* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (10) *
Raspunsuri - Pagina 16

micsunea spune:
Eu am tensiunea 10 cu nustiucat, cam joasa , dar asa am avut-o tot timpul...
SI tiuituri de urechi am din cand cand in cand (am tot avut mereu).
In legatura ca ingrasatul, credeam ca n-am luat nimic, mai ales ca am probleme cu stomacul, dar fata de noiembrie 2007 am aproape doua kg in plus, acum nu stiu sigur daca le-am luat de curand sau le-am luat inainte de a ramane gravi. Mie nu prea imi variaza greutatea de obicei... (am doar 1,59 inaltime, deci un kg la mine se vede!)
Deci mai astept vreo luna sa vad cum evolueaza treaba.
In plus in afara de un strat de grasime pe burtica si un fundulet o idee mai rotund, si sanii cu un cm-doi acolo in plus la circumferinta, nu vad alte schimbari fizice deocamdata! Nu prea imi pare "ingrasare" de sarcina ...
Micsunea
8+

gattasalvaje spune:
quote:
Originally posted by alinushca
Buna zuzici!
Sunt deja acasa si bine. Am facut chiuretajul la Municipal cu Badiu. Anestezie locala + ceva care m-a ametit nitel si de la care acum mi se usuca rau gura. NU a durut! A fost o senzatie neplacuta in sensul ca simteam relativ cum umbla inauntru ca sa curete tot, dar nu durere. Am scapat si inca destul de repede, nu cred ca a durat cu tot cu anestezie mai mult de 10 minute!!
Mi-a zis doctorul sa nu stau la soare, sa nu fac baie in cada, sa nu ma duc la mare si chestii din astea pana la toamna. Mi-a mai zis ca peste 3-6 saptamani vine primul ciclu si ca ar fi bine ca pana atunci sa nu facem sex sau macar sa ne protejam. A zis ca peste 2-3 luni abia sa incercam din nou un bebe. De data asta a zis ca o sa facem niste teste prenatale. Am sa raman la el pentru ca mi-a dat de fiecare data incredere si asta e mare lucru la un doctor. Spunea ca 60% din sarcini se pierd in primele 10 saptamani. Acum poate exagera un pic, dar sper ca data viitoare sa fie bine.
Sotul meu imi spunea de dimineata ca daca ar iesi cu o fatza asa expresiva ca a mea si-ar dori sa fie fetitza, asa ca macar acum nu mai trage toata lumea "sa fie baiat! sa fie baiat!".
Uf, a trecut, o sa fie bine.
Ma bucur mult ca exista forumul asta si ca voi sunteti aici pentru ca mi-ati fost de mult ajutor! Sa va dea Dumnezeu tuturor copii sanatosi si frumosi!
V-am pupat!
Draga Alinushca ,
Cu siguranta ca o sa fie bine..Te asteptam cat de curand cu un bebica sanatos in burtica.
Mie mi-a recomandat dr. dupa chiuretaj sa iau analgezice ( Nurofen , algocalmin )ca dupa ce trece anestezia s-ar putea sa doara un pic si estradiol ca sa ma curat bine , sa nu ramana nimic.
Te pupam si ai grija de tine

Laura Ioana spune:
Irina te-am trecut pe listuta! Sa fie cu noroc
Raca Editez ca am recitit mesajul tau si vad ca-s 2kg, nu 4 cat am crezut initial. E destul de mult, pt inceput, dar, daca ai putina grija si mananci sanatos, nu vor fi probleme.
Vezi ca primele 10 mesaje iti tunt moderate si apar mul;t mai tarziu. Scrie mai repede, ca sa scapi de moderare si sa-ti apara mesajele in timp real. Eu am citit intamplator mesajul tau, ca am vrut sa revad datele Irinei din urma.
12+
Poze Laura
Puiul nostru drag

ancadragoman spune:
Laurici deja ai 12 saptamani!!!!!!!!
Hai ca mai ai putin pana la 40
anca 19+
Maria
poze

dana vio spune:
quote:
Originally posted by raca
Salutari tuturor.
Dupa cum spuneam si acum cateva zile pe mine ma preocupa luarea in greutate. Eu deja m-am ingrasat 2 kg si mi se pare cam mult tinand cont ca abiam am 7 saptamani. Voi cat v-ati ingrasat (asta ca sa-mi dau seama daca sunt deplasata tare de la normal)?
7+
Eu am slabit 3kg de la 7sapt pana la 12sapt cat am acum!
Dar macar mi-a crescut burtica!

