*** Mamici de mai-iunie 2007 *** (70)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Fetelor, mai da cineva DEBRIDAT la copii? Invatati-ma si pe mine cum e cu dozarea ca nu stiu sa il prepar.

Chiqui + Livia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Fetelor... acum intru pe fuga sa va anunt ca ma duc sa ma "coafez" pt controlul de 6 sapt... Imediat ma bag la dus... pentru ca dupa ora 3 tre' sa fiu la control!!!

IUPIII...ce-a trecut timpul... GATA, din nou FEMEIE!!! Nu doar mama!!!

PS: Chiqui, si cu debridat si fara tot acolo AJUNGI... Eu nu i-am dat si uite ca nu mai are BAZDAC baitul meu... s-a mai potolit!

Poze Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio

Andrada FERICITA de Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

quote:
Originally posted by DidiAlex

MADI, cum se mai comporta bebelina ta la baie? oare era prea fierbinte apa?

Didi multumesc de intrebare . Nu mai avem probleme decat uneori cu spalatul pe cap. Din contra, bebelinei mele ii place apa mai calda. Cand plangea, apa avea 37 de grade, acum mereu o punem mai calda si intr-o seara chiar a adormit in cadita

quote:
Originally posted by DidiAlex
Voi ce mai gatiti?

Eu nu mai gatesc ca nu am timp nici cartofi prajiti sa imi fac, dar pot sa iti spun ce mi-a gatit mama: supa de rosii, sufle de dovlecei si ardei umpluti cu carne de pui.

Sobi Pepsi

Doxinu bine ai venit acasa!! Nu iti face griji in privinta greutatii lui bebe. Bebelina mea avea 2340 la externare si a recuperat f bine in prima luna.

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Ana Teodora

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

ramona7 La Municipalul din care oras ai nascut tu si zici ca se comporta personalul frumos fara sa le dai spaga? Ca eu am nascut la cel din Bucuresti si nu doar ca se asteptau sa le dai, dar se asigurau ca o sa primeasca. Cand am nascut, barbata-miu a asteptat pe hol si de fiecare data cand imi facea cineva ceva, altcineva ii spunea sa-i dea n lei. De exemplu, cand mi-a montat anestezia si a plecat anestezistul, o asistenta i-a spus sa-i dea 100 ron, dupa ce am nascut, o alta asistenta a sugerat sa-i dam neonatologului ceva ca e foarte ocupata si nu are timp sa ne aduca copilul, iar cireasa de pe tort - eu am nascut marti, iar joi dimineata s-a prezentat la mine doctorul sa-mi reproseze ca nu i-am dat banii imediat dupa ce-am nascut, in conditiile in care stia ca el urma sa fie de garda sambata toata ziua si noi trebuia sa stam in spital pana luni din cauza infectiei cu streptococ...
Nici eu nu sunt de acord cu spaga, cel putin nu data inainte, ca sa-si faca mai bine treaba personalul din spital si sa fie mai atent. Dupa ce totul e ok si s-a purtat cineva frumos, treaca-mearga, dar nu credeam ca o sa vad chiar asa ceva, sa ti se ceara spaga, ca nu cumva sa ramana vreunul fara...

Sa fi fost altfel la tine ca lucrezi in presa? Ca daca e asa, data viitoare zic si eu la fel

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

www.dacmotors.ro/xoops/html/modules/myalbum/viewcat.php?cid=39" target="_blank">
Poze cu juniorul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Scriu si eu doua randuri cu pitica in brate ca sa nu fiu data disparuta.

HAI Sobi !! Nastere usoara! Abia astept vesti de la tine!

Alynta pun si pt tine, nu? Nu am idee ce inseamna mesajul de pe leocoplastul tau. De ce nu ai intrebat-o pe dr? Sau pe o asistenta de pe-acolo?

Florina si Moko am ramas masca cand am citit. Numai in Ro se poate intampla asa ceva: sa te anunte cu 1 zi inainte sa nasti ca se inchide maternitatea si nu te poate asista dr care te-a monitorizat o sarcina intreaga!! Nu va pun majorete , sper ca bblusii vostri sa astepte pana luni !

Florentina eu am avut bafta si norocul sa am un medic foarte bun si desi ii spusesem sa ma taie el mi-a facut masaj , m-a dus cu vorba si la final am scapat fara rupturi si epi. Chiar mi-a spus intr-una din zile , la control ca ar fi fost pacat sa ma taie pt ca Maria a fost micuta . Acum cand totul a trecut nu stiu cum sa-i mai multumesc, dar atunci eram in stare sa-i tai capul cu sabia daca nu ma scapa de durerile alea.

Elteka si Maria este ff cuminte si doarme cu orele ( ma rog, are momente ca cele de care povestiti si voi: cu zi in care doarme 1h si suge non stop si zi in care ma duc sa verific daca mai respira ca e prea linistita). Problema mea e ca nu stiu sa ma organizez cum trebuie, plus ca zilele astea a fost ca la nebuni. Ieri de ex am fost la primarie sa ii fac actele papusii ( nu ma intreba in ce hal m-am grabit si cum stateam cu ochii pe secundar!!), azi am spalat n-spe masini cu rufe caci sa-au tot adunat cat am stat in spital, acum vreau sa le impaturesc si sa fac un pic de ordine.

