Am ajuns si aici...in doi mergem mai departe!
Raspunsuri - Pagina 24
principe spune:
stai finu espiritu ,ca fina m-a intrbat ceva ,iar eu nu am raspuns ca eram in sat cu dorul...nu inchide inca.
----------------------------------------------------------------------
Da principe, da' iubirea cu greata au de-a face doar in anumite conditii. Tu te-ai putea indragosti de unu' caruia i-e greata mereu?
Adina + Olivia 04.03.2004 -------------------------------------------
mei fina,,pai ma refeream sa dea boala in cei cu greturi(nu in mine) ,sa se molipseasca si ei de la voi ,poate le trece si lor greta,ca de... ,nu stii? "dragostea muta muntii" ,"face minuni" ,poate face si pe primperanul,irtopanul sau alte antiemetice.
fina,nu pune la inima ,ca ai sa faci riduri .........lasa lumea sa vorbeasca ......voi sa fitzi fericiti !
zouzounaki spune:
Adina,Espiritu sa aveti parte de multa dragoste,si o viata superba impreuna,alaturi de copilasii vostrii...sa fiti fericiti!
"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit; a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."
"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page
www.tickercentral.com/view/8d3t/6.png" target="_blank">in asteptarea minunii
redi spune:
Ceva deosebit !
Espiritu te-am remarcat de cand ai scris prima oara ca ai probleme cu ea (sotia) ,imi ^parea rau de tine si situatia copilului ,intre voi ;
Dar acum stiu ca ai dat peste cine "trebuia" si o sa descurci itele mai usor .
Adina ,ce nu te-a omorat te-a facut mai puternica ,esti un exemplu bun. Ai pus suflet sa il ajuti ,vei primi si rasplata .
E bine ca inca mai exista oameni din astia pe pamant ,face-ti multi copii si sa fie ca voi !
april spune:
Ce mi-a placut povestea voastra....mi-ati luminat dimineata.
Sa fiti fericiti si sa va iubiti muuuuult. Meritati amandoi.
larissa_79 spune:
da espiritu, e cel mai bine sa deschideti un capitol nou...dar in viata...nu pe DC. Noua ne puteti spune din cand in cand cate o firmitura...da e bine suntem impreuna sau mai stiu eu ce. In rest faceti relatia voastra private ca e mai bine asa!
Adina, mi-a placut mult site-ul! ( din profilul tau)
Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)
Porumbita spune:
uau.. asta da intorsatura...
espiritu nu mai deschide subiect nou... vino si scrie-ne cand se termina procesul de divort (si atunci zi-ne ca faceti publica si relatia voastra ) da o per abtine-te sa mai dai amanunte pe DC
Witchie spune:
Ne bucuram pentru voi si vrem sa va punem la gazeta de perete. E semn ca se mai intampla si minuni si ca exista viata dupa divort! Asteptam pozele ca sa putem sa va spunem si povestea. (Astept PM cu link catre poze.)
Sa fie intr-un ceas bun si acest subiect se inchide la cererea autorului.
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Un pui de somn si-un inger bun...