Bulgaria...impresii, drum, hoteluri (6)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mistic spune:

Gabri71, noi cand am ajuns era nitel aglomerat la receptie. Venise un grup organizat din Ro si au cam avut prioritate in a primi camere. Noi am asteptat vreo juma de ora. Am primit chile, am urcat si ne-a placut. Dar noi am stat in studio si astea sunt pe un singur tronson, chiar deasupra intrarii hotelului (intrarea e cu fata la mare). DAR roaga-i pe cei de la receptie sa-ti dea camera pe partea dreapta (cum stai cu fata la hotel) a hotelului. Chiar le poti indica cu mana sa zic asa (se vede super rasaritul). Mentionez ca hotelul are forma aproximativ a unui triunghi cu un varf spre mare (este chiar intrarea hotelului), o latura spre nord-nord/est (pe care iti recomandam sa ceri camera), una spre sud/est si alta spre vest. Sper sa fi explicat bine...

miri_bfamilia cu care am fost noi a avut scaunul de masina in portbagaj ca pe bancheta din spate ii facusera un fel de pat copilului ca sa doarma(plecasera la 1 noaptea din sibiu) si in vama nu au mai apucat sa-l puna, dar nu s-a luat nimeni de ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

mistic

Miri si David - 23.12.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabri71 spune:

quote:
Originally posted by mistic

Gabri71, noi cand am ajuns era nitel aglomerat la receptie. Venise un grup organizat din Ro si au cam avut prioritate in a primi camere. Noi am asteptat vreo juma de ora. Am primit chile, am urcat si ne-a placut. Dar noi am stat in studio si astea sunt pe un singur tronson, chiar deasupra intrarii hotelului (intrarea e cu fata la mare). DAR roaga-i pe cei de la receptie sa-ti dea camera pe partea dreapta (cum stai cu fata la hotel) a hotelului. Chiar le poti indica cu mana sa zic asa (se vede super rasaritul). Mentionez ca hotelul are forma aproximativ a unui triunghi cu un varf spre mare (este chiar intrarea hotelului), o latura spre nord-nord/est (pe care iti recomandam sa ceri camera), una spre sud/est si alta spre vest. Sper sa fi explicat bine...

Chiar acolo ma gandeam sa cer,da problema e daca am cu cine ma intelege, sau cu o spaguta se rezolva(ca pe la noi)?
Cam cat mere "tips"-ul pe acolo?
La ce etaj ati fost cazati(se vedea marea de la voi)-am inteles ca numai de la3-4 in sus se vede efectiv marea-?
Thanks for answers and advises

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory1974 spune:

quote:
Originally posted by Bee

Buna fetele.
Eu tocmai am venit din Sveti Vlas. Am mai bagat eu un ochi pe aici dar n-am scris, fiindca nu stiam unde mergem exact. A fost o hotarare de ultim moment, pe care n-o regret deloc.
Ce sa spun, minunat e putin spus. EU am fost foarte incantata de conditii, apa (mare+ piscina), mancare, etc. Nu ma asteptam sa fie atat de bine. O sa va spun eu mai multe dupa ce-mi revin.
Bee 24+

si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Bee, da-mi si mie mai multe informatii: la ce complex ati stat, cum e plaja, daca intrarea in apa e lina si pe unde se gaseste de mincat...Sau orice crezi ca ar fi de interes.....
P.S. Frumoase pozele!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Gabri71

quote:
Originally posted by mistic

Chiar acolo ma gandeam sa cer,da problema e daca am cu cine ma intelege, sau cu o spaguta se rezolva(ca pe la noi)?
Cam cat mere "tips"-ul pe acolo?
La ce etaj ati fost cazati(se vedea marea de la voi)-am inteles ca numai de la3-4 in sus se vede efectiv marea-?
Thanks for answers and advises

Noi nu am dat nici macar 1 leva spaga la nimeni, tot sejurul. Stat la etj. 6 si marea se vedea super. Asa am primit de la inceput.Dar, poti incerca...
Am vrut sa-ti zic si eu de incidentul cu furtul ...dar vad ca l-ai citit deja pe softpedia... Ma rog...Nu comentez. Cine avea atatia bani (suma furata) de cheltuiala (mai ales ca erau spre finalul sejurului) nu-i tinea in camera si mai ales nu venea in concediu la bulgari...cu atat mai mult nu stateau la hotel Elena...Parerea mea. Nu da cu rosii!
Pe de alta parte sotul meu si-a lasat tot sejurul portofelul langa televizor cu vreo 200 eu si vreo 10 mil lei... (restul erau la mine in portofel ce-i drept). Nu s-a atins nimeni de ei.Plus camera video, camera digitala, aparatul foto (care e scula...). Ca astea nu le luam pe toate o data la plaja...Ce sa zic?

Repet: noi am avut un scop pt concediul asta - bebele nostru sa se simta bine. Si s-a simtit. Am vrut curatenie in camera - am avut. Am zis sa avem ce manca...am avut...oricum la banii pe care i-am dat doar nu ma asteptam la icre negre, nu?

Mergi la inceput

Gabri, Sprite-ul la 2 l este 3 leva (gasesti chiar si cu 2,80). Marketuri sunt multe, 1 leva = aprox. 1.6 ron. sfatul meu e sa schimbati euro in vama (e pe dreapta un exchange) si au cursul f bun 1 eu= 1.93 leva (in statiune nu gasesti mai mult de 1.88). in Varna am gasit si cu 1.95

Berea. Nu ma pricep personal, dar sotzu si familia cu care am mers, da. Cica e buna la gust dar nu-i asa tare ca la noi. Dozatoarele mergeau f bine. N-am auzit sa se planga cineva de asta. In plus tot timpul lobby barul era ful de oameni (ma gandesc ca daca nu mergea ceva...nu stateau, nu?)

