Pentru bebelusha (si nu numai)-cerclaj
Bebelusha,
Spune-mi si mie, te rog, tie de ce ti-a facut cerclajul?
Cand ti-a scos firul te-a durut ( a folosit anestezie) si in ce saptamana s-a intamplat asta? Dupa ce ti-a scos firul a trebuit sa stai la pat sau te-ai comportat normal (fara efort numai)?
Eu am facut cerclaj in saptamana 18 pentru ca aveam colul deschis un pic la exterior. Doctorul meu mi-a zis sa merg saptamana viitoare (pe 26 iunie)sa-mi scoata firul. Atunci ar fi prima zi din saptamana 37. Intrucat e ziua sotului meu pe 29 si 30 iunie, ma gandeam sa-i propun sa-mi scoata firul dupa weekend, adica pe 30 iunie. Vroiam sa stiu cate ceva insa si din experienta ta.
Multam mult
Crisa
Raspunsuri
gabid spune:
Doare putin cand scoate firul la cerclaj pt ca numai e anestezie.Scoate firul pt ca sa poata veni bb daca esti in sapatamana 37.Au am nascut in 32 sapt si mi-a scos cerclajul si apoi am facut cezariana.Dupa desfacerea cerclajului o sa nasti f.repede asa ca pregateste-te!
Nastere usoara!
Gabi.
diana904 spune:
Buna. Si eu am avut cerclaj la prima sarcina. In cazul meu nu m-a durut deloc cind l-a scos, desi eu eram ingrozitor de speriata. Mi l-a scos in saptamina 38 tocmai pentru ca se astepta sa nasc repejor. Dar nu a fost asa...am nascut la 40 de saptamini implinite. Dupa ce mi-a scos firul m-am comportat normal.
bebelusha28 spune:
Buna! Mie mi-a facut cerclaj in saptamana 25 pt aveam o mica sangerare iar colul se scurtase pana la 1 cm . Mi l-a scos in saptamana 37 si mie dar nu m-a durut mai mult decat la un control obisnuit cu valve caci nu trebuie decat sa prinda firul pe care il ai si sa-l taie -nu se intampla nimic altceva asa ca stai linistita-si eu eram foarte stresata si pana cand a terminat doctora nici nu a,m stiut ca imi scoate firul!Dupa aceea mi-a dat voie chiar sa ma si plimb pe afara dupe ce statusem 4 luni numai in pat! Iar nasterea a avut loc in saptamana 39,dupa ce mi s-a rupt apa,prin cezariana. A fost mult mai bine decat ma asteptam! Iti tin pumnii,Crisotexa ,si multa bafta !
crisotexa spune:
Diana si bebelusha,
Multam mult de incurajari. Ma simt ceva mai bine!!!
Doamne, traiasca forumul asta, ca mult ne mai ajuta.
Sa va traiaca bebeii si sa va aduca numai bucurii.
Va pupa Crisa
alba_ca_zapada spune:
Mie mi-a facut cerclaj in luna a treia si pentru ca am avut o sarcina dificila, mi-a scos firul la nastere (bineinteles cezariana - cu anestezie generala), asa ca n-am simtit cand mi-a scos firul.
Marianar spune:
Si eu am avut cerclaj din luna a treia pt. uter bicorn. Firul mi l-a scos la inceputul lunii a noua dar nu m-a durut, aproape ca nici n-am simtit. De nascut, am nascut la 40 de saptamani prin cezariana, asa ca nu e regula ca daca ai cerclaj nasti mai usor sau se declanseaza nasterea cum iti scoate firul.
Nastere usoara si bebe sanatos!
Pupici!
crisotexa spune:
Dragele mele,
Multumesc mult pentru incurajari. Mi-au fost de mare folos.
Aseara mi-a scos firul si nu m-a durut deloc. In 10 secunde era totul gata. Mi-a curs un pic de sange dupa aia, foarte putin si totul a revenit la normal. Acum sunt mai linistita, ca nu-i mai sta nimic bebelui in cale daca se hotaraste sa vina pe lume. Sunt in saptamana 37.
DNP-ul meu ar fi pe 24 iulie iar doctorul m-a chemat la control la spital pe 9 iulie, sa vedem cum sta "treaba". A zis ca este posibil sa nasc mai devreme de DNP. Sa vedem insa ce vrea bebul si Dumnezeu.
Multam mult.
Crisa