Atentie! Vine canicula!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Noi stam bine,am intrat in sezonul ploios si seara e asa racoare si bine!
Inca nu au venit calduri mari ,dar pe mine ma deranjeaza umiditatea,ti se lipesc hainele pe tine si iti curge rimelul la vale
Cum iesi pe usa zici ca ai intrat in sauna.Inca nu e asa umed si in orasul meu stam putin mai bine insa in tokyo e umiditate mai mare.

Si sa stiti ca in Cairo lumea sta ziua in casa,birouri,iese numa seara cind se racoresteAtunci prinde orasul viata

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adrianaa spune:

Se pare ca de maine revine canicula si mai in forta decat pana acum, asa ca mare, mare grija!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belutza spune:

Adriana cred ca innebuniti in Buc de caldura .. Si la noi este cald , dar nu ca in bucuresti . S-a anuntat canicula intre 16-22 iulie .. Cateva zile de caldura , dupa aceea o sa fie mai bine , incep iar furtunile.

belutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Eu nu vad cand o sa fie mai bine, uitandu-ma pe prognoza...si ma ia groaza...
http://www.accuweather.com/world-forecast-15day.asp?locCode=EUR%7CRO%7CRO010%7CBUCURESTI&Select+city=Go

“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belutza spune:

La iarna

belutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

La noi s-a terminat vara . Am avut fix 3 zile temperaturi de 30°C, iar de azi au reinceput ploile .

Da' mi-a placut de buletinul meteo de pe France 2. Astazi la prinz arata pt poimiine, in sudul Frantei, 27 grade, iar in nord...42 !!! Ma tot holbam...unde frate... in insule, un' sa fie 42 ?!!! Pina cind s-a prins prezentatorul si a zis ca e o inversiune, ca temperatura ar fi de 24!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

quote:
Originally posted by Victoria

Eu nu vad cand o sa fie mai bine, uitandu-ma pe prognoza...si ma ia groaza...
http://www.accuweather.com/world-forecast-15day.asp?locCode=EUR%7CRO%7CRO010%7CBUCURESTI&Select+city=Go

“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu

M-am uitat si eu pe site. Pai alea sint temperaturi normale aici. E drept ca peste tot e aer conditionat.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

pentru Romania, sau cel putin pentru mine si familia, temperatura care sare de 35 grade celsius, este canicula.
cu greu reusesc sa rezist pana la birou si apoi spre casa.

Mari 11+ bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Daa, o sa avem iar cateva zile de canicula urmate de furtuni. Deja ne-am obisnuit. Mi-e groaza sa ma urc in tramvai, mai bine merg 7 statii pe jos.

Fetele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Chiar ciudata vremea asta...Calduri groaznice urmate de furtuni napraznice...

http://tt.lilypie.com/pYDdp3.png

Mergi la inceput