*Aspirante optimiste >20 Ani ( 119 )*

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

bitzisor, ce fata buna esti tu! poate ca ai dreptate, cel de sange este mai concludent, dar du-te la spital daca poti, nu avem masina, sotul a pus masina in service azi pana marti, asa ca trebuie sa astept. dar ce ma bucur pt underqeen! asta da buna zi! parca mai prinsai si eu si sperante!

http://tt.lilypie.com/BkOap4.png20/Sack.jpg

IRENE

it's not how good you are, it's how good you want to be.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Underqueen, ne-ai spus vestea si acum ai disparut????EU cred ca vrei sa sarbatoresti, dar cu noi cum ramane???

Irene eu zic sa stai linistita pana marti sau cand te poti duce tu la spital.Daca simptomele persista si le simtit deosebite fata de alte luni, eu zic sa-ti pui intuitia la treaba!!!!
Nu vreau sa te alarmez, pentru ca in caz contrar nu vreau sa fii dezamagita mult mai mult.Dar eu asa zic, ca s-a lipit de tine.

http://tt.lilypie.com/1GXYp3.png
IRINA, aspiranta optimista din noiembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

UUURAAAAAAAAAAAAAAAA!!!

Ce surpriiiza, Underqueen,
FEEEEE-LIIII-CIIII-TAAAAAAAARIIIIII !!!!

URA! URA ! URA!
WWWWaaaaaaaaaaooooooooooo!!
Ce veste!

Ai disparut? Cred si eu ca esti coplesita de veste...
Hai, povesteste, de ce v-ati ferit? Doar nu ai luat vreun medicament, Doamne fereste.

Fetelor, asta e secretul: SA NU PRESTAM PT BEBE, SA FIM PREOCUPATE DE ALTCEVA...
Sa ne apucam de renovari, examene... ca vad ca lui bebe ii place sa joace feste si se incapatzaneaza sa nu vina cand vrem si vine exact cand nu ne asteptam.

Fetelor, de Coco ce mai stiti? Eu am observat ca de cate ori ii vine CM ea cam lipseste de pe forum...Cred ac e prea trista.

hai, bebitza, vino...
Aspiranta optimista din martie 2007
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Ce faci, Irina? Te pupic ca iaca ne intalnim si noi in timp real pe forum.
Sigur Quueen a noastra sarbatoreste.

Irene si eu zic ca ai bebe.

hai, bebitza, vino...
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Underqeen, ne-ai inveselit ziua.
Eu una ma simt minunat de cand am citit vestea asta suuuper.
O sa am o duminica foarte frumoasa. Iti multumesc.

Vestile bune cu 2 liniutze...ne ridica moralul si
NEEEEEE DAUUUU AAAAARIIIIPPPPIIIII

hai, bebitza, vino...

Mergi la inceput

Buna Elara!!!!!

Uite ma pregateam sa plec pana la Metro.DAr am ramas sa o felicit pe Underqueen.
Tu ce faci??am citit tot tipul si ce ai scris tu

Mergi la inceput

Iaca sunt pe jar cu vestea asta...
Dar m-a cam contrariat si pe mine cu "ne-am ferit" ...sper sa nu fie ceva rau...

Tu ce vrei sa iei de la Metro?

Ai luat analizele? A avut efect tratamenul? Am uitat sa-ti spun, dar sa stii ca ma superi ca esti asa pesimista!
Daca dr. a zis ca e mai tare antibioticul asta ca oricare din grupa celor la care e rezistent, de ce nu speri si tu ca e bine?
Hai , fa un efort! Eu din fericire nu as face nici un efort, ca eu de obicei am incredere in medicamente ca va fi bine din prima.
O sa vezi ca nu va mai fi nevoie de altul mai puternic. Va fi bine.

hai, bebitza, vino...

Mergi la inceput

gata, am plecat, intru mai tarziu,poate scrie ceva Underqueen.Te pup si pe tine si ep Irene.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

am fugit ca s-au afisat rezultatele la testarea nationala.

inca nu-mi vine sa cred! tre sa fac un test de sange neaparat...sa fiu eu sigura...

problema e ca am niste usturimi mari cand fac pipi...se poate sa fiu racita?

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
hai bebe! -februarie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

buna elara! multumesc mult pt incurajari.
iar am facut un test si bineinteles ca este negativ!!! acum sunt in a 30-a zi de la ultimul CM si tot nu se pozitiveaza testul, nu cred ca mai incape nici o indoiala ca nu sunt gravi. i s-a mai intamplat altcuiva asa ceva? am aceleasi simpotome ca si underqueen, cu exceptia ca TB a mea este ridicata.

http://tt.lilypie.com/BkOap4.png20/Sack.jpg

IRENE

it's not how good you are, it's how good you want to be.

Mergi la inceput