Pantaloni nu mai pot purta si nici unele fuste (deja ma deranjeaza). Si mi-au mai crescut sanii (nu exagerat, cam un numar)

dana vio

irlandeza spune:
quote:
Originally posted by micsunea
Irlandeza,
cum e treaba cu avortul in Irlanda?
Aici e interzis avortul.
Era un caz saptamanile trecute, cu o fata, minora , care era insarcinata , si bebele avea o problema la cap, dr. spuneau ca daca se v-a naste copilul, v-a muri imediat, si fata vroia sa faca avort, dar in Anglia ca acolo e voie, si nu au lasat-o autoritatile sa plece, si au pus pe cineva sa o urmareasca tot timpul. S-a facut un mare proces, sa hotarasca judecatorii daca o lasa sau nu sa mearga in Anglia si n-au last-o. Daca nu era minora putea pleca unde vroia , dar asa.........
Parca nu mi se pare corect pt. biata fata. Si nici pt. bietul bebe.
Noi 2 singurei
Cum creste pisoiul nostru

irlandeza spune:
Micsunea, tensiunea ta e totusi destul de buna, a mea nu depaseste 85/47 - 96/67 . Cam pe aici ma invart de cand am ramas insarcinata.
Dana, si eu am slabit vreo 2 kg, si pantalonii nu-mi mai sunt buni de mult, desi burtica nu e mare. Dar pt. ca tot pantalonii mei erau stramti, acum nu-mi mai sunt buni nici unii care-i am. Mi-am luat doua perechi de pant. cu 2 nr. mai mari, pt. ca cei de gravide imi sunt prea largi. Iar fuste nu pot purta, e destul de rece , mai ales cand ploua.
Noi 2 singurei
Cum creste pisoiul nostru11+

felicia20 spune:
Dragelor, azi l-am vazut prima oara pe bebe!!!!!!!!! Uau, a fost ceva extraordinar! Dr. a zis ca am 3 sapt. jumate (deci ea calculeaza de la data conceptiei). Inseamna ca semnatura mea facuta de ticker care indica perioada de sarcina de la prima zi a ultimului ciclu nu e corecta, nu? Voi cum ati calculat: de la ovulatie sau de la ultimul ciclu? Parerea mea e ca corect ar fi de la ovulatie, doar atunci a fost de fapt conceput. Astept vesti de la voi.
Felicia, 5+
http://bd.lilypie.com/IQ5Bp3.png

irlandeza spune:
Felicia , parerile sunt impartite, dar toti dr. calculeaza de la UM. De aceea te intreaba prima data cand mergi la el cand a fost prima zi a ultimului ciclu.Ovulatia nu ai cum sa o sti cu exactitate, decat daca ai facut FIV. Testele de ovulatie si temp. se mai pot insela. Si in fiecare luna ovulatia e putin diferita, la zile ma refer.
Deci UM 12.05 , DPN 15.02.2008, daca ai un ciclu de 28 zile. Si reiese ca ai 5 sapt. si 4 zile de la UM, deci cam 3 sapt. si 4 zile de la data conceptiei. Ir tu la semnatura ai pus bine 5+.
Noi 2 singurei
Cum creste pisoiul nostru11+

ginnette spune:
Am si eu o rugaminte la voi:
Stiti cumva un dr bun care sa faca o morfologie fetala 3D?
Eu am incercat sa-mi fac programare la Diagnisis la Dr. Pop dar este "ocupat" pana in septembrie.
Eu trebuie s-o fac in jurul datei de 29.08.
Multumesc pentru ajutor!
Roxana 12+