Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (35)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

fetelo asa ma bucur cand va aud ca veniti cu vesti bune!
bravo roxana pt. miscare sa faci si pt. mine ca eu nu prea am voie
singura miscare este inotul, si mi-e asa o ciuda pe mine(la doi pasi de mine si eu stau...in casa) ca imi e greu sa merg singura la mare sau la bai termale, daca mi-e rau pe acolo de la soare...

INCET, INCET, REDEVIN FEMEIA PLINA DE VIATA!
E USOR SA CAZI.... DAR E ASA DE GREU SA TE RIDICI...
STEFANIA14+
foto cu burtici

nu am fost niciodata un manechin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

..pei si de ce nu mergi macar dimineata sau dupa-amiaza...e pacat daca ai voie sa innoti ..si eu as vrea asa mult sa merg la piscina dar eu nu stiu sa innot

ROXANA 22+ GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

quote:
Originally posted by Jasmin012
... Pe zi ce trece imi dau seama ca in zilele noastre o sarcina e ca o loterie, stai timp de 9 luni cu sufletul la gura... Ca oricind se poate intimpla ceva.

asta cam asa e! cum vrea Dumnezeu noi doar putel sa-L rugam sa ne ajute sa ajungem cu bb la termen, mari, frum, si sanatosi
...ca bani le dam noi pe urma daca avem de unde....
m-am luat de la: femeie singura "cauta barbat frum, destept si cu bani "...ca fara se mai gasesc

INCET, INCET, REDEVIN FEMEIA PLINA DE VIATA!
E USOR SA CAZI.... DAR E ASA DE GREU SA TE RIDICI...
STEFANIA14+
foto cu burtici

nu am fost niciodata un manechin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

AncaA si Cami, multumesc pt explicatii. Eu am decis sa nu fac TT, desi dr. mi-a spus ca sa'l fac cind ma intorc (si ma intorc azi) dar eu nu il fac. Il consider inutil, plus ca nu vreau sa ma stresez. Am facut toate analizele posibile, dar pe asta nu-l fac... Nici un rezultat nu ma poate face sa iau alta decizie in privinta copilului meu... Daca pt bolile respective ar exista tratament atunci da, as intelege, dar cum un rezultat cu risc marit duce la amniocenteza si apoi daca si asta iese pozitiv, la avort...Maica-mea nu a mai auzit de TT si are 5 copii sanatosi si frumosi, toata lumea ne lauda.

bebe si burtik

Jasmin17+Daniel

Mergi la inceput

JASMIN..iubita eu sincer te laud pt decizie...nici eu nu am vrut sa-l fac...si nu l-am facut...fac toate analizele posibile si oricate ecografii dar refuz categoric astfel de teste...cel putin amnio..cum se numeste mi se pare destul de brutala si periculoasa..felicit mamicile care au facut testele dar eu una nu fac!!

ROXANA 22+ GEORGE IONUT

Mergi la inceput

..a.uitasem de arsuri...dr mi-a spus sa pap seminte multe cand am arsuri cica fac minuni

ROXANA 22+ GEORGE IONUT

Mergi la inceput

Roxana, am vazut ca ai scris acum citeva zile ca nu stii ce'o sa zica dr ca n'ai facut TT, deci am dedus ca nici tu nu'la faci. Nu spun ca fetele care l'au facut n'au facut bine, ca si tine, le felicit, dar am citit unele lucruri despre TT si apoi despre amnio si stiu ca au fost fete carora le'au iesit pozitive si totusi au riscat si pina la urma au facut copii sanatosi si s'au bucurat ca n'au facut avort... Oare cite femei au avortat si poate ca pina la urma ar fi facut copilasi absolut normali? La cit de greu am reusit sa ramin insarcinata, dupa cit timp am asteptat nu pot sa'mi asum riscul de a renunta la el, pt nimic in lume... Si in plus exista presimtirea ca e un baietel sanatos, o fi instinctul meu de mama, asa cum Danangie l-a avut atunci cind se temea de la inceput ca o sa piarda sarcina si umbla disperata pe la doctori, simtind ca are sarcina oprita din evolutie, si pina la urma asa a fost, saracuta! Eu cred ca o mama poate sa simta lucrurile astea. Poate credeti ca sunt nebuna, dar chiar asa cred...

bebe si burtik

Jasmin17+Daniel

Mergi la inceput

..da ai mare dreptate sa sti..eu una nu as renunta la copilul meu pt nimic in lume..si NU..nu esti nebuna si eu am simtit mereu ca bebe este bine si o sa fie bine, chiar daca am avut si sangerari nu am incetat nici o clipa sa simt ca el este bine

ROXANA 22+ GEORGE IONUT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

Jasmine....parca nu ai zis...dar la tine misca baietelul ...il simti?....ca la mine inca nu....

17+ ANDREI

Mergi la inceput

Merci, draga mea, , ma bucur ca cineva ma intelege si gindeste ca mine. Cred ca e bine sa fim prevazatoare, sa facem ceea e de facut, dar sa nu ne temem de orice. Temerile nu ne pot aduce decit daune si stres, de multe ori inutil, si care stres, pe termen lung poate sa lase urme.

bebe si burtik

Jasmin17+Daniel

Mergi la inceput