Noi asternuturile le-am avut f curate. Albe si aproape noi. Aerul conditionat a functionat perfect. Nu am vazut vreun gandac (daca vedeam vreunul imi luam copilul si o tuleam, clar). La baie totul a functionat f bine...

la etj 6 era o menajera batranica cu ochelari. O fi mai cinstita femeia decat alea de la alte etaje... cere si tu la etj 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana_28 spune:

Buna,

Tocmai s-a intors o colega de-a mea de la Kranevo (nu stiu daca am scris corect- 300 km Buc-Kranevo). Este super incatata si de preturi si de conditii.
Este drept ca de data asta s-a dus fara copil dar a venit super incantata de acolo. este de mers cu copii fara nici un fel de problema.
Ex: 18 Euro de persoana cazare hotel 3 stele la 5 minute de plaja.
1 cioarba in jur de 30 RON, un pui la rotisor 100RON, gasesti restaurante la tot pasul.......si toate sunt ok.
Cred ca o sa ne ducem si noi totus la Bulgari cu bebelinul.Merita incercat.

Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici

www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Flory. In Sveti Vlas noi am stat la Monastery. Multa verdeata, piscina foarte faina (piscina adulti separat de piscina copii). Apartamentul living+ bucatarie (livingul cu canapea extensibila)+ dormitor (cu patut pt copil). Noi am avut apartamentul la parter, ceea ce era foarte bine, fiindca fetita noastra putea sa iasa pe iarba direct. Restaurantul complexului, cred ca era printre cele mai bune din zona. Am mancat excelent, cu aproximativ 60 leva pe zi (30 E) la 3 persoane adulte (2 mese pe zi). Noi am ramas totalmente impresionati de mancare. Ca sa ajungi la plaja ai nevoie de 5 minute de coborat pe niste scari. Plaja super curata, la fel si apa. Intrarea in mare, lina pana la vreo 20 m, cand se adanceste. 2 sezlonguri+ umbrela= 15 Leva. Nu stiu daca preturile se modifica in sezon (noi am fost putin in extrasezon- iunie). La anul, cu siguranta vom merge tot acolo. E ideal pentru familii cu copii. Ce e ciudat e ca se construieste in nestire in zona. Chiar langa noi era un complex in constructie, dar culmea nu ne-au deramjat cu nimic muncitorii (la zgomot ma refer), desi asa ne asteptam.
Parti neplacute? Apartamentul nostru nu avea plase de tantari (altele au) si in prima noapte au halit-o tantarii pe cea mica (apoi am cumparat aparat cu lichid). Am avut niste probleme cu WC-ul (curgea) si cu un oarecare vag miros in baie.
VAcanta placuta la toata lumea!
Bee 26+

si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camys_2000 spune:

Am si eu o intrebare...haioasa, hilara...ingrijoratoare...
Pes curt: nu stiu care e sistemul agentiilor din Romania care colaboreaza cu agentii din Bulgaria...dar e posibil daca achiti biletele cu 2 luni inainte la agentie si ei rezerva locurile, urmand ca agentia sa plateasca mai departe abia saptamana asta ( adica dupa 2 luni de la rezervare) si sa-mi dea biletele cu 2 saptamani inainte de plecare?

Carmen si bebe Catalina Nicole (21.10.2004)

FILMULETZ http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1712e9e5f8ebb82b8090cb

http://photos.yahoo.com/camys_2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxi74 spune:

Ceau fetelor,
In sfarsit ajung si eu sa-mi spun parerea despre concediul bulgaresc: SUPER. Am fost in Obzor la hotel Riu Miramar: NEMAIPOMENIT. La receptie am fost tratati cu sampanie, iar copiii cu suc. In prima noapte am primit un apartament, camera care ar fi trebuie sa o primim nu era libera, a doua zi urma sa ne mutam. A doua zi n-a fost libera camera repartizata asa ca am primit alta: potitie centrala, vederea la mare si piscine, suprafata camerei aproximativ 50m patrati. Pentru noi am avut 2 paturi pe care le-am unit, iar pt copii o canapea suificient de mare ca sa doarma 3 persoane. In camera se aspira zilnic, se curata integral baia, lenjeria se schimba la 3 zile, iar prosoapele la cerere. Macarea foarte buna, in restaurant era curat, toata lumea super amabila. Apa in piscine foarte curata, putin mai rece fata de apa marii. Plaja curata, intrarea in mare destul de buna, apa foarte curata si calda (un lucru neobisnuit pt mine: am vazut crabi pe fundul apei, eu stateam in apa mai sus de genunchi- 50-60cm). Parcarea pazita, plaja pazita, nimeni nu se atingea de lucrurile noastre nici la piscina nici la plaja. Drumul a fost OK, sosele ca si in Romania, nici mai bune, nici mai proaste. Singura problema am avut-o la dus deoarece am gresit putin drumul si am facut un ocol de vreo 100 de km, dar pana la urma am ajuns unde trebuia. Toata ziua erau organizate diferite activitati pt copii si adulti, iar seara erau spectacole. Apa de la dozator era buna, vinul era de asemenea bun, iar referitor la bere sotul a spus ca i-a placut. Daca suntem sanatosi si anul viitor tot acolo vom merge.

Mergi la inceput