Stelute de ianuarie-februarie 2007 (34)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

aelita bine ca te-am prins, ca sa "vina" surpriza are nevoie de o poza cu Sofia si pe tine nu te-a gasit in albumul comun de pe yahoo, asa ca plsssssss da un link de unde sa poata sa aleaga o poza cu micutza printesa. la semnatura vad ca ai doar un ticker cu varsta Sofiei.

dana stiu ca tu ii mai faci vaccinul azi lui Lucas, sunt curioasa cum a fost si cum a reactionat. parca tu ai inceput mai tarziu cu vaccinul, insa nu mai stiu daca azi sunteti la primul sau ati mai facut unul si la 4 luni. sper sa fie bine si la voi, ca si noi tocmai am ajuns acasa de la vaccinare

Marybell de Erik (23.12.2006) si Edy (22.06.1994)
poze bb
varsta lui Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Am venit si noi de la dr si Lucas are 8,450kg si 70cm.
M-am bucurat ca luna asta n-a luat decit 450g,cu diversificare cu tot.Deci e bine,din punctul meu de vedere.
La vaccin a fost ok,doar a marait putin la cele doua intepaturi.A mancat bine si acum doarme.I-am pus si comprese reci la intepatura ca data trecuta am uitat si s-a facut galma.

Cristiana,sa-ti traiasca puiutul!

Meg,nu ne spui si noua cum se calculeaza "indicele nutritional"?Ca sunt curioasa si eu,daca nu e ceva prea complicat.

Catalina,tu faci cum crezi ca e mai bine pentru Matei,dar vezi ca biscuitii simpli contin sigur gluten,care e mai periculos decit laptele dintr-un produs.Am mai cautat pe net si n-am gasit sa fie ceva de rau daca biscuitii contin si lapte atata timp cit sunt special pentru bebei.
Am vazut ca sicutati de visine,stiu iar ca fructele cu samburi gen cirese visine nu sunt tocmai indicate pentru faptul ca dau alergii.
Dar repet,fiecare mamica decide cum crede.
Noi halim si carnita in legume,pentru ca e important fierul la varsta asta si prefer carnea decit medicamentele.

Raluca,unde mai ai poze cu Bila,sa-l vad si eu cum arata el de un an.ca nu prea-mi vine sa cred.
Am vazut ca albumele de pe yahoo nu le mai ai.

Lili
,na ca vezi acum cum e si cu bb 3,dar eu sincer,nu-mi fac probleme ca nu te descurci.

Maryela,cum fata sa-ti spuna ca Mihnea e obez?Si nu i-ai tras un pumn?Cum isi permite?
Am intrebat si eu doctorita azi ce sa-i fac la haplea al meu ca dupa ce mananca un borcanel,el mai vrea si lapte.
Cica sa-i dau si sa las copilul in ritmul lui ca nu arata prea gras,sa nu-mi fac probleme.

Alinuk,vezi fata ca asa am patit si eu cu ceaiul,nu i-am dat deloc si cind a fost nevoie,la febra adica,ciuciu,n-a vrut sa-l bea deloc.
Acum incerc sa-l invat sa bea ca mai multe lichide nu strica niciodata.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Bai va invidiez cu aerul conditionat. La mine a cuptor. Matei doarme inca si curg apele pe el ... . Si cand ma gandesc ca apa nu va bea ...

Liuda, dai tu din gura dar te simt ca esti amarata. Imi pare tare rau ca nu mananca Diana si iti urez putere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

liuda imi dau seama ce e in sufletul tau ...cand o vezi pe Diana ca nu vrea sa manance. marti m-am intalnit cu messa si chiar ne gandeam la tine cand incerca si ea sa o hraneasca pe Arianna mai cu rugaminti, mai cu fortza, si tot nu vroia sa pape aproape deloc. mai fetelor, nici al meu nu mananca cine stie ce, mai ales de cand cu caldurile astea infernale, serios lui Erik i-a cam scazut apetitul, dar totusi mananca. azi la vaccin dimineata avea 70 de cm si 7,500 kg, avand in vedere ca face 6 luni poimaine. eu credeam ca e slabutz, dar am vazut ca e in grafic copilu' si m-am mai linistit.

Marybell de Erik (23.12.2006) si Edy (22.06.1994)
poze bb
varsta lui Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

Catalina - pai sant destul de amarata dar am mai trecut prin o faza de nemancare de 3 zile asa ca incerc sa ma gandesc ca o sa-si revina dupa greva .... sincer eu m-am consolat cu ideea ca o sa ma chinui cu mancarea la copilul asta inca mult, adica cu laptele, dar ziceam ca cu greu cum o fi dar macar pana la 8 luni minim sa bag in ea... si na ca a invatat sa blicheze gura ca nu desfaci nici cu ... nu mai zic, am incercat sa bag degetul sa-i desfac maxilarul... e imposibil, ma bucuram ca merge la lingura si uite ca azi nici la lingura... am lasat femeia s-o hraneasca cu supa la ora 13 si nici nu o sun sa intreb cum a fost ca sa nu ma amarasc si mai rau... ca sant in ultima faza de disperare... diseara daca tot asa ca sa nu bocesc in casa prin colturi plec efectiv si o las cu bona, ma duc la plimbare sa ma aerisesc ... cacam-asi pe ea de viata de mamica cu copil sclifosit la mancare ca altii mor de foame si asta se alinta toata ziua...

