Hello fetele mele .
Poate ma puteti ajuta un pic , cele care ati fost cu masina in turcia ...
Am auzit ca este destul de complicat sa pleci cu masina inmatriculata pe persoana juridica in turcia ..cica e nevoie de tot felul de acte de la ambasada turciei ..apostilate la tribunal..Asa este ?
Noi mergem in august cateva zile la istanbul direct de la Nisipuri ..si nu as vrea sa avem probleme pe la vama...
Va pup si va astept cu sfaturi .
Buna,
eu merc in fiecare an cu masina in TR si nu am avut niciodata probleme(masina pers juridica).Iti trebuie un fel de imputernicire din partea firmei pe care este inmatriculata masina in limba engleza si atat adica ca ai voie sa folosesti masina in aceasta deplasare.
Concediu placut
Multumesc .
Intre timp m-am lamurit singura .
Anul asta regulile s-au schimbat ..sunt mult mai stricti din cauza atentatelor .
Iata ce actesunt necesare :
- procura firma leasing - cu specificatia numelui soferului
- procura firma unde este inmatriculata masina
-ambele se vor apostila la tribunal , traduce in limba turca la un traducator agreeat de ambasada si se vor legaliza la consulatul Turciei .
Destul e complicat pentry o amrata de plimbare la Istanbul , dar ce sa facem ..astea-s conditiile .
Va pup .
quote:
Originally posted by maddy26
Multumesc .
Intre timp m-am lamurit singura .
Anul asta regulile s-au schimbat ..sunt mult mai stricti din cauza atentatelor .
Iata ce actesunt necesare :
- procura firma leasing - cu specificatia numelui soferului
- procura firma unde este inmatriculata masina
-ambele se vor apostila la tribunal , traduce in limba turca la un traducator agreeat de ambasada si se vor legaliza la consulatul Turciei .
Destul e complicat pentry o amrata de plimbare la Istanbul , dar ce sa facem ..astea-s conditiile .
Va pup .