Remedii homeopate pentru copiii nostri

Remedii homeopate pentru copiii nostri | Autor: Cod

Link direct la acest mesaj

Buna ziua tuturor!

Sunt Cod si am deschis aceasta pagina ca suport de discutii ptr mamicile care au copilasi bolnaviori si vor sa-i vindece fara a mai recurge, intotdeauna la antibiotic. Zic "intotdeauna" pentru ca, de multe ori, medicii prescriu antibioticul ca o conditie esentiala a tratamentului. Nu neg ca sunt situatii cand antibioticul e necesar, dar, m-am revoltat, ca parinte, atunci cand fetitei mele de 6 ani, medicul i-a prescris ptr o tuse reziduala, fara febra si alte simptome (ecou la plamani) augumentin bis. L-am luat aiurea, 7 zile, ca tusea nu a trecut. Am recurs la o schema de tratament homeopatic si intr-o saptamana, a trecut si tusea si s-a vindecat si de unele din fricile nocturne pe care le avea. A mai trecut o saptamana si abia daca mai tuseste dimineata sa-si dreaga glasul iar evolutia ei e din ce in ce mai buna. Deschid aceasta pagina ca o provocare, pentru acei parinti care-si doresc sa-si imunizeze copii intr-o maniera naturala, pentru a ne consulta si ne sfatui spre binele copiilor nostri. Pentru fetita mea cea mica (7 luni jumatate), imi doresc sa nu mai fac aceleasi greseli in tratarea ei, asa cum am procedat cu prima, recurgand pentru orice rosu'n gat la antibiotic.
Astept vesti de la mamicile interesate si de ce nu, de la tatici interesati. Cu drag, Cod!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Metoda naturala e medicina naturista, eu asa stiu, nu homeopatia. Trecea la fel de usor si cu miere,propolis sau sirop de paltagina, sau in 2 saptamani trecea de la sine. Nu vreau sa supar pe nimeni, dar mie nu mi se par relevante vindecarile prin homeopatie.

Sa facem ceva pentru Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Cod eu imi tratez copilul cu remedii homeopate. Cred insa ca un astfel de subiect isi are locul la Parintii intreaba, eventual ca o continuare a unuia dintre subiectele deschise deja despre homeopatie.

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

se discuta aici despre remediile homeopate: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69184

Roxana

Mergi la inceput