Atentie! Vine canicula!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Tocmai am facut o "plimbare" pe afara. Sunt peste 30 de grade si la M-Ciuc. Pentru noi e foarte cald....
Noroc, ca mai adie vantul, dar si acela e cald.
Pamantul e uscat, desi, la noi a mai tras cate o rapaiala in weekend. Imi inchipui cat de uscat e pamantul in locurile unde nu a mai plouat de saptamani intregi, cum a aratat si la tv.
Nu-mi doresc defel sa fiu in locul celor mai din sud. ....Cred ca e insuportabil aerul.
Sa dea Bunul Dumnezeu sa ploua cat mai curand si indeajuns, desi, recolta este compromisa, deja, in multe zone ale tarii.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

la Alexandria azi sutn anuntate oficial 40 de grade la umbra......

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?

Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Si la noi a fost azi si mai este o caldura infernala. In masina afisa caldura de afara: 36 grade. Io asa ceva in iunie nu am vazut. Dar desi e asa de cald de mori, deja incep sa se adune norii pe cer si bate vantul. Sper sa ploua ca altfel o luam razna. Chiar asa cum zice Felicia, am ajuns sa urasc caldura.

Mandy si Krisztián (23.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

La ora 14:00,la Bucuresti,in centru,erau 49 de grade......in timp ce in Africa erau 27 si ploua!

BRENDA
FOREVER YOUNG

Sa avem grija de viitorul copiilor nostri
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

quote:
Originally posted by brendamitran

Eu nu va inteleg,nu spun ca e cald la 15 grade,dar este infinit mai bine decat la 40 si ceva........
Doar nu puteti spune ca e frig la voi ca la 3-4 grade,nu?

BRENDA
FOREVER YOUNG

Sa avem grija de viitorul copiilor nostri
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI

Pai e mai bine la 15 grade( e hai ptr mine personal bine e undeva intre 25-29 de grade ..in rest ii friggggg) ..dar macar sa nu ploua ..sa poata si una bucata copil juca afara ca sta si se joaca la www.youtube.com/watch?v=60U0UN5jPfM" target="_blank">pc ...ca sa nu spun ca m-am staturat de ploaie ca de pere malaietze ...e vara nu toamna
Am primit ceva donatii de soare si am facut donatii de ploaie dar nu vor sa ajunga in Ro

----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu' si Spiderman

Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

Aaaaaa ca sa nu spun ca am plaja la 5 minute de casa si pe anu asta nu am facut macar o baie de pofta ..pai e corect ??? Toata viata mi--am dorit sa stau intr-un oras cu iesire la mare ...si na am orasu nu am vreme ..in Ro am vreme , nu am orasu ,.....offf cand fu Tica , nu fu Tache

----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu' si Spiderman

Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

In Bucuresti a fost azi... urgie. Am iesit din Orhideea pe la 2, de la AC - m-a izbit ca un pumn in fata aerul fierbinte. Imposibil de respirat!
Si ca sa fie tacamul complet, din taxi vad o dementa cu un copil de 1 an in carut, in plin soare. Relaxata total.

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana_28 spune:

Am eu o colega care este total disperata ca soacra ei a scos fetita de 2 anisori in parc de pe la ora 13 pana pe la 16. S-au dus in parc cu autobuzul ca sa fie tacamul complet.
Are o soacra cam tacanita care nu vrea sa faca si ca ea (colega) nici de o pici cu ceara.
Chiar imi era mila de ea astazi.......

Foarte greu am suportat noi oamenii mari caldura asta infernala.

Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici

www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adrianaa spune:

Pe la ora 15,30, in Bucuresti, nu puteai sa respiri. Nu puteai sa pui mana pe bara sau scaunul din tramvai. Totul fierbea la propriu. Niciodata nu cred ca a fost asa cald si eu suport foarte bine caldura. Prognozele si avertizarile meteo nu au exagerat. La Cairo ce se mai inregistrau temperaturile noastre. In schimb am vazut in Marea Britanie inundatii mari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Si la noi e frig...Maxim 18° la prinz, dimineata sint vreo 13. Nu mai stiu cum sa ma imbrac si sa imbrac copiii. Ma plimb cu umbrela in geanta de vreo luna, aproape in fiecare zi a plouat. In aprilie aveam 30 grade...nu e drept!

Mergi la inceput