Buna!
Am costumul (foarte scump) al sotului de la nunta si as vrea sa il duc la curatat, numai ca nu stiu unde. Mentionez ca stau in zona Bucuresti - Militari (vizavi de Cora) si am dus mai demult un costum de-al meu la curatat in Plaza Romania unde mi l-au distrus efectiv (in loc sa mi-l curete chimic, l-au bagat la masina, impreuna cu cine stie ce altceva de s-a umplut de un puf negru si oribil, care nu se mai ia) plus ca nu era nici calcat, arata mai rau decat atunci cand l-am dus, asa ca eu una m-am lamurit cu ei. Iar in Cora nu mi se par foarte de incredere, cica ti le dau in doua ore, ce le poate face in doua ore incat sa iasa curate?
In alta parte nu stiu unde sa ma mai duc, imi puteti da voi niste sfaturi, va rog?
Multumesc,
Leah
Am vazut ca e si in Cora dar nu am dus nimic acolo.
Eu fara probleme am curatat la metrou Armata poporului, cobori scarile in gura de metru dinspre Lujerului.
Mai este o curatatorie in piata Veteranilor, iarasi ok.
Pe de alta parte fiind un costum scump m-as orienta catre o curatatorie f buna, indiferent de locatie.
Dar ai facut scandal la Plaza? Mi se pare incredibil in ce hal ti-au stricat costumul!!
J si Carlita Carliontz (05.02.2006)
Eu am dus la o spalatorie de la piata Dr. taberei, vis a vis pe Bd. Dr. Taberei, nu mai stiu exact cum se cheama cred ca Ecoclin.Lucreaza f. bine.
Am avut o sg data o problema, mi s-a desfacut banda de la talia unei perechi de pantaloni-era nou noutza.Am facut reclamatie, am vb cu directorul la tel. si intr-o sapt mi i-au adus inapoi reparati fffff bine, nici nu mi-am dat seama ca au fost refacuti.Ce vreau sa spun este ca mi s-a vb f. frumos, am ramas impresionata, m-au sunat sa imi spuna ca sunt gata.Mai rar asa abordare.
Chiar am vreut sa il sun pe dir. sa il felicit dar am uitat si ma oftic.
Bafta!
Ile 35 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 05 sapt.
www.onetruemedia.com/shared?p=298317a6ed3728312027b9&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Paste 2007
si eu am folosit curatatoria de la metrou armata poporului.
poti incerca si nufarul de la veteranilor (daca nu s-o fi desfiintat intre timp)