Am gasit o gradinita care primeste copii de un an si sase luni si ma bate gandul sa-mi dau copilul la gradinita la aceasta varsta. Este prea mic, totusi? Inca nu am gasit bona, poate ca nici nu o sa gasesc prea repede (e atat de greu sa gasesc o persoana de incredere!), bunicii nu au cum sa aiba grija de el, singura varianta fiind deocamdata gradinita particulara. Insa ma tem ca e prea mic ca sa mearga la gradinita la un an si sase luni, insa nu am ce face... E cineva care si-a dat copilul la gradinita la o varsta atat de mica? Imi puteti impartasi din experienta voastra?
Depinde de ce virsta au si copiii din grupa, citi sunt si cite persoane se ocupa de ei. Daca restul copiilor sunt mult mai mari va fi mai dificil. Adaptarea depinde si de copil.
Daca nu ai ce face, asta este, nu cred ca va fi o problema, daca e o grupa mica de copii si ecucatoare suficiente.
Sa facem ceva pentru Sara
Da, noi mergem de doua zile la gradinita (deci nu la cresa). Tea are 11 luni, totul e ok, mult mai bine decat ma asteptam (merg si eu cu ea la acomodare).
Medeea, mamica de bebe Tea - 17 iulie 2006