Slovenia, Ljubliana

Slovenia, Ljubliana | Autor: Carmon

Link direct la acest mesaj

Buna tuturor,

Saptamana viitoare o voi petrece in Ljubliana, Slovenia - in interes de munca, dar se mai gaseste si timp de turis, nu? :).

Vroiam sa va intreb daca ati vizitat Slovenia/Ljubliana, si ce-ar trebui neaparat vazut? Deocamdata in programul meu e doar o vizita la pestera Postojna, si la castelul Bled.

Orice sugestii sunt binevenite :).

Merci

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Castelul Bled este tare frumos, dar informeaza-te din timp cand e deschis ca are un program ciudat.
Noi am fost acum 4 ani, intr-o zi maraton dar sincera sa fiu am uitat.Micut, dragut..si bine ca imbini utilul cu placutul.

-----------------------------

Gabriela, Rebecca si Phillip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

As dori o recomandare de hotel/pensiune, in Lubliana, pentru o noapte, ceva mai in oras ca sa avem posibilitatea sa vizitam centrul orasului . Multumesc frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmon spune:

Eu am stat la CityHotel, il recomand cu drag. Camerele foarte spatioase si curate, mic dejun mai mult decat satisfacator (efectiv se gaseau de toate, de la musli la omleta si carnaciori prajiti, salate de legume si fructe, etc). E foarte aproape de piata centrala, podul cu dragoni (cam 5 minute mers pe jos) si de cetatea orasului.

Ljubliana mi s-a parut cam scumpa totusi, comparativ cu Grecia sau Germania.

Vacanta placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Multumesc frumos pentru raspuns! Caut acum City Hotel.

Edit: nu are camere libere. Probabil o fi vreun eveniment ceva... mi s-a mai intamplat si cu alte hoteluri din Lubliana.

Mai caut!

Mergi la inceput