Relatie cu un barbat care a fost casatorit
Neatza! Ajung sa va scriu din nou, fetelor. Vreau sa va spun ca va citesc zi de zi si sunt impresionata nu numai de povestile voastre, cat si de sfaturile pe care le dati.
In trecut v-am povestit de relatia mea cu iubitul meu. El a fost casatorit si are un copil din aceasta casatorie.
Fosta lui sotie ma dispera, ma exaspereaza in sensul ca ma jigneste, ma ameninta sau ma suna si nu vorbeste. In toti anii de cand sunt cu el a incercat sa i se bage din nou pe sub piele, cred, si am ajuns sa cred ca il vrea inapoi. Nu am liniste, ma cert cu el incontinuu din cauza ei. Insa, saptamana asta nu am mai rezistat si i-am raspuns cu aceeasi moneda. Acum ma simt rau....simt ca m-am coborat la nivelul ei si-mi dau seama ca m-am purat copilareste....am jignit-o si eu. Din cauza asta nu-l mai lasa sa-si vada copilul. Eu nu pot sa inteleg ce vina am eu????? Cred ca e invidioasa pe mine pt faptul ca sunt mai tanara, mai frumoasa ca ea si independenta.
Pana acum am luptat mult cu viata...am avut o adolescenta chinuita de multe batai si scandaluri, am trait terorizata mult timp din cauza tatalui meu. De cand l-am gasit pe el ma simt in largul meu, stapana pe mine. Omul asta inseamna enorm pt mine, il iubesc f tare, insa ma dor vorbele lui atunci cand o crede pe ea si ma invinuieste pe mine pt faptul ca nu-si vede copilul. Mi-a spus ca a inceput sa ma urasca din acest motiv, dar in acelasi timp ma si iubeste.
Ce naiba vrea femeia asta de la viata mea???????? de ce nu ma lasa in pace???
Raspunsuri
mihuta spune:
Ea isi vrea sotul (fostul) inapoi, sau macar disponibil.
Intrebarea e ce vrea el.
18s + Sophia 80%
dulcetica spune:
Nu-i mai raspunde la telefon,evit-o si daca te provoaca raspunde-i foarte civilizat si distant.
berbeaca spune:
Copilul asta e viata lui, ar face orice pt el. Pe mine ma doare faptul ca el ii face jocul fara sa-si dea seama. Profita de chestia asta ca sa se razbune pe el.
Am vorbit civilizat de cateva ori cu ea, fata in fata. E f calma atunci. Doar ca la telefon are un tupeu fantastic.
El e in continuare cu mine, mi-a zis de mii de ori lucrul asta, insa nu am incredere totala in el. Copilul e mai presus decat mine. Indragesc copilul mult....pana la urma e doar un copil si nu are nici o vina. Ea incearca sa il intoarca impotriva lui, sa il indeparteze.
Alta faza care o face fosta e ca atunci cand iesea iubityul meu cu copilul venea si ea, cica sa-l pazeasca sa nu i-l fure. ce naiba vrea???? Se da de ceasul mortii ca il uraste din tot sufletul si chiar daca ar fi singurul barbat de pe planeta nu l-ar mai vrea, dar de fapt ascunde altceva.
Iar eu ma umplu de nervi mereu.....x(
ellej spune:
Fir-ar, si scrisesem asa de frumos!
Revin cu solutia pe care as adopta-o eu: divide et impera. Adica nu te enervezi niciodata pe ea, de fata cu ea sau cu el, esti mereu draguta si amabila si astfel nu-l mai stresezi pe el. Dar o subminezi pe unde se poate. Si sa vedem ce va mai zice el cand pe de o parte tu esti draguta si faci totul sa fie bine si pe de alta parte ea tipa si urla. Cui crezi ca-i va mai tine parte?
Abilitatea este totul, s-o faci pe en enerveze si sa verse otrava versus tu, amabilitatea intruchipata. Da, e vorba de manipulare, dar daca ea nu joaca cinstit nu vad de ce ai face-o tu.
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.
reiki spune:
Inainte sa otraviti fantanile si sa ardeti recoltele....
O discutie cu cartile pe masa, in 3, cred ca este mai utila si probabil de apreciat.
ellej spune:
quote:
Originally posted by reiki
Inainte sa otraviti fantanile si sa ardeti recoltele....
O discutie cu cartile pe masa, in 3, cred ca este mai utila si probabil de apreciat.
"lasa-ti inima sa zburde, lasa-ti mintea sa viseze" Nichita
Asta era parte din mesajul care mi s-a sters. dar fata zice "ma jigneste, ma ameninta sau ma suna si nu vorbeste. In toti anii de cand sunt cu el a incercat sa i se bage din nou pe sub piele," asa ca am trecut direct la solutia in caz de nerezolvare pe cale amiabila a conflictlui. Ma gandesc ca la solutia normala or fi apelat deja fara succces.
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.
berbeaca spune:
Voi incerca sa fiu cat mai calma, cu toate ca de fiecare data pana sa ma racoresc si eu am fot finuta cu ea. D felul meu sunt impulsiva, n-am rabdare. Cred ca asta e cheia, ceea ce mi-ai scris tu ellej. Hai sa mai incerc, dar cat sa rezist cand vad ca femeia din 'c...a'si 'prostituata' nu ma scoate, injuraturi ca la usa cortului. De mult timp o suportam, insa am rabufnit si eu. Cu mama si cu neamul meu ce o avea?????
vandal spune:
1. L-ai cunoscut cind el era deja despartit sau ai avut o mica participare in luarea deciziei?
2. Toate femeile sint mai frumoase, mai destepte, mai inteligente si mai frumoase decit cealalta. Care e o scorpie imputita care i-a otravit viata puisorului.