Mergi la inceput

Am scris in acelasi timp cu Mary,Liuda si Aelita.

Mary,vad ca e ok pina acum dupa vaccin.Multumim de intrebare.
Cind va aud cu caldurile ma ia groaza ca anul asta venim in august in Ro.de obicei veneam la sfarsitul lui august si stateam si in septembrie,dar am tot prins ploi si vreme rece,asa ca ne-am sucit.Sper ca la noi in Hd sa fie mai rezonabil ca in Buc.
Aici ploua de rupe si erau 18°,deci racoare bine.

Liudo,of fata ca rau imi pare de voi.Eu zic sa mergi la dr,dar la altul decit baba voastra.Poate iti spune altceva.dar daca ea rade si e vioaie,ce sa zic,or fi caldurile astea de vina.

Aelita,tu o treci pe Sofia in pasaportul tau?Sau cum o scoti din tara?
Am fost azi sa vad si eu de pasaport pentru bb si cica-mi trebuie poze biometrice ca sa-i faca pasaportul.Asta e valabil 10ani,dar pot sa-i reinoiesc eu poza cind vad ca nu mai seamana.
Tare sunt curioasa cum o iesi in pozele astea.

Mergi la inceput

mai revin mai tarziu fetelor, ma duc s-o scot afara si sa vad daca a mancat sau ba, daca e ba... nici nu mai intru pe aici ca decat sa ma plang continuu - mai rau imi fac! va pupacesc
sper sa mai am chef de intrat pe net, ...

Mergi la inceput

Daconst am vazut mesajul... crede-ma ca am calarut toti pediatrii pe aici care se ocupa de intestine, ma trimit la analize nu stiu pe unde sa-i bage bu stiu ce sonda in stomac sa vada nu stiu ce, dar majoritatea recunosc ca e posibil sa fie caldura (a mai avut faze si pe timp rece) dar si mai probabil felul ei de a fi , nemancacioasa si sclifosita la mancare... mai ales ca este mai constipata de felul ei deci digera mancarea mai greu... ma-sa s-o ia ca nu mai stiu dar crede-ma ca nu imi vine sa stau la analize 5 zile nu stiu pe unde cu sonde in stomac si perfuzii si sa aud ca nu are nimic pana la urma... ca cica asa de intampla in peste 80 % din cazuri cu copiii care vfac greve regulate de mancare... Si sa vezi coincidenta... mereu o apuca inainte de We cand numai la urgente poti sa te duci unde se uita la tine... si ce daca nu mananca? nu vedeti ca e cald afara?
hai ca am plecat sa ma amarasc in alta parte...
pupicei la fetite si baietei...

Mergi la inceput

Liuda,te inteleg perfect.Tot asa le mai patim si noi in we,doar ca eu ma duc mai cu drag la spital ca stiu ca-l purica peste tot.In Ro am oroare de spitale,de cind a murit tata.
Sper insa sa nu avem probleme cind sunt in tara ca asta ar fi cea mai mare lovitura pentru mine.
Cu constipatia si noi ne mai confruntam,dar am grija sa combin legumele dupa indicatia de pe borcanel.Am lasat-o mai usor cu morcovul,dar n-am renuntat la el.
In schimb de la spanac face kk bine si acolo mai pot baga si morcov.

Hai,nu te mai necaji ca o sa treaca si asta.Nu esti singura cu astfel de probleme,deci sunt copii si copii.Nu la toti le place asa mult mancarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

DANA am pus poze noi pe flickr. Trebuie sa imi reinnoiesc semnatura
Uite www.flickr.com/photos/8940993@N07/" target="_blank">aici poze de acum 2 sapt. Ne-am cam lenevit cu pozele.

AELITA o sa iti trimit poze de la mine de la complex: liniste, verdeata si te anunt de acum: nu cine stie ce conditii (2 stele)

www.flickr.com/photos/9160993@N04/?saved=1" target="_blank">poze complex

Cu mancarea a inceput s afaca si bila probleme. Aseara a baut vreo 20 ml si i-am mai bagat vreo 40 cu biberonul fara tetina. Azi dimineata tacmai bea cu foc cand a inceput ta-su sa se frece pe langa noi asa ca ... a luat o pauza. Noroc ca baga la greu mancare cu lingurita.

sraluca Mihai Alexandru 25.12.2006
Poze cu Bila
poze de la mare

Mergi la inceput