dr Anghel Marin-maternitatea Bucur?

dr Anghel Marin-maternitatea Bucur? | Autor: bulinuta27

Link direct la acest mesaj

Buna ziua!
Am o rugaminte: ati auzit cumva sau ati fost pacientele dr Anghel Marin de la maternitatea Bucur?
Am o prietena buna care trebuie sa nasca cu dansul peste cateva zile prin cezariana. E cam speriata si ar vrea si ea sa stie cate ceva despre dansul plus preturi la mana a doua, anestezist,etc.
Va multumec mult de tot
Va pup,

bulinuta mamica de bulinel dragutel

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

nimeni nu stie nimic?
atunci va rog macar spuneti-mi (pe PM daca vreti) preturile de acolo la nastere...cezariana eventual...va multumesc mult de tot

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusicasiely spune:

eu am nascut acolo,dar cu d-na constantinescu,in nov anul trecut.am dat la anestezist 500 000 dar am auzit ca se da cam un milion,la pediatra copilului tot cam asa,la asistentele de la reanimare sa dea sotul,daca o sa fie acolo,cate 50 000 si cam asa merge la asistente.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

multumesc mult pentru raspuns...o sa ii zic preturile...ea vroia sa stie cat trebuie dat in special doctorului si anestezistului avand in vedere ca e cezariana....merci mult
pupici

Poze

Mergi la inceput