Mamici cu fetite mici frumoase foc ( 3 )
Raspunsuri - Pagina 9
anaanamaria spune:
OrbuGabi MERSI CA M-AI TRECUT SI PE MINE IN LISTUTA
mersi anamea si printesa ta e foarte frumoasa
www.totsites.com/tot/miriamriana/journal/" target="_blank">povestea nasterii
iuliana_2007 spune:
Buna dimineata mamicilor de fetite frumoase foc aici merge tare incet treaba.
Eu am o fetita zvapaiata tare.Nu mai sta intr-un loc deloc.Daca o vedeti cum face!Se intoarce de pe spate pe burtica si dupa aceea se ridica cu fundul in sus in picioare cum ar veni,inca nu a invatat sa isi foloseasca manutele bine dar cred ca pe la 5 luni si ceva parca o s-o vad deabuselea.
Nu va mai zic ca acum daca o tin in brate nu mai vrea culcata,vrea sa stea si ea in fundulet sa vada tot ce se intampla.Este curioasa,nu poti sa fac nici o miscare in casa ca ea se uita sa vada ce fac
.
Imi este asa de drag de ea,isi da silinta ca sa progreseze mult.
Va pup si o zi buna!
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze
iuliana_2007 spune:
Am uitat sa imi cer scuze ca nu am mai trecut pe aici dar nu prea am avut timp si am si uitat
,sa nu va suparati pe mine.
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze
OrbuGabi spune:
Nu ne suparam deloc,numai sa nu ne uiti ![]()
Cand mai ai timp mai scrie ce face printesa ta ca imi place tare mult sa citesc ce nazdravanii fac picii cand sunt mici(parca ai mei ar fi mari),la cum scrii de ea se dezvolta foarte bine,si cred ca in curand o sa se tina dupa tine prin casa de busilea 
anaanamaria asteptam si de la tine sa ne povestesti despre voi,cum cresteti mari .
OrbuGabi spune:
pagina 4 fetele..........nu mai intrati deloc pe aici?
Eu am o stare foarte naspa,e si mama in spital si trebuie sa ajung si pe la ea,Martin ia inca antibiotic,Alice este bine.
Astept sa mai scrieti si voi ceva.....macar un salut ceva
cocolino spune:
buna
Vrem sa ne alaturam si noi ...clubului vostru
Minunea mea se numeste TEODORA MARIA MANILA si s-a nascut pe 10 ian 2005... si-si doreste mult sa inr=tre in clubul vostru..
promitem sa revenim cu amanunte si cu poze noi
Coca si
dragalasa Teodora (2 ani si 7 luni) http://community.webshots.com/user/cocolino131 si http://pg.photos.yahoo.com/ph/anutabulinuta_99/album?.dir=264f&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph//my_photos
mir3lly spune:
Ce liniste e pe aici!!!!!!!!!
Copiii vostri practica vreun sport? Daca da, care este acela?
OrbuGabi spune:
Se pare ca nu mai vrea nimeni sa scrie nimic pe aici,eu am fost foarte ocupata cu sarbatorirea piticului mic ,inceperea gradinitei si inceperea serviciului deci am timp foarte putin liber sa mai intru si pe aici.
Mir3lly ai mei copii nu practica nici un sport dar daca ai posibilitatea si ii place sportul face foarte bine la copii,ii ajuta sa se dezvolte foarte bine.Poate cand mai cresc am sa ii dau si eu pe undeva dar undeva sa le placa
emanuele4u spune:
Buna mamici de fetite frumoase. Nici eu nu am mai trecut de mult pe aici..am fost foarte ocupata toata perioada asta in care sotul meu a fost plecat. Nu am avut timp de nimik...Amy a fost pe primul plan, dar si pe al doilea, al treilea...si pe toate planurile posibile si imposibile. De cand a venit taty nostru acasa, e mai bine putin..asta pentru ca Amy tot pe mine ma prefera :D . Pe zi ce trece ma uimeste , se cunoaste ca am fetita mare...vorbeste din ce in ce mai mult si mai bine, e vesela, face nebunii specifice varstei, dar e si foarte incapatanata, independenta si uneori trece prin crizele de 2 ani. Dar incercam sa ne descurcam cum putem mai bine. E adorabila si foarte iubitoare..cand imi spune "mami meu" sau "commoara mea" cand ma iubeste si ma pupiceste..ufff..ma gandesc ca in cativa ani o sa ma rog de ea sa ma mai "dragaleasca" si pe mine. Am inscris-o la un curs de fotomodele....ii place sa i se faca poze si sa fie in centrul atentiei ( cum altfel, doar e leoaica :D ).
carmenpit77 spune:
Buna mamici de fetite. Vad ca se scrie destul de rar pe aici,si de aceea as vrea sa va improspatez eu oarecum si sa ma inscriu alaturi de voi. Sunt si eu mamica de printesa care se numeste Ioana alyssa si e nascuta pe 2.04.2006.