Sunt tare confuza si nu stiu ce sa fac,...din septembrie Sebi va implini 1 an si ma gandesc sa il dau la cresa pentru a ma putea angaja deoarece situatia incepe sa devina apasatoare.
Voi mamicilor ce sfat imi dati?
Credeti ca un copil de 1 an se poate acomoda la o cresa...cum este personalul,cele care aveti copii la cresa sunteti multumite??
Va rog, orice sfat este bine venit!
Multumesc!
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de
Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )
depinde ff mult de oamenii care sunt acolo, dar la un an se poate acomoda fara probleme, la cresa unde a mers vlad erau bb-ii de 7 luni, 9 luni, 11 luni. iar prietena mea a dus fetita la cresa la un an si 2 luni, iar eu ceva mai tarziu la un an si 10 luni!
anca, ne poti spune cam ce program au acolo, ce papa, cum sunt ingrijiti? a, si cat costa?
Dariana si Darius (30.07.2006)poze
va pot spune cu mare placere!
e vb de o cresa din brasov, de pe strada Dobrogeanu Gherea!
programul era cam asa, olita(toti copii erau pusi la olita), masa de dimineta in functie de varsta copilului, cei mici bb de pana la un an aveau macare separata, se tine cont de regimul lor alimentar, apoi dupa masa erau schimbati, si in patuturi in sala de calsa sa ii spun asa inde se jucau si erau atenti la cei mai mari apoi daca adormeau erau mutati in dormitor la nani, masa de pranz, olita, schimbat si nani, trezit, schimbat, gustarea, joca si acasa!
doua reprize de somn aveau bb-ii cei maimarisori dormeau cam o dat pe zi la pranz, vlad de ex dormea de la 12. 30 cam pana pe la 15-15.30.