Mamici de iulie-august 2007 (66)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Simo, Vio, mersi frumos. Sper sa nu doara, mi-a fost si teama sa intreb nu care cumva sa aflu ca doare si sa ma duc tremurand acolo.

Anto 37 cu siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

Buna ziua si uraaaaaaaaaaaaaaaaaa pt cei trei bebei nascuti azi.
Eu tocmai am venit de la ginecolog si mi-a spus clar ca in saptamana 20-26 iulie imi provoaca nasterea cu perfuzii (oxitocina)- asta apropo de ce povesteam zilele trecute cu provocarea nasterii - din cauza diabetului meu gestational. Asa ca pot spune ca am intrat in linie dreapta. Nu voi naste cu el ca pleaca in concediu dar ma lasa la un coleg. Indicatia lui asta este sa nasc in saptamana 20-26 iulie. Sincer, eu as vrea pe 25 iulie ca atunci fac 15 ani de la casatorie.
Bebe e f bine a crescut mult (femurul aproape cu 10mm fata de acum 3 saptamani), si avem cam 3 kg.
De fericire, cand am plecat de la cabinet, mi-am sunat sotul si ne-am dus la pizza si am baut o bere fara alcool.
Deja incep sa ma stresez ca nu am bagaj facut, si nu am cumparat NIMIC pt mine sau bebe, nici macar patut. Trebuie sa incep sa fac liste.
Pupici revin mai pe seara !

Jeni32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

Uitasem ceva: i-am spus cum ma doare burta noaptea si mi se face [pietroi, m-a urcat pe masa a zis ca colul e inchis si mi-a dat Utrogestan seara 1-2 inainte de culcare si daca nu cedeaza Salbutamol de 2 mg 1 inainte de culcare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Jeni, nu inteleg. Daca ai diabet gestational trebuie sa iti induca nasterea??? De ce? Si cum s-a hotarat asa exact saptamana. Mi se pare destul pana atunci.

Dana S35 + cu Daria Stefania

Mergi la inceput

Sa nu aruncati cu pietre in mine. Ma distrez si eu.
Ce listuta de bebei avem. Bogdanel a lui Gabi sta peste 4 fetite. O sa fie mare gagicar. Adevarul e ca ii si tare momosel. Mai ma uit din cand in cand la poze. Mai ales la ale lui Gabi ca sa ma incurajez sa fac si eu 3.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Am gasit linkul asta pe o alta discutie de pe forum
http://www.metacafe.com/watch/610228/funny/

MADA 30+, cu Emily

Noi doi+1

Mergi la inceput

Mada, ce urati sunt. Eu aplic metoda aia batraneasca : pu, pu, fie la ei, copilul meu nu va fi asa!!!!

Dar de asta ce zici ???
http://www.metacafe.com/watch/613458/3d_animation_of_childbirth/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BBPuck spune:

Dragele mele, ma trece si pe mine cineva la Programari cezariene? Ca tocmai am venit de la doctor. "Lansarea" va fi pe 13 iulie, la Giulesti, cu Dr. Ion Ionut. Bebe are 3 kile deja (la 35 de saptamani) si abia astept sa-l vad, ca avea la ecograf un par asa mare si ciufulit, papadia lui mama:).

Multumesc frumos.

BBPuck
34+ si Serban/Calin/Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

quote:
Originally posted by Jadi
Anto eu zic ca nasti la 40 . Oricum nu mai conteaza, ai fost o eroina, ai trecut de 37, joi de dezleaga, ce o fi o fi!

Jadi, mersic; nu stiu daca m-ar tine nervii pana la 40 de sapt, oricum donsoara o sa vina cand vrea ea. Daca ar fi dupa mine...ar veni cand dorm .

Anto 37 cu siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Anto, nici n-ai pretentii.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput