Sa fim alaturi de Diana si familia ei
Raspunsuri - Pagina 25
vikinga spune:
Am mai primit un plic cu 20€ de la Danyce, multumiriBrindusa, nu cred ca acele scutiri de taxe vor functiona si pt donatiile din europa.Data trecuta am intrebat la banca cum e in cazul donatiilor, daca sunt scutiri de taxe si mi s-a zis ca in nici un caz.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
AncaMaria spune:
Selena, pe ce nume ai trimis banii? Am nevoie de numele intreg daca nu a fost inclus nick-ul..
Pe lista de pe pagina 1 nu sunt trecuti toti donatorii, de exemplu, cei ce am stiut sigur ca nu sunt membri DC, nu i-am trecut pe acest forum..
Rugati-va pentru Diana
Selena2002 spune:
Anca numele care apare pe cec este Carmen S Heroiu. Cecul a fost trimis cred ca pe 29 iunie. Eu am tot urmarit si in cont sa vad daca a fost retrasa suma dar nici aia nu a aparut.
Paula33 spune:
Am trimis si eu astazi 10GBP prin paypal, la adresa anneagu@bestbuycanada.ca (de la iza32i@yahoo.com).Sanatate multa Dianei, ne rugam pentru ea.
AncaMaria spune:
quote:
Originally posted by Paula33
Am trimis si eu astazi 10GBP prin paypal, la adresa anneagu@bestbuycanada.ca (de la iza32i@yahoo.com).Sanatate multa Dianei, ne rugam pentru ea.
Cred si sper!
Paula am primit banii de la tine !
Vikinga, please inca o lalea pentru Paula33..
Rugati-va pentru Diana
Paula33 spune:
Anca am primit confirmarea platii pe mail.Sanatate multa si putere de lupta puiului mic.
Trin spune:
quote:
Originally posted by brindusa76
REAMINTESC:
- La pagina 13 scriu modificarie survenite (nick name-urile ... le deduc - le caut dupa deponent - versus membru... dupa anunt sau PM si, in cel mai bun caz, dupa deponentul care-si scrie nick-name-ul in momentul depunerii).
- AncaMaria le preia afisandu-le pe prima pagina
- Vikinga le preia la randul ei trimitandu-le lui Marius pentru acordarea semnului de donator - laleaua rosie.
MULTUMIM DIN SUFLET!
DOAMNE AJUTA!!!
Brindusa, te rig sa verifici PM. Am facut si eu un transfer pe 01 aug.
Multaaa sanatate!
BRINDUSA
brindusa76 spune:
Azi au mai intrat bani in contul de la Banca Transilvania de la:
liliac1 - 50 RON
Trin - 50 RON
MULTUMIM MULT!
Actualizarea o fac si la pagina 13
DOAMNE AJUTA!
BRINDUSA
violeta69 spune:
si de la mine 20 $ pt Diana!!!
Vio,mamica de viitor "avionar"
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
brindusa76 spune:
MULTUMIM violeta69!
Am verificat contul cu internet banking-ul si azi au mai aparut in cont cei 20 USD de la tine!
Am reactualizat pagina 13
Multumim mult si DOAMNE AJUTA-O PE DIANA!
BRINDUSA