Am ajuns si aici...in doi mergem mai departe!

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Si titlul subiectului ramane acelasi?! Espiritu.
Felicitari!!!!!

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

a luat o intorsatura "am ajuns si aici",adica adinai si cu espiritu au ajuns unde au ajuns ,adica la indragosteala,s-au batut citeva pagini, "ca fata la tine nu ,la ea da "ca pina la urma adina a ramas si cu espiritu si cu fata lui,si saracutzul de espiritu zice ca este un "inger" ,eu cred ca este o vrajitoare.... a vrajit omul ,l-a pupat odata,ia trimis o floricica ,la imbrobodit ca invata sa gateasca si uite il are la picioare.

espiritu ai grija ,vezi daca nu are bagheta magica,uitate sub pat ,daca da ,o denunti pe d.c.,inainte sa te transforme ce stiu eu in ce.

am ajuns la concluziunea ca da, dragostea trece prin burta ,uite ,este al doilea caz pe d.c. cind indragosteala apre stimulata de minacre sau bautura ,primul caz a fost de la un bob de cafea ,iar la voi de la lectiile de gatit.
nici nu mai trec pe la "ce mai gatim azi" daca doamne feri ma molipsesc si eu ,si Ii pun coarne lui "sosul" meu

bafta dragalicilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns espiritu spune:

quote:
Originally posted by buggy

Mult succes va doresc si multa, multa fericire! Poate ne povestiti si noua cum v-ati intalnit face2face

"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro

ii las placerea Adinei .eu pluteam....

espiritu

later edit

acu' vaz ca ii fac concurenta lui buggy in privinta jobului .

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by principe

10 vietzi sa dureze dragostea voastra!!!

mei spiritu,si eu vreau sa fiu nasha,din partea ta ca sa fie echilibrata familia.
sa stii ca nu am pretentii la cadouri,plocoane .doar atit, de paste si craciun sa te prezinti cu familie cu tot, cu cozonaci la nasha

prumbeilor vrem sa va cunoastem ,vrem fotografie cu familia fericita.
o sa ne lipsitzi pe d.c ,acum sigur nu o sa mai avetzi timp si ptru noi

momentan trebuie sa imi rezolv problemele ca sa pot fi alaturi de Adina fara tinichele de coada.
cu poza...cand vom fi toti patru.
@miau miau
nu am consumat inca nimic.nici in pat nici pe langa.

espiritu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

quote:
Originally posted by miau-miau

intre pagina 11 si pagina 13 a acestui subekt, pe data de 25 iunie anul curent, espiritu si cu adina iulia s-au indragostit, au consumat in pat relatia si au facut planuri de casnicie? astia oameni eficienti.

Ti-ar trebui o injectie cu optimism

Felicia
Poze cu noi si vacantele noastre
Adevar > Autonomie > Identitate

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

espiritu si Adina, ma bucur pentru voi! Sper sa va fi gasit...Ma bucur si ma apuca nostalgiile ca si eu mi-am cunoscut jumatatea pe net...si uite ca ne e foarte bine de vreo 5 ani si ceva!
miau-miau, ca sa spui rautati nu trebuie neaparat sa intri pe un forum, poti sa o faci si face to face cu oamenii.

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput

Hai Adinuto trezeste-te si spune-ne cum a fost la intalneala! Sau zi tu espiritu....daca nu mai plutesti inca!
Hai ca uite nu ma pot apuca de trebi...fac ce fac arunc un ochi la subiect si nik!
Espiritu, am vazut ca ai job! Eu credeam ca n-ai! Bine ca ai...ca altfel...
Ce sa zic si mie imi place cand al meu schimba scutece, imbraca fata, sta cu ea se joaca dar neaparat sa fie dupa job. Ca daca ar sta acasa nu mai vin banutii si ies scantei!. Mie mi se pare urat ca un barbat sa sada acasa. ( nu stau eu femeie...adica stau ca sunt in CIC, dar si muncesc de acasa si vin banutii).

Poze cu Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Pai...ce-as mai putea sa spun din ce n-a fost spus?
Ia sa vedem:

1. Espiritu este exact asa cum vi l-ati imaginat majoritatea.
Un om extraordinar, cu suflet mare. Nu poti sa nu-l indragesti din prima cand il vezi. Si are niste ochi verzi, adanci - rar mi-a fost dat sa vad asa ceva. Te hipnotizeaza instant.

