West Coast (USA)
Buna fetelor,vrem sa ajungem in vara asta si in State pe coasta de west,vreau sa va intreb ce obiective turistice importante imi recomandati in afara de orasele(statiunile) de pe coasta pe care le-am vazut deja.
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05
"Happyness is the key to your heart"
Raspunsuri
anky spune:
Chiar nimeni...
ocebine spune:
Nu-s pe Coasta de Vest dar habar nu am ce ai vizitat pina acum, asa ce nu stiu ce sfat sa dau...
Stiu din putina mea experienta in CA ca mi-a placut la nebunie Palm Springs si zonele din jur. Mai ales rasaritul in deshert.
Anamaria
"After all is said & done, more is said than done."
piticutz spune:
Eu sint pe coasta de vest , dar acu am citit mesajul si o sa revin mai dupa amiaza cu recomandari din cite stiu eu.
anky spune:
quote:
Originally posted by piticutz
Eu sint pe coasta de vest , dar acu am citit mesajul si o sa revin mai dupa amiaza cu recomandari din cite stiu eu.
Ok,merci,merci...
Siminaf spune:
Eu nu pot raspunde decit pentru California. Sint foarte multe obiective de vizitat aici, de la parcurile nationale si regionale, pina la faimoasele Disneyland, Universal Studios, Hollywood, Beverly Hills and so on.
kim222 spune:
Las Vegasul, Grand Canyon(chiar daca nu-s chiar pe coasta)..apoi in CA fata de cele spuse..Getty Museum in muntii Santa Monica, San Francisco (pierul, Alcatraz), Yosemite Park,Carmel, Monterey Bay, San Diego (cel mai mare zoo din lume, Seaworld si Wild Park ), Santa Barbara, Santa Monica, Beverly Hills...
piticutz spune:
quote:
Initial creeata de anky
in afara de orasele(statiunile) de pe coasta pe care le-am vazut deja.
...Dar ce anume ai vizitat tu deja pe west coast?
anky spune:
quote:
Originally posted by kim222
Las Vegasul, Grand Canyon(chiar daca nu-s chiar pe coasta)..apoi in CA fata de cele spuse..Getty Museum in muntii Santa Monica, San Francisco (pierul, Alcatraz), Yosemite Park,Carmel, Monterey Bay, San Diego (cel mai mare zoo din lume, Seaworld si Wild Park ), Santa Barbara, Santa Monica, Beverly Hills...
Kim,merci de info