Mamici de iulie-august 2007 (65)
Raspunsuri - Pagina 9

Anya20 spune:
 multumesc pentru galerie. sunteti dragute. maine dau eu mesaje la lista dupa ce iese arina. oricum, se simt pana aici incurajarile voastre
Alina 

Arina Ilinca si Anya Ioana

ddanagh spune:
 Fetele, eu de la morfo de 22 saptamani nu mi-am mai facut decat eco 2D. In fiecare luna imi face 2D. Insa as vrea sa mai inregsitrez si eu un DVD cu bebita in burtica. Credeti ca mai merita acum la 36-37 saptamani sa mai fac un eco 4D? Adica se mai vede clar? Imi inchipui ca nu mai e asa mult lichid si loc sa o filmeze in intregime. Fetele care v-ati facut dupa 35 saptamani 4D se vede bebele bine?
Dana 
 S35 +   cu 
  Daria Stefania

greierash spune:
 Andreea l-am gasit relativ usor(tot dupa indicatiile tale, parca, am intrebat de randurile cu jucarii pt copii...), dar nu am luat nimic de la ei. I-am arat sora-mii sa stie de unde si ce vreau sa-mi ia....![]()
Am luat doar niste body-uri, caciulita, babetica, o pijamaluta, maruntisuri... Ca mama si sora-mea au zis sa nu mai iau ca ele ce o sa imi mai aduca....
 Si cum toata lumea zice ca o sa primim.... sa vedem , daca nu, pt inceput o sa ma descurc cu ce am luat eu pana acum...
Brazuca, as incerca eu sa iti explic...in sectorul A, standul 323...![]()
Sa incerc mai detaliat? spune-mi si sunt la dispozitia ta!!
greierash 
 36+ 
 Andrei....
 - "Traieste clipa" -

alina25 spune:
 Salutare gravidute,
Eu sunt o mamica de la capitolul mai-iunie.Am nascut pe 15 mai prin cezariana cu anestezie totala si am ramas cu anestezia epidurala.Daca este careva dintre voi interesata poate sa-mi scrie.Eu am luat-o din Municipal la 70 ron.
VA DORESC SARCINI USOARE IN CONTINUARE
PUPICI

jeni71 spune:
 Ziua buna again!
Simo78, scuze daca s-a inteles gresit ce am vrut sa scriu. Repet, eu nu am povestit de baietelul cumnatei mele ca sa se sperie cineva, ci doar ca sa sustin o teorie, insa mai pot interveni N factori. Dar este la fel de adevarat ca nu se poate generaliza asta. Dar sa trecem peste asta...
Am revenit din oras, e torid, de nerespirat afara...
Am vazut patut si m-am hotarat de care imi cumpar, si vroiam sa va intreb avand in vedere ca nastem in luni asa calduroase voi cumparati caciulite? Eu ma gandeam sa cumpar 1 maxim 2 asa micute de tot pt cazuri extreme si 2-3 perechi sosetele. Voi ce faceti, ce cumparati pt bebitz ? 
Pupici, Jeni
32+

jeni71 spune:
Revin ca sda nu se inteleaga gresit, ma gandeam sa cumpar 1-2 caciulite si 2-3 perwechi sosetele pe langa hainitze.

ghinetz spune:
 O zi buna.
Gata, incep serios pregatirile. Anya, citind povestile tale parca am simtit si eu fluturasi. Si mi se pare ca mai e asa muuult. Eu am abia 34 de sapt. Sunt deja nerabdatoare. Nici nu ma mai intereseaza cu cine nasc (am trecut de faza asta - nu va fi dr. meu, din pacate). Important e sa fie bb bine, sa fie sanatos. Explicatiile de la voi m-au convins ca trebuie sa ma gandesc la bb, in primul rand. Asa ca n-am sa accept cezariana la 37 sapt (in cazul in care propune dr) numai ca sa fie dr care m-a urmarit in sarcina. Nu. Vreau ca bb  sa stea in burtica atat cat ii este lui mai bine.
Si pentru asta trec peste orice griji.
Caci deja imi fac griji ca nu mai pot. Caldura asta ma termina. Azi, desi ne-am trezit pe la 8 (eu si Stefan) nu am fost in stare sa fac nimic. Am stat in pat ca o balena. Abia m-am ridicat sa pregatesc micul dejun. Nu mai spun ca n-am facut paturile. Am stat asa, in pat, am jucat "Nu te supara frate", am citit povesti... Stiti ce m-a intrebat Stefan: Ce-i place acum cel mai mult lui Victor? I-am spus ca cel mai mult ii place cand mangaie el si tati burtica lui mami, cand ii vorbeste - e de altfel convins ca l-a auzit pe Victor  de doua ori prin burtica mea. Si e foarte curios daca Victor va rade la el, cum radea el cand era mic si vedea copii (asa ii povesteam) 
Un copil e o minune!
Oana 
 34+ 
Victor-Constantin  si 
Stefan-Vladimir  4ani+
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

ghinetz spune:
 A! Si inca o intrebare de-a lui Stefan: vazandu-mi bratarile - lasate aiurea prin casa 
 - m-a intrebat daca atunci cand port eu bratari poarta si Victor? Cred ca nu prea pricepe el asta cu "cand mananc eu, mananca si Victor" etc.
Oana 
 34+ 
Victor-Constantin  si 
Stefan-Vladimir  4ani+
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

jeni71 spune:
 Ghinetz
, bestial Stefan al tau cu intrebarile lui. Fetita mea care are imediat 11 ani toata ziua ma mangaie pe burta (inclusiv pe strada)si povesteste cu bebe. Abea astept sa nasc, si atunci cand o sa fiu cu bebe in brate o sa imi aduc aminte cu mare drag cand il aveam in burtica si il simteam miscandu-se.
Jeni
32+

siminoc spune:
 buna ziua burticutze!
iaca si noi la semnat condica. 
 a plouat nitel asta noapte in targul iesilor si dimineata a fost asa placut ca am prins curaj sa gatesc si sa ma apuc de calcat hainele bebelinei.
 acu' am luat o pauza ca mi se facu dor de voi.
jadi, sa va fie de bine vacanta la mare! mi-au placut pozicile. alea cu pustiul la volan si cu pustiul pe olita in fata laptopului 

. totusi, nu-i prea greu sa-l tii in brate cu asa burticutza?
Simona
+37 mamica de 
 Miruna
MAI AVEM 3 SAPTAMANI PANA LA MAREA INTALNIRE!!!
poze cu burtica si fara