta a fost

V.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VASIA spune:

Si eu,si eu!!!Chiar si acum radem cand ne amintim...Eu aveam prietena cea mai buna cuplata cu prietenul lui.Culmea ca cei doi s-au despartit in final.Eu dupa o relatie ratata,tocmai terminasem facultatea,el se plictisea dupa o saptamana de orice tipa.Eu nu am vrut nicicum sa merg la intalnire ptr.ca imi era groaza de idee;poate nu ne placem,poate eu il plac si el nu si atunci imi pierd increderea in mine....Atunci el m-a sunat personal si,desigur,am acceptat (de rusine si din curiozitate-avea o voce super).Era in 7 decembrie 1997.Ne-am placut din prima,reciproc si am ajuns spre dimineata acasa-am batut toate barurile si discotecile desi a doua zi era luni.
Suntem casatoriti din 99 si avem un bb de 7 luni(in 5 iulie).Si ne intelegem super;e sufletul meu pereche.

PUPICI
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moto spune:

Eu niciodata nu am crezut in astfel de dragoate,iubire pe internet sau blind date.... si nici nu am incercat niciodata poate nu am avut destul curaj... l-am cunoscut pe sotul meu,avand aceelasi grup de prieteni cu multi ani in urma eu aveam 16-17 ani nu am fost impreuna numai dupa vre-o 3 ani .De 6 ani suntem nedespartiti si la bine si la rau, impreuna de 2-3 ani, casatoriti tot de 3 ani si parinti de 4 luni si 2 saptamani am "rumegat" relatia bine de tot inainte de a face pasul cel mare,suntem casatorit din 99 si totul merge normal,mai o cearta mai o iubire ...asta este ....va pup pe toate Delia si bb-ul Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

si eu la fel...veneam dupa o relatie care imi golise sufletul si nici macar nu ma gandeam decat cu scarba la ideea de dragoste, nu stiu, dar deja mi se parea nefireasca, sau mai bine zis science fiction...al meu mi-a vazut poza in computerul unui client, fostul, ca sa zic asa si atat de tare "s-a aprins" ca s-a rugat de respectivul si a obtinut nr.meu de telefon...si odata ce ma trezesc intr-o seara cu un tel.cu prefix ciudat...0031, era olandezul meu!
fostul, trebuie sa precizez era danez, ca sa vedeti cum le mai incurca viata pe toate...eu, nu si nu, dar raspund intrigata de ideea ca sigur respectivul a gresit! Si uite asa tot vorbind zi de zi, de murea mama de nervi chiar si cate doua ore intr-o singura convorbire si de mai mult de cinci ori pe zi am simtit ca incep sa traiesc iar si am riscat si am castigat! Niciodata nu m-am mai simtit atat de iubita ca acum...suntem casatoriti si bebe vine in oct-noiembrie!

si ca sa zic asa...a fost blind-date pt.ca eu l-am asteptat la aeroport, vazandu-l doar intr-o mica poza trimisa pe mail, de atunci se fac 7 luni!

va pup pe toate, Lena

Mergi la inceput