Cu masina pe persoana juridica in Turcia !!!

Cu masina pe persoana juridica in Turcia !!! | Autor: maddy26

Link direct la acest mesaj

Hello fetele mele .
Poate ma puteti ajuta un pic , cele care ati fost cu masina in turcia ...
Am auzit ca este destul de complicat sa pleci cu masina inmatriculata pe persoana juridica in turcia ..cica e nevoie de tot felul de acte de la ambasada turciei ..apostilate la tribunal..Asa este ?
Noi mergem in august cateva zile la istanbul direct de la Nisipuri ..si nu as vrea sa avem probleme pe la vama...
Va pup si va astept cu sfaturi .

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita74 spune:

Buna,
eu merc in fiecare an cu masina in TR si nu am avut niciodata probleme(masina pers juridica).Iti trebuie un fel de imputernicire din partea firmei pe care este inmatriculata masina in limba engleza si atat adica ca ai voie sa folosesti masina in aceasta deplasare.
Concediu placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy26 spune:

Multumesc .
Intre timp m-am lamurit singura .
Anul asta regulile s-au schimbat ..sunt mult mai stricti din cauza atentatelor .
Iata ce actesunt necesare :
- procura firma leasing - cu specificatia numelui soferului
- procura firma unde este inmatriculata masina
-ambele se vor apostila la tribunal , traduce in limba turca la un traducator agreeat de ambasada si se vor legaliza la consulatul Turciei .
Destul e complicat pentry o amrata de plimbare la Istanbul , dar ce sa facem ..astea-s conditiile .
Va pup .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina00 spune:

quote:
Originally posted by maddy26

Multumesc .
Intre timp m-am lamurit singura .
Anul asta regulile s-au schimbat ..sunt mult mai stricti din cauza atentatelor .
Iata ce actesunt necesare :
- procura firma leasing - cu specificatia numelui soferului
- procura firma unde este inmatriculata masina
-ambele se vor apostila la tribunal , traduce in limba turca la un traducator agreeat de ambasada si se vor legaliza la consulatul Turciei .
Destul e complicat pentry o amrata de plimbare la Istanbul , dar ce sa facem ..astea-s conditiile .
Va pup .

Buna Maddy!
De unde ai obtinut raspunsul asta? e sursa sigura? e destul de complicat pentru o amarata de plimbare, asa cum vrem sa facem si noi...

Mergi la inceput