Mamici cu fetite mici frumoase foc ( 3 )

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamea spune:

Nuuuuuuuuuuuuuuuu, am inteles ca din octombrie parca se dau premii si pentru locurile 2, in alta parte, tot stii tu unde se dau premii in jucarii pentru primele 5 locuri dar eu mi-am inscris printesa la jumatatea concursului, fa-ti si tu cont acolo, nu e asa fain ca aici dar............

Arta este lunga, viata este scurta
Catalina - Mamica de printesa Poze noi de la taiatul motului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mony-k spune:

mamici de fetite salutare!si eu sunt mamica fericita de fetita frumusica foc-Emilia 9 mai 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OrbuGabi spune:

Cont mi-am facut ,dar nu am avut timp sa intru sa si scriu....
Noi am plecat afara la aer ......vb. cand ma intorc,poate gasesc mai multe mamici pe aici.pupici

Mergi la inceput

Mony_k abia acum am vazut mesajul tau....incearca sa scrii mai repede primele 10 mesaje pt. ca sunt moderate mai greu apoi apar imediat ce le scrii.
Imediat te trec in listuta si Bine ai venit.

Mergi la inceput

Gata te-am trecut in listuta sa iti traiasca bebelina si asteptam poze si sa ne povestesti ce face printesa ta.

Azi am avut iar spectacol pe strada cu fata...nu stiu ce sa ii mai fac ,e din ce in ce mai neascultatoare,rea....offf oare e doar o faza care trece?

Mergi la inceput

Neata mamici de printese......pe unde umblati.
Hai la o cafeluta, pt. voi ,si un suculet pt. printese

Mergi la inceput

AAAAAAAAa uitai nu votati si voi subiectul?

Mergi la inceput

Buna dimineata Gabi, am venit la o cafeluta

Mergi la inceput

Alooooooooooooooooooooooooooo

Unde sunteti.........

Mai intrati si pe aici..........

Mergi la inceput

Eu cand ies afara cu Ana mama, mama circul de pe lume, sta 10 min in caricor, dupa care vrea pe jos, nu apuc nici sa ajung in parc, se impinge, tipa face de toate, si in cele din urma o iau in brate si imping si carutul, nici nu mai stiu de ce il iau cu mine.
in sfarsit ajungem in parc si acolo nu sta locului o clipa, daca in casa merge afara numai alearga de la un copil la altul, de un om la altul, dupa care aduna tot ce se poate si nu se poate pe jos. Cand e obosita sa mergem acasa, da ce credeti ca vrea in carut, nuuuuuuuuuuu, tot in brate si uite asa fac eu muschi ca de slabit nici vorba.

Mergi la inceput