Dr. TUTUNARU (20)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

quote:
Originally posted by madau

Carmina te scuz ca esti vecina de-a mea

De-adevaratelea ???? Chiar suntem vecine? Dar nu ne cunoastem, nu? Sau da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Nu ne cunoastem...am avut ceva tentative pe subiectul ala cu mamicile din Vitan...sa iesim in parc, atunci Miruna mea s-a imbolnavit..si apoi s-a lasat balta totul. Dar ne-am putea cunoaste

Fug la cumparaturi, we placut dragelor!!!!

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Buna
Merci frumos, Madau pt intampinare si pt raspuns. Ti-am citit si povestea nasterii tale (si a altor fete)..frumoase toate.
Dl dr. este din ce in ce mai aglomerat, din cate inteleg de pe aici. Insa dansul a fost cel care m-a ajutat sa duc sarcina pana la capat (sarcina a mers ok, insa am avut un virus in organism si cf altor medici trebuia sa fac avort, si am suferit f tare - chiar eram programata la intrerupere, insa am "deturnat" situatia in ultima clipa, printr-un medic la laborator care lucreaza cu dr. si care mi l-a recomandat). Dansul a fost cel care mi-a explicat ca vedem daca virusul a afectat fatul, facand amniocenteza, si s-a dovedit ca fatul este ok, neafectat. Intre timp, s-a negativizat si la mine virusul, nu a mai iesit ca fiind prezent.
Si la nastere a fost ok, cu stilul lui, cu o gluma, cu o incurajare, care au contat mult, mai ales ca trecusem printr-un travalui destuld e scrut, dar dureros (m-am dilatat f repede, si nu s-a mai putut face epidurala, anestezistul D-zeu stie unde era la momentul "Z").
In final, totul s-a terminat cu bine :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Carmina,
super tare ....ce face jobul din mine..ajung prietenii sa ma salute pe forum!
Ia un pupic de aici.
Si sper sa ne vedem in curand (desi nu suntem vecine...)

Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"

Nic cel Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otilix spune:

s_ana, multumesc si eu pt informatiile furnizate. miercuri merg si eu la control la dr T si sper sa imi spuna si cand nasc. nu mai e mult ricum. asa ca info sunt tare utile. thx .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishuta spune:

Gata, sunt in sfarsit si eu mai linistita!!! Am obtinut acordul pentru ceza de la Vladareanu!!!! Nu stiu daca intereseaza pe careva treaba asta dar eu vreau sa o strig in gura mare ca tare mi-am mai batut capul cu asta!
Dr. T a fost super si chiar si Vlada a fost OK, nu m-a tratat deloc ironic si a fost foarte intelegator!
Acum mai vedem si cand vrea bebe sa vina, eu sper sa stea cat mai mult ca e cam mititica1
Va pup pe toate si va urez o saptamana placuta!

Mih
35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BarOana spune:

Salutare fetelor,nu am mai intrat demult pe aici,deh...conservele de toamna imi fura tot timpul pe care-l mai am...dar tare m-ar interesa daca stie cineva ,dintre cele care merg mai des pe la el( la dr.T) ,daca martea viitoare,(21.08) este la cabinet,desi stiu ca nu are zi de consltatie decit foarte rar martea.Pleeeease!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Buna,
Si pe mine m-ar interesa sa aflu daca dl dr este la sfarsitul lui august in tara... Sau la inceput de sept, maxim.
Sau mai bine formulat, daca stie cineva programul plecarilor lui, daca aceastea exista, in perioada imediat urmatoare (sfarsit de aug, inceput de sept)

Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otilix spune:

la sf lui august, spet sigur este dl dr la cabinet pt ca vroia sa ma mai cheme pe mine la inca un control. oricum daca vei suna acum pt programare vei vedea ca va fi posibila doar in 3 sapt, nu mai devreme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

...3 saptamani zici?
Pe mine m-a programat pe 14 septembrie!

Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"

Nic cel Mic

Mergi la inceput