*Aspirante optimiste >20 Ani ( 119 )*
Raspunsuri - Pagina 28
elara spune:
Underqueen, sa ai parte de o sarcina usoara si de un bebic sanatos. 
Dar tot nu ne-ai raspuns, desi am intrebat si eu si Irina (Bitza): de ce v-ati ferit luna asta?
Si care-s amanuntele? Hai, da detalii, vinde "secretul" ca vrem si noi o surpriza de-asta
.
In alta ordine de idei: Pt ce invetzi?
Sora ta are dreptate si iti urez succes la invatat desi te compatimesc sincer. ![]()

Stiu ce greu e sa invetzi pe canicula...
dar mai ales sa te concentrezi cand ai alte ganduri... mai ales ca cele ce le ai tu acum...
hai, bebitza, vino...
Aspiranta optimista din martie 2007 ![]()
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
Ali_bia spune:
buna!!!! ce mai faceti fetele????
bafta multa pt cele ce asteapta sa faca teste

te asteptam,
2
Decembrie 2006
Alina
Ali_bia spune:
nu mai e nimeni?
am intrat si eu si voi ati disparut?
te asteptam,
2
Decembrie 2006
Alina
corinuk spune:
Buna fetelor.....am lipsit si eu o ziii si ce vesti bune am gasit aici
Underqueen FELICITARII SA FII SANATOASA SI SA AI UN BB SANATOS!sa mai lipsesc...?![]()
Noi dupa doua zile super la munte ne-am intors in infernul din Bucuresti dela 23 grade la 34!!
Semne de cm nimic z 30 ii astept in continuare...eu inainte de laparoscopie nu aveam cm-ul la 28 de zile si aveam intarzieri 31-32-33 de zile.Din martie insa am avut numai luna trecuta la 29 de zile.Nici nu mai stiu ce sa cred,numai sani ma dor in rest nici-un alt simptom.
Astept de la voi vesti II
Va pup dulce si sa aveti o saptamana excelenta plina de impliniri!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos
irene26 spune:
corinuk, ce bine imi pare ca nu ti-a venit CM! sper sa fie cu ochisori si la tine, ca si la underqueen!
http://tt.lilypie.com/BkOap4.png20/Sack.jpg
IRENE
it's not how good you are, it's how good you want to be.
diaconmaria spune:
Underqueen FELICITARI!!!
iti doresc sa ai o sarcina cat mai usoara si un BB sanatos.
Irene eu o tin pe a mea una si buna ca la tine e cu ochisori. De la clostilbegyt nu ti se deregleaza menstruatia(cel putin din cate stiu eu) asa ca incearca sa gandesti pozitiv, adik gandeste ca esti 

Visand la un bb...
diaconmaria spune:
Irene, stii, eu una nu am fos o fetita rabdatoare si azi dim am facut un test(dupa ce mi-am luat TB,care era 36.9)si a 2-a liniuta se vedea f f pala(dar a vazut-o si sotul, deci nu mi-o imaginez)
. Testul l-am facut cu 4 zile inainte de CM (testul BARZA se poate face cu 4 zile inainte)dar ma tem sa nu ma insel datorita pregnylului. asa ca eu mai trebuie sa mai stau in suspans vreo 3 zile
.
Visand la un bb...
irene26 spune:
buna si tie maria! iti multumesc ca mi-ai raspuns in legatura cu clostilbegyt-ul
! asa sa fie cum spui tu, dar nu mai am ce face, decat sa astept sa vad ce s-o intampla. deja am 4 teste la activ negative, deci eu ce sa mai cred iubita? deja sansele sunt reduse de gravi, macar daca nu sunt, sa-mi vina mai repede CM! macar stiu o treaba si m-apuc de proiect repede!
http://tt.lilypie.com/BkOap4.png20/Sack.jpg
IRENE
it's not how good you are, it's how good you want to be.
oana_oana26 spune:
maria, poate e un bebic mic in burtica, tin pumnii
daca vrei poti sa faci analiza la sange: BHCG la mat cuza voda, te costa 200 000 si ai rezultatul in 2-3 ore
daca te intereseaza iti spun unde sa te duci