Mamici cu fetite mici frumoase foc ( 3 )

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Eu sunt Iuliana si pe fetita mea o chiama Maya Maria si este nascuta pe 26 martie,bineanteles ca 2007.

http://community.webshots.com/album/559366008aXVlYm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OrbuGabi spune:

Iuliana te-am trecut in listuta,sa iti traiasca scumpetea ,am vazut cateva poza e grasunica si tare frumusica......si ce mandru e tati cu ea pe burta(cred ca tati e nu?)

Szaboali am vazut acum cateva poze si 2 filmulete cu scumpetea de Iarina cred ca se potriveste cu Martin al meu .....am vazut cat de mult ii place la cumparaturi ,si ce frumos danseaza..

Greierash am vazut si cateva poze la tine e frumusica foc si printesa ta,acum cred ca este mare,asteptam si poze mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

OrbuGabi e mai bine...aveam si eu o listuta in calculator dar cum nu am avut timp de net in ultima vreme...sa-l mai pun la punct...dar te ocupi tu...daca vrei te si ajut.

Noi am fost de vineri pana sambata cu cortul , stateam pana duminica dar s-a stricat vremea si ne-a fugarit acasa...
Daca aveti chef sa ne vedeti uitati aici http://www.dropshots.com/ali-iarina .

la mamicute si fetitele frumoase foc.
Ozi superba sa aveti...noi plecam in plimbari.

Ali si IARINA (16.02.2006)
www.dropshots.com/ali-iarina" target="_blank"> poze si filmulete Iarina (1), www.dropshots.com/ali-iarina2" target="_blank">(2)

Mergi la inceput

Frumos cu cortul ....are carucior de papusi ca al lui Alice....
Noi maine plecam la mare vb. peste o sapt.....sper sa am ce citi
la toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanuele4u spune:

Ali se vede ca v-ati distrat...frumoase poze....dar printesa e si mai frumoasa. La noi e atat de cald, incat nu ne incumetam sa plecam la plimbare decat pe seara. Noi am fost week end-ul trecut la padure ( langa Prahova). Amy s-a balacit non-stop, nu mai puteam s o scoatem din apa. Am facut cu schimbul: eu, taty, nasul si nasa ei. A fost superb. CU cortul nu plecam pentru ca nu imi place mie..cred ca lui Amy i-ar placea.
Gabi unde plecati la mare? Sper sa va distrati...vremea sigur o sa fie frumoasa.

Mergi la inceput

La Neptun plecam ,multumim ......vremea se pare ca va tine cu noi macar pana sambata......
szaboali daca ai timp poate imi trimiti si lista care o aveai tu cu fetele din urma pe alice_cristiana@yahoo.com ........

Mergi la inceput

Slabuta miscare pe aici.......am terminat de facut bagajele,si treaba prin casa..........dimineata la 6 am plecat la mare
Vb. cand ma intorc toate mamicile si printesele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Da tati o tine in brate,este tare mandru de printesa lui.Seamana si foarte mult cu el.
A inceput sa vb asa de mult si imi place sa o intarat.Stiti ce este amuzant?Ca ea il pronunta de zor pe Q si F,nu vreau sa va zic cate balute are la gurite cand se chinuie sa se faca inteleasa.Imi vine sa o pap toata.

http://community.webshots.com/album/559366008aXVlYm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina Stirbu spune:

vreau si eu in clubul mamicilor de fetite
am doi ingerasi
Ioana Sabina 06.01.2003
Ilinca Teodora 20.07.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns batool67 spune:

Si eu sunt mamica de printese frumoase foc.
Naamah 3 febr 1994
Maryam 12 ian 1995
Amal 29 nov 1996

Am fost harnica dupa cum vedeti, am actionat rapid....

Mergi la inceput