job part time??
Raspunsuri - Pagina 2
liliana_28 spune:
Ankalaura......care noi?
Poate imi povesteti si mie mai multe pe PM ca tare as vrea sa mai fac si altceva pe langa jobul pe care il am.
O zi bunuta.
Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici
www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut
ankalaura spune:
Pai... "NOI"... firma la care lucrez eu. acum nu sun pozitii deschise, nu am zis ca sunt, am zis doar ca avem part-timeri. Ca idee, avem asistenti marketing, asistenti in departamentele de date (analiza, prelucrare) - care necesita cunostinte solide de statistica, de exemplu... Ei sunt intr-o echipa si face fiecare cate o bucatica pe fiecare proiect. part-timerii lucreaza la mai putine proiecte simultan, evident.
Unii din ei nu au program fix - vin cand e nevoie, dar este important sa isi faca treaba in orele respective. Uneori pot aparea probleme neprevazute, si e nevoie c a ei sa stea 2 zile cate 10 ore in firma, alteori vin in fiecar zi cate putin
Ceea ce vroiam sa spun este ca mai exista si joburi part time.
brendamitran spune:
quote:
Originally posted by ankalaura
Pai... "NOI"... firma la care lucrez eu. acum nu sun pozitii deschise, nu am zis ca sunt, am zis doar ca avem part-timeri. Ca idee, avem asistenti marketing, asistenti in departamentele de date (analiza, prelucrare) - care necesita cunostinte solide de statistica, de exemplu... Ei sunt intr-o echipa si face fiecare cate o bucatica pe fiecare proiect. part-timerii lucreaza la mai putine proiecte simultan, evident.
Unii din ei nu au program fix - vin cand e nevoie, dar este important sa isi faca treaba in orele respective. Uneori pot aparea probleme neprevazute, si e nevoie c a ei sa stea 2 zile cate 10 ore in firma, alteori vin in fiecar zi cate putin
Ceea ce vroiam sa spun este ca mai exista si joburi part time.
Eu zic totusi ca nu se compara cu insirat margele pe atza.....la voi probabil e o firma serioasa,mare,oamenii stiu unde vin,ce fac,insa in cazul acestor firme de pe net sau din anunturile din ziare.....as vrea sa stiu si eu una macar pe care sa te poti baza,ca li s-a dus vestea ca sunt tzepari.
Maica-mea cauta de cativa ani o astfel de activitate,pe unde a trimis,raspunsul nu a mai venit,astia vor doar sa primeasca banii.....ia ganditi-va,numai 2 RON daca trimite fiecare.....
Deci.....stie cineva o firma care chiar cauta oameni pt.munca la domiciliu?
BRENDA
FOREVER YOUNG
Sa avem grija de viitorul copiilor nostri
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI
alexamary spune:
BUNA
EU AM INCERCAT CU INSIRATUL MARGELELOR
SI ESTE FOARTE GREU TB SA FACI UN MODEL DESTUL DE COMPLICAT UN FEL DE DANTELA
EI DAU UN PACHET LA INCEPUT UN FEL DE TEST PE CARE TB SA IL TRECI
PACHETUL CONTINE O PUNGUTA MARGELE ALBE SI UNA MARGELE NEGRE FOARTE MICI SI UN GHEMULET DE ATA DE CEA MAI PROASTA CALITATE
TOATE IMPREUNA NU CRED CA COSTA MAI MULT DE 5 LEI
IAR EU CAND AM RIDICAT PACHETUL DE LA POSTA AM DAT 30 LEI
DECI AVANTAJ EI 25 LEI PE NAIVITATEA NOASTRA
gabi
carolinah spune:
Roxi, stii vreo limba straina in afara de engleza?
lina, cu Alina si Ana... si tati, evident
cortez spune:
Roxi, incearca la real,-hypermarket din cate stiu fac angajari part time, dar este f. mult de munca