Lista cu membrii avertizati

Lista cu membrii avertizati | Autor: admin

Link direct la acest mesaj

Am creeat o lista cu toti membrii avertizati. O gasiti la meniu.

In viitorul apropiat voi adauga la avertisment si o perioada de timp (perioada pentru care a fost adaugat avertismentul)
Dupa aceasta perioada avertismentul va expira in mod automat.

Pe lista de mai sus o sa apara si numarul de zile ramas pana la expirarea aavertismentului.

Admin

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Si eu sunt foarte curioasa sa stiu cand expira avertismentele.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Inca nu se aude nimic de lista aia admin? eu sunt foarte curioasa cand imi va disparea bulina rosie.

Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Uite aici lista cu avertizatii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Daca mergi peste imaginea cu culoarea avertizarii iti apare mesajul "Donator desprecopii". Cred ca trebuie schimbat mesajul.

Sincer, eu cred ca acordarea de cartonase este foarte subiectiva, uitindu-ma doar la mesajele care apar in descriere. Parerea mea.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

Sincer, (si sper sa nu`mi iau avertisment pt asta ), eu una nu gasesc utilitatea acestei liste. Mi se pare un fel de "coltul rusinii", unde mergem sa aruncam cate un oki ca sa vedem ce a mai zis ala, si ce chestie condamnabila a scris celalalt. Si, eventual, sa ne bucuram in sinea noastra, ca vezi Doamne, ce membri exemplari suntem, ca ne comportam civilizat pe forum si nu am aparut (inca!) pe lista neagra. Sau, dupa caz, ne bucuram sa vadem ca inca un forumist si`a facut loc pe lista, asadar nu numai eu am avertisment etc.

Blog muzical Zambiti, va rog!
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!

Un clic pour la forêt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

De curiozitate. Daca cineva sta pe tusha, exista si pentru asta o limita de timp? Adica X e banat pt. o saptamana, Y pentru o zi etc., sau daca sta cineva pe tusha apai sta pe tusa pentru totdeauna?

Mergi la inceput

Claudelu multumesc de info, lista aia o stiu, eu ceream lista de care vb admin ca o va face, lista in care vedem cat timp dureaza avertismentul.
Iubika, eu pana acum nu m-am uitat niciodata la lista aia pana nu am patit-o eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

ma indoiesc ca cineva sta si rade-n barba uitandu-se la 'coltul rusinii'. sau ca ,in lipsa de timp, mai dai o tura pe acolo sa vezi cine si-a luat-o....mie mi se pare ok. o mai consult cand vad un membru avertizat si mi sta in gat ce zice pe la un subiect....

subscriu la intrebarea cu limita pt stat pe tusa. cat este? nu de alta, da' astept cu inima stransa o revenire in tromba...

diana si david 03.12.06
Pentru Sonia

M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Am intrat un pic pe link-ul pus de Claudelu.

O sugestie/intrebare: chiar trebuie redat ptr ce au fst avertizati? Adica perla.
La deserted de ex nu prea inteleg unde se opreste comm. moderatorului si unde incepe cel al persoanei avertizate. SI chiar si asa..chiar e nevoie sa vada tot poporul ce perle au scos unii si ptr ce au fst avertizati?
Nu de alta - dar unele comm. sunt destul de bizare.

Tu spui ca iubesti florile, dar le tai si le pui in vaza.
Zici ca iubesti cainii, dar le pui zgarda si ii tii legati in lant.
Te lauzi ca-ti plac pasarile si le inchizi in custi mititele...
Cand spui ca ma iubesti mi se face frica. (Jean Cocteau)

Mergi la inceput