Vreau sa o ajut pe prietena mea cu cateva informatii va rog...
Ea si sotul ei au construit o casa au cumparat diverse bunuri impreuna dar in urma mai multor probleme intre ea si sot respectiv socrii au divortat. Problema e ca la partaj a pierdut orice drept asupra casei. Lucrurile au stat cam asa: Inca din timpul casatoriei sotul(care lucreaza in cadrul primariei) a facut contract de vanzare cumparare pe numele mamei lui-respectiv soacra ei. Mentionez ca prietena mea nu a semnat nici un act .
Este posibil asa ceva?????????????
Ce s-ar putea face in cazul acesta?
Prietena mea are si un copil de 5 ani in intretinere iar acum sta la parintii ei.
Este f posibil...practic sotii au construit o casa cu munca lor, dar dreptul de proprietate, conform contractului de vanzare-cump.apartine altcuiva....deci nu exista nimic pe numele lor..deci acum la partaj nu au practic ce imparti pt ca nu pot face dovada ca au avut in proprietqate vreun imobil, raman bunurile casnice , mobile sa fie partajate...destept sotul asta!!!!!!?????
carmen 27s 70% fetita
Mai e interesant de stiut cui apartine terenul pe care au construit???
carmen 27s 70% fetita
Pai eu stiu ca nu e legala tranzactia daca nu a fost consimtita de ambii soti, fiind bun comun.
Sau poate constructia si tot ce a reprezentat ea a fost facuta direct pe numele socrilor?
Un avocat o lamureste imediat - eu stiu ca teoretic nici notariatul nu-ti incheie tie ca vanzator actul de vanzare-cumparare daca esti casatorit si nu aduci macar o imputernicire de la sotie. Sau poate a declarat ca nu e casatorit...
Oricum e ceva aiurea, daca zici ca au divortat deja si partajul s-a incheiat, ma gandesc ca o fi avut si ea un avocat care sa poata verifica ce s-a intamplat si cum s-a facut...poate au dovedit ei cumva ca sursa banilor pentru constructie au fost parintii lui...
Adina + Olivia 04.03.2004