Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (36)
Raspunsuri - Pagina 17

mihuta spune:
Exact asta spuneam si eu. Facem tot ce putem.
Problema e ca e foarte greu sa nu iti pui intrebari sau sa pui la suflet ce auzi despre un caz sau altul. Eu una incerc sa iau ce informatii gasesc utile si sa ma gandesc la restul in termen de karma/kismet/destin sau cum vreti. 18s +
Sophia 80%

RGE spune:
...sa va mai spun de socrii mei care sunt plecati de tineri de la tara ca sa faca ceva in viata..adica in Bucuresti si au facut 2 copii pe care i-au crescut pana s-au pus pe picioare intr-o rulota??...sa va spun acum ca sunt amandoi frumosi, niste copii extraordinari..ma rog copii ea are 30 si sotul meu 27 ..ambii inteligenti, sanatosi cu servici foarte bune???...sa va mai spun de fratele meu care acum are 18 ani..e un baiat frumusel foc...pe care mama l-a nascut la aproape 7 luni ca organismul ei nu l-a mai acceptat..a avut o sarcina foarte toxica ...sa va mai spun de nasul meu de botez, sotul surorii tatalui meu care a murit la 30 de ani ..un om extrordinar, care a murit in timp ce se ducea la spital sa-si vada al doilea baiat???...eu nu cred ca sunt chestii intamplatoare sau voite...este doar Voia Domnului....El stie de ce a facut toate chestiile astea....
ROXANA 22+
GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

adalia spune:
anca,, parerea mea este ca eco de la 15 sapt a fost de trim I care se termina o data cu saptamana 17, iar preturile diferite intre cele doua eco 1,5 comparativ cu 2.5 ron inseamna ca masuratorile facute au fost mai multe sau/si au durat mai mult timp pt ca sarcina a fost mai avansata...s-ar putea sa ma insel, dar eu asa am auzit.
adalia 19+
a happy mom-to-be

RGE spune:
ANCA ma bucur ca macar va binedispun...eu zic ca trebuei sa facem atat cat putem, cat ne permitem dar in primul rand sa nu ne pierdem speranta si credinta!!!..suntem niste luptatoare!!..si de cate ori auzim o veste naspa sau ne speriem de ceva trebuie sa fim toate unite si sa ne binedispunem !!!...trebuei sa ajungem la termen..promiteti???????
ROXANA 22+
GEORGE IONUT

bb_yasmi spune:
am revenit...........
bebele e 100% fetita!!! deci dr meu a avut dreptate!! e fff rusinoasa, la inceput ne-a tratat cu spatele, ii puteam admira doar funduletul, coloana, coastele si ceafa!!!
intr-adevar pt mine 4D a fost ceva exceptional, fenomenal si fff emotionant!!!
\tati intreba cat e sigur e fata,99%, la care dr NU 100% . el tot spera sa se fi facut baiat intre timp!!!
bebelina e perfecta, sanatoasa, are 350g , 14 batai/ minut la inimioara, inimioara e unde trebuie si are cele 4 camarute!
l-am intrebat pe dr dc e ok totul, dc pot pleca in concediu si a zis ca totul e perfect si sa merg linistita, ca marea ii face bine si la bebe!!
in legatura cu cat a durat eco , a fost timp de o ora si mi-a dat un cd pe care sunt 3 filmulete scurte de 20 de secunde, poza mi-a dat doar ca am cerut eu, cea in care se vede clar sexul bebelinei, sa am si eu cu ce ma mandri....
aaaa si apropo ziceam eu ca nu m-am ingrasat, ei uite ca am pus 1.5 kg!!
ma duc sa pap si revin!!
dany, cand poti vb de rezultatul de la analize, pt ac si mie mi-a dat rezultatul asa, fara risc!!
_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 20+ de 70%
Yasmina Alisa
poza eco bb si burtik

bb_yasmi spune:
aaaaaaaaa si ink ceva, nu va mai stresati pt IR, nu au nici o relevanta ink!!
_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 20+ de 70%
Yasmina Alisa
poza eco bb si burtik

Victo spune:
Adalia, draga..vezi ca cu 1,5 ron iei 1 kg de castraveti si cu 2,5 ron iei unu de rosii...da o ecografie..ma indoiesc...
pe de alta parte, eu de ce am dat 330 ron pe eco de 19 sapt??ei...asta sa fie paguba...
mai, cum stati cu somnul?
eu de vreo 2 zile..noaptea tot ma foiesc de pe o parte pe alta..ziua la pranz iar ma ametesc asa vreo 2 ore..dar nu simt ca adorm si eu ca omul...va dati seama ca sunt obosita.
si am inceput si testarile...tineti/mi pumnii..ca pana in 9 iulie tot asa o tin...ufff..si tre sa fiu o mamica dasteapta...sa iau note beton, sa nu cumva sa imi dea astia post pe la Caracal...nu de alta, da e si mai departe de Cluj decat Bucurestiul...;)20+
Stefan?

adalia spune:
quote:
Originally posted by RGE
prietena Mihutei la 24 sau 26 de saptamani a pierdut sarcina
..fetelor sa va spun meniul de asta seara..nu am reusit sa-l conving pe sot sa-i fac separat de mancare asa ca va trebui sa pape:..salata de rosii cu ardei gras fara sare, salata de vinete fara sare, oua fierte, cartofi copti la cuptor cu smantana ..si miamiii..budincutza.....Doamne sper sa rezist atata timp fara sare ..deja am doau zile si simt ca innebunesc..dar atatea luni..eu care as fi mancat sare cu paine
ROXANA22+
GEORGE IONUT
roxana, imi spui te rog din ce motiv tii dieta fara sare?
adalia

a happy mom-to-be

darleena spune:
BB felicitari pentru !!!
Na, ca nu ne mai incuscrim, poate data viitoare
Iar cu kilogramele, pai era normal sa iei, ca bb acum cantareste si el cam 300g, plus fluxul sanguin care s-a marit din trim. II, pai toate astea unde erau? Insemna ca tu de fapt ai slabit ca sa faci loc la toate astea, ceea ce nu era bine.
Cu IR-urile m-am linistit de ieri.
Sheri promit ca nu mai scriu nimic despre TT, calcule de risc si programe de calculator, dar ce sa fac, ca am si eu o pata pe creier

Pana vine bubu

poze bubu mic