Buna ziua!
Am o rugaminte: ati auzit cumva sau ati fost pacientele dr Anghel Marin de la maternitatea Bucur?
Am o prietena buna care trebuie sa nasca cu dansul peste cateva zile prin cezariana. E cam speriata si ar vrea si ea sa stie cate ceva despre dansul plus preturi la mana a doua, anestezist,etc.
Va multumec mult de tot
Va pup,
bulinuta mamica de bulinel dragutel
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
nimeni nu stie nimic?
atunci va rog macar spuneti-mi (pe PM daca vreti) preturile de acolo la nastere...cezariana eventual...va multumesc mult de tot
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
eu am nascut acolo,dar cu d-na constantinescu,in nov anul trecut.am dat la anestezist 500 000 dar am auzit ca se da cam un milion,la pediatra copilului tot cam asa,la asistentele de la reanimare sa dea sotul,daca o sa fie acolo,cate 50 000 si cam asa merge la asistente.
multumesc mult pentru raspuns...o sa ii zic preturile...ea vroia sa stie cat trebuie dat in special doctorului si anestezistului avand in vedere ca e cezariana....merci mult
pupici
Poze