Astept sa se trezeasca Maria si sa-i fac baie.( mi-e cam frica pt ca pana acum nu i-am facut niciodata singura).

Voi cum procedati: faceti baie singure la pui? Si cand o faceti: inainte sau dupa ce mananca?

Si o alta intrebare : cum reusiti sa ii faceti pe bb sa ragaie dupa fiecare masa? Eu o bat pe spate 10 min si de multe ori nu obtin nici un rezultat. Bineinteles ca apoi sughitza si pt ca e satula nu mai vrea nici sa suga ca sa ii treaca.

Raluca si Maria Bucuria

POZE BEBE
Film eco 4D

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

quote:
Originally posted by chiquitita

Fetelor, mai da cineva DEBRIDAT la copii? Invatati-ma si pe mine cum e cu dozarea ca nu stiu sa il prepar.

Chiqui + Livia

mai intai umpli cu apa sticla aia care are doar praf in ea; agiti bine si tragi cu seringa 5 gradatii; are si un dozator de plastic da io nu-l folosesc. Fiindca e foarte dulce si deci innecacios, ar fi bine sa i-l dai cu putin ceai.
succes!

, mamica de David
www.flickr.com/photos/7556221@N02/?saved=1" target="_blank">poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Uitasem ceva:

Doxinu bine ati venit acasa! Si Maria e micuta ( am iesit din spital cu vreo 10g in plus fata de nastere, deci incepuse sa recupereze. ) dar am inteles ca bebelusii cu greutate mica la nastere sunt mai macaciosi si iau in greutate mult mai repede in prima luna, fata de restul. Si eu abia astept sa merg la controlul de 1 sapt sa vad cat a progresat.

Miniuta o sa pun poze pe contul comun, dar sa gasesc un moment de respiro. Sunt tare imprastiata in perioada asta: nu mai stiu cand e zi si cand e noapte.

Andrada si Alina sunt tare faine invitatiile voastre de botez.
Andrada ce repede a trecut timpul: 6 saptamani!!! Waaw abia astept si eu controlul . Azi chiar ma gandeam ca am facut si noi 1 saptamana! Ce zboara timpul, incredibil!

Gata am plecat la treaba! Va spun ce-am izbandit cu baita! Sper sa nu o fac de oaie!!

Raluca si Maria Bucuria

POZE BEBE
Film eco 4D

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

chiquitita Mie dr mi-a spus sa ii dau 2ml de doua ori pe zi. Eu pun 2 ml in capacelul gradat pe care il are sticla de debridat, dupa care pun putina apa fiarta si racita si il dau cu lingurita. Seara, cand ii dau si ceai, il pun in ceai.
Citisem intr-o seara pe prospect ca dupa reconstituire suspensia se poate pastra 4 saptamani si ma chiar ma intrebam daca nu ar trebui sa-l dizolv pe tot si sa-i dau 2 ml, dar tot la prima varianta am ramas...
Mai foloseste cineva debridat, ca sunt si eu curioasa cum il prepara

ralucami Eu ii fac baie dupa ce ii dau sa manance, ca sa nu planga de foame. Pana acum, nu i-am facut baie singura, ca mi-e cam frica, am zis ca astept sa mai creasca putin
Si ca sa ragaie, eu il tin in brate sau pe burta si-l lovesc usor pe spate. Uneori ragaie imediat, alteori mai tarziu sau deloc. Am inteles ca daca e bine pus la san, nu inghite aer, deci nu ragaie.

Juniorul meu nu cred ca a dormit pana acum 4 ore legate. Azi noapte s-a trezit si a mancat din ora in ora, dar, de obicei, doarme 2-3 ore, dar mai mult nu.
Se mai intampla sa se treazeasca din somn urland si nu de foame. E posibil sa viseze urat sau sa se sperie in somn?
Am mai intrebat o data, dar nu mi-a raspuns nimeni, sau nu am vazut eu... face cineva masaj la bebei?

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

www.dacmotors.ro/xoops/html/modules/myalbum/viewcat.php?cid=39" target="_blank">
Poze cu juniorul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Va multumesc! Pediatra mi-a zis sa ii dau debridat ca regleaza tranzitul intestinal. Fetita mea e constipata, face cu supozitor la 3 zile, e un chin...

Chiqui + Livia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Raluca, eu ii fac baie inainte de masa, sau, daca apuc sa-i dau sa manance, cam dupa o jumatate de ora, altfel da afara tot lapticul.
Si cu ragaitul, nici eu nu reusesc mereu sa-l fac sa dea aerul afara si il mai las si neragait.
Kid, eu il masez pe Ciprian la baita, cand il sapunesc, dupa ce-l sterg n-am nici o sansa ca urla de foame.

Florentina, mamica lui Tudor Ioan(5.07.2002)si a lui Matei Ciprian(22.05.2007)

Mergi la inceput