Atentie! Vine canicula!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

As usual, ungurii ne-au luat-o www.hotnews.ro/articol_79403-Ungaria-Referendum-pentru-introducerea-siestei.htm" target="_blank">inainte

Sunteti de acord ca Parlamentul Republicii Ungaria sa faca o lege pentru a introduce siesta?" La aceasta intrebare trebuie sa raspunda cei aproape opt milioane de cetateni ungari cu drept de vot, dupa ce Comitetul National de Alegeri a decis, luni, ca este necesar un referendum pe aceasta tema,

Pacat ca nu le-a iesit si asta:
Comitetul a mai respins o propunere de referendum care sugera ca berea sa devina gratuita in restaurante.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adrianaa spune:

Apoi vecinii nostri nu-s asa originali. Sa nu uitam, ca la noi se practica aceasta siesta demult, si inca la nivel inalt!

www.youtube.com/watch?v=IOC-WbpVmf8" target="_blank">siesta romaneasca

istorioare cu talc (pentru copii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniela23 spune:

fetelor, m-ati inebunit...Nu am citit pana acum mesajele despre vreme ca stiam ca o sa ma umplu de griji dar n-am mai putut sa rezist.Ce-o sa ajunga lumea asta?Ma gandesc cu groaza ca probabil n-a mai plouat de mult si culturile de anul asta iar sunt compromise, iar scumpire si foamete la iarna.Mi-e mila de ai mei, stau la etajul 4 si tin minte cand eram in Romania ca ma coceam efectiv sub acoperisul ala de smoala neagra.Mi-e mila de bietii oameni si de animalele care mor de cald.
Aici toata vara a plouat, au fost foarte foarte putine zilele in care sa nu ploua, sunt inundatii peste inundatii dar sincer nu ma doare inima de ei pt ca cei care au casele inundate sunt altfel ajutati de guvern, n-o sa-i lase sa doarma pe marginea drumului cum s-a intamplat la noi in Romania cand au fost inundatii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

quote:
Originally posted by eva-maria

o sa ne obisnuim si cu caldura asta daca nu avem incotro. va inchipuiti cum traiesc oamenii in desert, la 50 de grade in fiecare zi. eu am avut probl. cu respiratia in primele zile de canicula, simteam ca ma sufoc, dar acum ma simt bine, m-am adaptat.

Numai ca cei din desert traiesc de generatii intregi acolo si org. lor e complet adaptat.La noi va fi,probabil,o selectie naturala:cine rezista,bine,cine nu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bagoiu spune:

Masurile lu' Peste anticanicula! Am fost doua zile la supermarket si nu mai aveau apa, iar in tot cartierul pretul la apa si la sucuri e crescut simtitor.
N-ar fi trebuit guvewrnul sa limiteze adaosul la aceste produse in aceasta perioada?! Ne furam caciula unul altuia, sau unii se imbogatesc in timp de calamitate... popor de oameni normali la cap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

noi am gasit doar apa plata, si eu vreau minerala, ca plata beau si de la robinet
pana la urma m-am multumit cu un suc plin de E-uri,daca n-am avut apa minerala sa fac limonada
Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
si bb din burtica blogul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

quote:
Originally posted by irina.c.
noi am gasit doar apa plata, si eu vreau minerala, ca plata beau si de la robinet

Apa minerala carbogazoasa este contraindicata pe caldura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

Avem doua zile de racoare, fiindca spre we vine din nou canicula!
Ce bine e sa ai o temperatura ca-n verile de altadat'....

Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)
AM T'EI ANI!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Am auzit niste prognoze optimiste, ca nu ar mai fi canicula de miine pina cel putin pe 15 august, si in alta parte ca nu va mai fi canicula deloc anul asta.

Sper sa nu se razgindeasca cei care fac prognoze..

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

mama ce frigalau e azi la noi la Iasi. cred ca nu sunt 20 de grade afara si ploua. am inghetat dimineata.

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor

Mergi la inceput