2. Intalnirea: credeti ca eu mai stiu? Poate peste ceva timp am sa-mi amintesc...si-am sa va spun.

3. Insa...in fata el are o perioada destul de grea. La capatul drumului e o lumina orbitoare. Insa pana la lumina asta, va trece printr-o negura deasa. Am sa incerc sa-i fiu alaturi cat o sa pot...mai mult psihic decat fizic. Hai sa-i tinem pumnii sa iasa cat mai putin sifonat din ce urmeaza.
Perioada asta neagra nu e scurta. Vacanta judecatoreasca...apoi razboiul...mai devreme de sfarsitul anului nu va asteptati sa aparem cu amanunte picante.

Si acum parerea mea: topicul asta si-a atins scopul.
Si poate fi un exemplu pentru toti cei care-si plang in pumni disperati azi - maine poti sa razi in hohote. Ei bine, eu stiam deja asta...acum a aflat si Espiritu.

Si pt miau-miau: eficienti eram daca as fi fost deja gravida. Da' cine stie...Neghinita a iesit de la un bob de mazare, nu? Am primit un superb buchet de flori...oare sa-mi fac un test de sarcina, ceva?

Va multumesc tuturor care au citit cu un zambet povestea noastra de aici!

Espiritu - multumesc! Stii tu pentru ce.

Adina + Olivia 04.03.2004

Mergi la inceput

Adina si espiritu, you made my day! M-au napadit amintirile de la prima mea intalnire cu sotul...e drept ca noi eram 2 tinerei naivi, ne vedeam dupa vreo 2 luni de vb non-stop pe mess, era si distanta Iasi-Bucuresti...dar pana la urma, baiatul cu ochi verzi ( tot asa de te hipnotizeaza) m-a cucerit definitiv. Mi-a trimis un mail imediat ce a ajuns in Bucuresti ...pe care il stiu pe de rost cred, desi nu e tocmai scurt. Si daca ma infurii pe el...citesc mail-ul ala si ma prosteste zau ca prea frumos a scris....deci dragilor prima impresie conteaza muuult si daca a fost bine ieri..o sa fie bine si in continuare! E drept ca voi sunteti maturi...cu obligatii..insa nu stiu eu si acum in suflet ma simt ca la 22 de ani...( asa ca banui ca si voi).
Hai ca m-am prostit de tot azi...i-am inrosit ecranul lui al meu sot de cate inimioare i-am trimis pe mess de dimineata. Ne trimitem all day..da' parca nu asa multe!

Poze cu Alexia

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by larissa_79
Espiritu, am vazut ca ai job! Eu credeam ca n-ai! Bine ca ai...ca altfel...
Ce sa zic si mie imi place cand al meu schimba scutece, imbraca fata, sta cu ea se joaca dar neaparat sa fie dupa job. Ca daca ar sta acasa nu mai vin banutii si ies scantei!. Mie mi se pare urat ca un barbat sa sada acasa. ( nu stau eu femeie...adica stau ca sunt in CIC, dar si muncesc de acasa si vin banutii).

Poze cu Alexia

cum Dumnezeu sa nu am job?si ce job frumos am.buggy cred ca stie despre ce vorbesc ca vad ca si ea este in bransa.normal ca si Adina stie .

espiritu

later edit
impreuna am hotarat ca pana la clarificarea situatiei mele sa nu facem valuri.intentiile noastre de viitor sunt....deja le stiti.dar ca sa fie totul ok trebuie sa scap de probleme.cu Adina alaturi(care btw este super hotarata si gandeste extraordinar) totul va trece mai usor.Adina merita mai mult decat intalniri pe ascuns.si cum ii spuneam si ei abia astept ziua in care ne vom lua fetele si vom merge fara griji in parc sau aiurea.
ma bucur ca am intalnit-o.a fost nesperat ca un cadou pe care il gasesti sub pomul de Craciun iar cadoul este ceva ce iti doreai demult.Multumesc Adina ca ai aparut in viata mea.peste un timp va deveni in mod real viata NOASTRA.

Mergi la inceput