Sa fim alaturi de Diana si familia ei
Raspunsuri - Pagina 20
brindusa76 spune:
Da, te rog... daca poti... ar fi pacat de banuti...
Daca te ajuta, poate sa-ti trimit extrasele de cont?
Acum am internet banking...
si sorry... nu stiu ce sa fac mai mult....
BRINDUSA
Claudelu spune:
nu-mi trimite, te cred nu m-am indoit de cuvantul tau, doar ca ma enerveaza ca am vrut sa ajut si uite...nu-s multi dar...
Vedem maine ce si cum si mai vorbim. Noapte buna
brindusa76 spune:
quote:
Originally posted by Claudelu
nu-mi trimite, te cred nu m-am indoit de cuvantul tau, doar ca ma enerveaza ca am vrut sa ajut si uite...nu-s multi dar...
Vedem maine ce si cum si mai vorbim. Noapte buna
stiu ca ma crezi.. ajuti oricum, si printr-un gand bun si-o rugaciune...
Multa Sanatate! Si DOAMNE AJUTA!
BRINDUSA
AncaMaria spune:
Brandusa, am actualizat sumele pe prima pagina, te rog sa verifici ca sunt corecte.
Irinel, contul se va deschide zilele astea.. o sa anuntam imediat ce Laura ne da datele.
Confirm primirea banilor de la Noe in contul paypal.
Rugati-va pentru Diana
miti2004 spune:
quote:
Originally posted by AncaMariaquote:
Originally posted by miti2004
fetele din Vancouver, oare stiti daca a primit Laura pliculetul de la mine ? Era un plic galben cu o felicitare si 40 CAD, i-am trimis direct acasa la ea in jur de 29 iunie.
miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
Miti, poti sa-mi spui care era numele de pe plic? Ea mi-a dat o lista dar stiu ca nu erau atasate nick-uri de pe DC. Trimite-mi PM daca nu vrei sa postezi numele real aici.
Anca & Bianca (19 iulie 2004)
Rugati-va pentru Diana
Anca numele meu este magdalena voinescu, l-am trecut si pe spatele plicului. Multumesc !
miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
Qamar spune:
quote:
Originally posted by AncaMaria
Brandusa, am actualizat sumele pe prima pagina, te rog sa verifici ca sunt corecte.
Irinel, contul se va deschide zilele astea.. o sa anuntam imediat ce Laura ne da datele.
Confirm primirea banilor de la Noe in contul paypal.
Anca & Bianca (19 iulie 2004)
Rugati-va pentru Diana
Anca, ma bucur mult ca au ajuns, am avut ceva emotii cu pay-pal-ul din Romania
The moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause
Anina_n spune:
Brandusa, multumesc pt. confirmare !
Nu sunt multi, dar putin cu putin se aduna mult. Cand mai am posibilitatea, am sa mai trimit.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
Claudelu spune:
Brandusa, acum sigur banii sunt in contul tau. S-a dus sotul meu la banca si binenteles ca a uitat sa completeze ceva de aia nu au aparut banii in contul tau. Acum s-a rezolvat
Si eu ca Nina spun...sunt putini, dar am sa incerc sa mai trimit si luna viitoare. Putin cu putin facem mult, nu?
Hildegard spune:
Claudelu, asa cum zici, putin cu putin face mult. Si eu am sa mai trimit luna viitoare bani.
de-ale gurii
Veronica si
Stefan Peter(1 an si 8 luni)
vikinga spune:
Am primit doua pliculete astazi: de la Nana Motoc 20€ si Cat 10€. Multumim fetelorVikinga cu cei mai frumosi vikingi, Nadja si Aldo