Atentie! Vine canicula!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

E furtuna acu?
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns she_wolf spune:

quote:
Originally posted by alessia105

Aaaaaa ca sa nu spun ca am plaja la 5 minute de casa si pe anu asta nu am facut macar o baie de pofta ..pai e corect ??? Toata viata mi--am dorit sa stau intr-un oras cu iesire la mare ...si na am orasu nu am vreme ..in Ro am vreme , nu am orasu ,.....offf cand fu Tica , nu fu Tache
La fel e si la mine , ajung in 5 minute pe plaja, dar degeaba. De vreo trei saptamani de-abia am vazut soarele! Astazi au fost 15 grade, maine vor fi 14...

Claudia , Cristi (16.12.2002) si Radu (5.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaelaV spune:

Da, e furtuna in Bucuresti. A inceput si ploaia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Priscilla spune:

Taicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.........ce uragan fuse afara............vad ca s-a mai potolit putin dar.............................

Cu canicula nu-i bine,fara canicula nu-i bine,cine sa ne inteleaga fratilor ca nici noi nu mai stim ce vrem.Eu cel putin habar nu am cum sa fie afara ca trecem de la o extrema la alta.

Iolanda Alexandra 11luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ache spune:

Mey, eu tocmai ma uit la Euronews si zic astia ca in Bucuresti au fost azi 45 de grade, adica mai cald ca la noi in desert...e pe bune sau au gresit?

anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaelaV spune:

Nu au gresit. A fost infernal de cald azi. Era un aer sufocant de cald si imposibil de respirat. Multa lume a lesinat pe strada. Pe seara au inceput furtuni in Targu Jiu, Targoviste si Drobeta Turnu Severin si au spus la tv ca se vor extinde aproape in toata tara.
Au inceput sa apara si victimele furtuniii.In Bucuresti o fetita de 3 ani a fost ranita din cauza unei table cazute...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adrianaa spune:

Pe la 22.30 a fost o vijelie scurta si o ploaie furioasa de vara. S-a mai racorit putin. Dupa parerea mea a fost doar o vijelie, asa cum este vara, cum stiu dintotdeauna. Da, s-au trantit ferestre, geamuri sparte, normal, ca vara, cateva crengi rupte.

Ache, chiar n-au gresit. 49*C la soare la pranz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ache spune:

quote:

Ache, chiar n-au gresit. 49*C la soare la pranz.

... si noi ne mai vaitam pe aicea
Mai ziceau ca din 40 de morti (din cauza caldurii) in Europa, 29 sunt din Romania...nasol.
Cunosc sentimentul de aer greu de respirat, ca un pumn in fata de fierbinteala si umiditate, dar am cam uitat cum e furtuna dupa o zi de canicula.

anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Speram sa fie furtuna... dar a fost o fasaiala. 3 stropi amarati!

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Din pacate,curata fasaiala.....oare ce ne mai asteapta?
Aseara la ora 18:00 erau inca 39 de grade.....

BRENDA
FOREVER YOUNG

Sa avem grija de viitorul copiilor nostri
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI

Mergi la inceput