Mamici de iulie-august 2007 (65)
Raspunsuri - Pagina 12

ghinetz spune:
 Stiti ce fac acum? Adun retete de prajituri/torturi de pe forum. poate ma incumet sa le fac. Candva. Si mama mea se mira ce m-a apucat, asa, deodata sa bucataresc!
Daca le voi face promit sa  trimit la fiecare cate o bucata.
Oana 
 34+ 
Victor-Constantin  si 
Stefan-Vladimir  4ani+
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

liadorian spune:
 Oana, cred ca asa o sa fac! Pregatesc eu acum strictul necesar pentru bebe (ca trebuie sa ma simt si eu mami, nu? 
) iar mai tarziu o s-o rog pe mama sa ma mai ajute and ma impotmolesc! Cat despre gatit, inca nu ma incumet. Ma mai uit la fotografiile cu tot felul de preparate de pe forum si ma minunez ce poate iesi din mana unora 
...
Andutzy, felicitari pentru saptamanile incheiate!
 LIA si 
 domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 6 saptamani!

andicu spune:
 Alina, mami de Anya si in curand de Arina, participam si noi la galerie la greu 
 : 

. Nastere usoara maine si sa va intoarceti sanatoase si in curand acasa! 
Alina.a, 
 si eu fetele curajoase si rabdatoare! oricand se va intampla, eu iti urez de-acum nastere usoara si sanatate multa la amandoua! 
Millyy, bafta multa si tinem pumnii! chiar daca statul in spital e mai greu, acolo ai toate conditiile si sper sa mai tii pe bebe in burtik inca vreo 2-3 sapt.! 
Andra, ai dreptate! de-aia am ales Euroclinicul. N-am vrut sa raman sau sa risc sa raman marcata! si nu e vb neaparat de doctori, cat de conditii si restul personalului...
Anyah, bun venit printre noi si la multi ani! esti f tanara, dar nu esti singura! lasa, ca e tare frumos sa fii o mamica tanara pt copii tai! iti urez sarcina usoara in continuare si bebe sanatos! 
Andicu
36+
Filip Gabriel  AMR 10 zile
Ultimele poze cu burtik

Camera bebe Filip

valen spune:
Anya draga mea,of, suntem aluturi de voi; abia astept sa ne scriem de la egal la egal.alina.a, ma bucur sa te gasesc tot gravida; inca putin si gata.Parca vroiam sa zic mai multe dar....am uitat ce; Vai de mine, vai de mine.

Anya20 spune:
 aaa, ce frumos! azi intru numai de drag pe forum, cu atata galerie...este foarte placut. de-acum o sa ne strangem si mai tare de mana, pana naste si ultima dintre noi si apoi trecem la scutece.

millyy, transmite-i alinei numai ganduri bune de la noi. si tie mult mult succes. sa fie cum e mai bine pentru voi si pentru bebelusi.
paticut, multumesc frumos.
mai intai, titrul de 1/32 e cam mare...dar nu te speria , pentru ca incompatibilitatea de grup presupune eventual un icter mai accentuat al bebelusului. insa trebuie monitorizat in continuare, in sensul ca e bine sa stie neonatologul pentru ca imediat dupa nastere sa-i recolteze sange bebelusui si tie si sa trimita probele la inst. hematologic. atunci se va vedea exact titrul la care s-a ajuns. anticorpii de grup pot aparea nu numai in urma unei incompatibilitati mama-fat, ci si ca urmare a interactiunii organismului cu anumite antigene alimentare. si atunci titrul de anticorpi poate sa nu se coreleze direct proportional cu incompatibilitatea de grup. sper ca m-am exprimat ok, daca nu, iti mai povestesc odata pana nasti.
colul de 33 mmm este f bun pentru varsta asta de sarcina. defapt, in sarcina asta eu l-am avut de la inceput in jur de 3 cm si uite-ma la termen.
Alina 

Arina Ilinca si Anya Ioana

Anya20 spune:
 valen, ai inceput si tu ca mine? cand ai nascut tu am avut emotii mai mari ca acum, nici n-am putut sa mananc. cred ca nu prea realizez eu ce se intampla si de-aia sunt asa senina ![]()
andutzy, felicitari pentru 34 de saptamani!! mai ai putin...
Alina 

Arina Ilinca si Anya Ioana

Miillyy spune:
 Va multumesc din suflet,fetelor. O sa ii transmit si Alinei urarile voastre. Eu totusi sper sa ne mai auzim pana la nasterea lui bebe. Daca nu, va doresc sarcini usoare si copii sanatosi si frumosi! 
De asemenea, va multumesc pentru faptul ca existati si ca intotdeauna am gasit la voi un raspuns la nelinistile mele de mama "incepatoare".
Sa dea D-zeu sa fie bine la toata lumea!![]()

M. 
 34+ babyboy

ilenutza spune:
 Anya io m-am aprins dar m-am stins ca un foc de paie!
bafta maine si numai bine.Asteptam vesti!
La noi iar se gateste in draci-mai am de facut praji cu visine si orez natur, plus sa scot si bag vasele  in masina!
Stiti ce mi-a placut mie in spital cand am nascut: ca toata lumea facea acelasi lucru!Pe cand acasa....
Jeni tu singura trebuie sa stii daca poti sau nu, in functie de starea ta.Oricum e drumul lung, miniprix si ikea inseamna cateva ore pt. fiecare.
Va recomand o carte scrisa cu umor si muuult realism:"Supermami", daca o aveam si la nasterea lui V. scapam de multe surprize![]()
Milly si Alina.a va tin pumnii si numai ganduri bune!
Plec la treaba!Pupice
Maine zi de eco si control, yupiiii
Ile 
 34 si Victor 
 ( 22 dec 2005) 
AMR 06 sapt. 
www.onetruemedia.com/shared?p=298317a6ed3728312027b9&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Paste  2007 

mamii spune:
 buna ziua fetili mele dragi...
Eu iar am fost azi la doctor la ink o visita...Suntem bine ..Ne streseaza candida 
 dar de maine cred k osa facem iar tratament!Sunt praf de obosita nu mai pot nici sa stau in picioare...ma dor talpile ingrozitor...Am zis k nasc azi de oboseala..si in acelashi timp zic ca dak ma vait de la oboseala ....knd o sa nasc ce o sa fac?!![]()

Anya succes maine !Defapt succces...o sa fie totul bine!

jadi super pozele de la mare!...Pheeww vreau si eu ..!

ralucapio spune:
 Si cum la romani este o vorba:" sa lipseasca Marte din post" hop si eu in galerie .... 

.. nastere usoara Anya, un bebe frumos, cuminte si papacios si sa reveniti repede acasa.
Salut si restul burticilor si sper sa mai intru in seara asta pe DC daca a binevoit sotul sa aduca calculatorul de la reparat (deocamdata sunt inca la scarbiciu).
Va pup
 28 si ....