Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (35)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

DANY..ce te-a apucat??..eu l-am simtit prima oara la 18 saptamani..a dat de cateva ori din manute si apoi nimic vreo 2 saptamani...eu acum in ultimul timp am inceput sa-l simt foarte bine..s-a marit si se simt bine loviturile lui...nu va mai faceti griji!!!

ROXANA 22+ GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Dany, nici eu nu-l simt inca, din pacate. Aseara, pt prima data, mi s-a parut ca simt ceva, ca niste clipoceli, care veneau din burtica, dar nu stiu sigur daca era bebe. Nu a fost ceva puternic. Dar tati spune ca alaltaieri noapte, cum dormeam noi burtica in burtica, fara haine intre burtici, a simti ceva, dar iar nu stiu daca a fost intr-adevar bebe. Nu stiu ce sa zic, daca acele clipoceli si bolboroseli pe care le-am simtit au fost de la bebe, si daca a inceput deja saŽ-si faca simtita prezenta. Poate vreuna din fetele care au simtit acelasi lucru ar putea sa spuna.

bebe si burtik

Jasmin17+Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Asa este la inceput sse simt asa niste clipoceli si fluturasi.

anca 19+

Maria
poze

Mergi la inceput

Ancuta, , deci era el!!! Fluturasii inca nu i-am simtit, dar clipocelile da. Si eu eram atit de dezamagita ca nu simt nimic...Of, deci aseara si-a facut simtita prezenta pt prima oara!!!

bebe si burtik

Jasmin17+Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

Ok fetelor daca asa ziceti voi VA CRED!
Mersi de raspuns mi-a venit si mie sa fiu atenta la miscatul bebeului pt ca va aud de atata timp pe 90% din voi ca deja misca de la 14-15 saptamani...

17+ ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Sunt tare suparata, o prietena care era insarcinata cu 10 saptamani mai mare ca mine m-a sunat ca a pierdut sarcina (n saptamana 24). A fost colega de salon cu fata care a nascut bebelusa cu malformatii (inima pe dreapta si fara nu stiu ce artera). Mi-a spus ca conditiile de la Elias sunt foarte naspa si ca n-au de nici unele, a trebuit sa plateasca tot in afara de vata si seringi (ma refer la medicamente). Si se pare ca fetita lui Kay s-a nascut la 2.2 kg a luat scor Apgar 9 si dupa ce a alaptat-o a vazut ca se facuse vanata, pentru ca nu are voie nici un fel de efort. Abia dupa si-au dat seama ca era ceva in neregula.

Sper sa nu va produc griji inutile, prietena mea si-a revenit, peste cateva luni va incerca pentru un nou bebe. A avut sangerari foarte puternice, i s-a facut serclaj dublu si in spital i s-a rupt apa. N-a fost sa fie.

Ma gandesc sa nasc la Euroclinic.

18s + Sophia 80%

Mergi la inceput

Doamne fereste MIHUTA..imi pare asa de rau pt prietena ta..sa le dea Dumnezeu un bebe cat mai curand dar sanatos, fara probleme..dar ce a patit??..ce s-a intamplat de a dus la pierderea sarcinii in saptamana asa mare..adica am auzit de bebelusi nascuti la 24 de saptamani si au supravietuit..

ROXANA 22+ GEORGE IONUT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

quote:
Originally posted by Jasmin012

Merci, draga mea, , ma bucur ca cineva ma intelege si gindeste ca mine. Cred ca e bine sa fim prevazatoare, sa facem ceea e de facut, dar sa nu ne temem de orice. Temerile nu ne pot aduce decit daune si stres, de multe ori inutil, si care stres, pe termen lung poate sa lase urme.

as vrea sa las lucrururile sa decurga de la sine,eu incerc dar nu intotdeauna imi reuseste, si cred ca e normal caci suntem oameni..si nu suntem perfecti, nu poti spune basta! si sa nu te ma gandesti ,oleca oleaca pe undeva...

INCET, INCET, REDEVIN FEMEIA PLINA DE VIATA!
E USOR SA CAZI.... DAR E ASA DE GREU SA TE RIDICI...
STEFANIA14+
foto cu burtici

nu am fost niciodata un manechin

Mergi la inceput

Mihuta, e oribil!!! Hai ca daca se intimpla cind e sarcina mica, mai poti intelege, dar cu un bebe atit de maricel...cind bebe are deja o identitate proprie... Nici nu stii ce sa spui in cazuri din astea, ramii ca prostit...

bebe si burtik

Jasmin17+Daniel

Mergi la inceput

..fetelor stiti ce am observat eu..poate ma insel insa ...am vazut multe cazuri..ma uit la prietene, la mama, la soacra..frate nu au avut nici o treaba cu atatea ecografii, teste,analize, controale, monitorizari, etc..si au avut super copii sanatosi..si altele care s-au zbatut sa fie totul ok acolo s-a intamplat cate ceva naspa...imi dau seama ca oricat de mult m-as stresa numai Dumnezeu stie daca o sa fie totul bine...cel mai important pt mine..dincolo de analize, doctori, etc..am incredere in El ca o sa ne ajute si ca ne-a dat acest bebe ca sa avem parte de el..eu fug la gimnastica..va pup pe toate si capul sus!!!..trebuie sa fim optimiste si sa avem incredere!!!

ROXANA 22+ GEORGE IONUT

Mergi la inceput