Mallorca - impresii, sfaturi

Mallorca - impresii, sfaturi | Autor: Roxana Claudia

Link direct la acest mesaj

In august urmeaza sa plecam in concediu in Mallorca. Stiu ca e o destinatie destul de populara si atunci m-am gandit ca m-ar ajuta sa adun ceva sfaturi si impresii de la cei care au fost acolo sau care au auzit cate ceva. Noi plecam pe cont propriu...

Roxana si Catalin (5 iunie 2006)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia spune:

Eu am fost in Mallorca acum mult timp dar da-mi un PM cu locul in care te duci si un link de harta si mai vorbim.
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Eu am fost in Palma de Mallorca anul trecut si a fost foarte frumos. Dar eu am fost in interes de serviciu si nu am vazut prea multe. Adica am vazut orasul si am vazut si plaja. Am fost intr-o dupa-amiaza la plaja "des illetas" ceva de genul asta, un golfulet minunat cu o apa clara de nu iti poti inchipui (am si poza dc vreti) si ne-au dus intr-o excursie intr-un sat Valldemosa SUPERb, linistit, verde, minunat. Merita totul.

x

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

E de retinut satul in care ai fost tu mimika!!

Noi nu mergem intr-un loc anume; am luat biletele de avion si am inchiriat masina insa ne vom caza unde ne va place si nici nu vom sta intr-un singur loc, de aceea parerile imi prind bine.

Roxana si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

uite aici po discutie de anul trecut in care se povestesc multe depre Mallorca ..
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74959
sper sa iti fie de folos ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Am fost acum 2 ani. la Palma, hotel Caballeros. HB.MANCARE MULTA-BUFET SUEDEZ. SUPER.
hotelul era cam mare si multa lume la piscina. plaja era populata ca la noi, ad venea lumea cu saltelutza, prosopelul de acasa. erau baruri pe plaja cu happy hour care de fapt insemna ca in seara respectiva la o bautura alcoolica culparata primei un agratis. f incantat a fost sotul meu de asta.
multi nemti, multi pensionari, multe pensionare topless de fapt majoritatea faceau.
aaa si toate fetele erau tatuat. ma si miram pana am descoperita saloanele cu henna care se ducea in 2 saptamana. n-am incercat ca eram gravida.
asta ce mi-a ramas intiparit in memorie dupa 2 ani.

Miri si David - 23.12.2005

Mergi la inceput