*Aspirante optimiste >20 Ani ( 119 )*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Ce fac fetele???

Da, Stefiutza pe absolut toate v-am chemat la pupacit.
Na, ca va mai dau si astazi

Baby, draga mea, nu vreau sa zic ceva care sa-ti schimbe starea, dar...........din cate imi amintesc eu ti-au mai iesit teste negative si tu erai gravi.Asa ca nu te baza pe astea ca poate la tine nu-ti iese la testele astea si gata.Trebuie sa faci de sange, si cu temperatura asta si cu intarziere si dupa incidentul de luna trecuta, etc.

Mai Gugule, iesi dupa canapeaua aia sa vorbim 5 minute ca ne tii aici in suspans.

http://tt.lilypie.com/1GXYp3.png
IRINA, aspiranta optimista din noiembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Lika, pt hematoame f bun este unguentul HEPASON sau LASONIL. Important e sa contzina heparina, care e un anticoagulant.
Si daca intreba lumea zici si tu ca ai donat sange pt o cunostintza care avea o ruda bolnava in spital si ti-au gasit greu venele.
Partzial e adevarat.
Oarecum...ai sa scapi de intrebarile indiscrete fara sa dai detalii intime...Nici mie nu-mi place sa spun tuturor ca vreau bebe si ca fac analize pt asta.

hai, bebitza, vino...
Aspiranta optimista din martie 2007
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrmoana spune:

Irene si Baby cate zile de la ovulatie aveti? V-ati gandit ca poate bb e abia in uter si nu iese inca la testul de urina? Eu zic sa mai faceti peste 2 zile.

oana
"Success comes before work only in the dictionary."
http://tt.lilypie.com/T7Akm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefiuta spune:

irene, Lika, ioanara23, eu sunt ca Toma si sa va spun drept, urasc testele astea, m-am saturat de ele pana peste cap de atatia ani incoace, asa ca mai stau cuminte cateva zile, sa vedem. parca m-as duce si nu m-as duce azi la gine. DD ce nehotarata sunt! si nici sanii nu mai sunt sensibili.
irene, draga mea, temperatura ta contrazice clar testul ala asa ca degeaba a iesit el negativ, poate la tine se pozitiveaza mai tarziu hormonul sarcinii asa ca sa nu te aud ca zici ca nu esti . duphaston mi-a dat dr endocrinolog pt reglarea cm-ului care in ultimul timp o luase razna rau, in mai mi-a venit la 48 de zile dar, mi-a zis ca e bun si in fertilitate. d-aia era dr tare mirata ca acest medic provoaca cm-ul dar si fixeaza sarcina la inceput. asa ca nu stiu...., oricum, mie mi-a iesit progesteronul micut asa ca e f bine ca-l iau.
marryan, sper sa fie cu noroc!
corinuk, deci pana la urma cum e?
blanche, sa te intorci cu bine de acolo si iti multumim pt gandurile tale frumoase.
Felicia
elara
si restul fetelor+ bitza

aspiranta la unu, doi sau mai multi bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

Roxanici,, hai ca e molipsitoare boala cu burticeala, lua-s-ar si la tine!

Marina, o in 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lika spune:

Ioana, Elara, merci pentru sfaturi. Mai rau e ca varianta cu donarea de singe nu merge...:)), caci am sub 50 kg, iar la donare primesc cu greutatea mai sus de 50 kg. Poate le zic ca m-au piscat niste tintari si iak ce mi-au mai facut raii..:)))))
Voi cauta unguentul la farmacie, sper sa fie si la noi.
Va urez un week-end super de bun la toate si pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

fetelor nu prea pot sa scriu din pozitia culcat. Gasiti la odisee povestea detaliata in doua mesaje. Acum stau lungita in fata calculatorului si ma documentez. de citit e usor, cu scrisul din pozitia asta e mai greu. astept sa-mi vina laptop-ul zilele astea si atunci o sa-mi fie mai usor sa scriu stand in pat. va pup pe toate.

iunie 2006
GUGU 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

stefiuta te ! asa sper si eu!
lika, sa ai un weekend plin de distractii!
gugu!

mt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Baby stau cu sufletul la gura pt. tine! Ce bine ar fi sa ai bebika in burtika! Mai asteapta putin si dc nu-ti vine trebuie sa mergi sa faci test de sange. Poti merge chiar marti la Giulesti. Tin pumnii straaaansi!

A venit Bebica!!!

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

oana, am deja 14 zile de la ovulatie!

mt

Mergi la inceput